Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Menumu yazayım

Saat 8
1 kk peynir
1 ceviz

Saat 10
1 kaşık tulum peyniri
1 ceviz
1 dilim ananas

Saat 14
1 kase tarhana
1 kase kıymalı karnabahar
1 kase yoğurt

Saat 18
1 kase tarhana
1 kase yoğurt
Su 2 litre
Spor yok.
Afiyet olsun elif cim menun guzel bir de salata ve sporla taclandiraymisin super olacakmis canim.

herkese günaydın bu hafta eksi olmayacak gibi + olmazda eksi de olmaz geçen hafta çok verince bu hafta durgun geçti aslında aynı yedim içtim ama neyse önemli olan almamak
sabah 1 haşlanmış yumurta 100 gr peynir 3 zeytin bol yeşillik kivi
ara kuru meyveler 1 avuç
öğle tavuk döner ekmeksiz pilavsız 200 gr salata
akşam çavdar unu ile yapılmış krep üstüne köfte yoğurt adını bilmiyom yemeğin :)))) ve salata
ara 3 kuru kayısı
su 2 litre
spor yapmadım
Afiyet olsun canim.

Afiyet olsun canim. Eger tartin bozuk degilse vucudun odem yapiyordur canim. Borsa gibi kilo da bu kadar ani inis cikislar olmaz.
İyi oldu öğrendiğim zenciğim, zira bu hafta benim baskül de oynak sonuçlar veriyor, canı sıkılıyor insanın, sonuçta aynı şekilde besleniyorum

Menumu yazayım

Saat 8
1 kk peynir
1 ceviz

Saat 10
1 kaşık tulum peyniri
1 ceviz
1 dilim ananas

Saat 14
1 kase tarhana
1 kase yoğurt

Saat 18
1 kase tarhana
1 kase yoğurt
Su 2 litre
Spor yok.
Ne hoş bir menü :KK51: spor da olaydı diyeceğim ama yüzüm yok ki:deli:

Çikoyu bırakta valla ağır saçmaladım bu akşam. Hazır gelmişken en azından itiraf edeyim. Saat 8’de sufle yedim dayanamadım (tadı muhteşemdi)
Yok sonra içim rahat etmedi. Çıktım koridora merdiven inip çıkmaya karar verdim. Beş kez çıkıp indim 4’cü kata. Yok dedim aylin bu yetmez. Sonra bir de çıktım yüksek tempo yürüdüm 1 saat. Günü 20.000 adımla kapamış oldum. Ay inşallah erimiştir sufle :bicak:
Ay itiraf ettim rahatladım
Yemeseydin otururdun işte rahat rahat deli, yoksa pişman değil misin, yine olsa yine yapar mısın:ıslık:

Çikoyu bırakta valla ağır saçmaladım bu akşam. Hazır gelmişken en azından itiraf edeyim. Saat 8’de sufle yedim dayanamadım (tadı muhteşemdi)
Yok sonra içim rahat etmedi. Çıktım koridora merdiven inip çıkmaya karar verdim. Beş kez çıkıp indim 4’cü kata. Yok dedim aylin bu yetmez. Sonra bir de çıktım yüksek tempo yürüdüm 1 saat. Günü 20.000 adımla kapamış oldum. Ay inşallah erimiştir sufle :bicak:
Ay itiraf ettim rahatladım
Spor super olmus canim. O sufle de erimistir herhalde bu spora amaaa yemeseydin o spor sana ne guzel eksi olarak donecekti aylin cim.

Canim sutle dedigin sekilde ben de yapiyorum limon skarak sirke de koyunca oluyor ama o lor peyniri oluyir ve yogurtla yapilana gore daha yagli ve kalorili,yogurtla yapilana cokelek denir ve lordan cok daha saglikli kalsiyum orani falan daha yuksek mutlaka dene tavsiye ederim ama yogurda su koyup biraz incelt,ayran kivamindan biraz daha koyu olsun.
Sagol canim. Bugun yogurt mayalicam yarin da denicem nasipse.

günaydın kızlarrr.. iyi sabahlar.. dün işten eve gidince çok çalıştım.. 12 de zor attım kendimi yatağa..

dün ki menümü yazayım...

sabah;1 dilim ekmek, 1 dilim peynir, 1 tatlı kaşığı bal, 2 yk kadar chialı puding
öğlen;1 kase tavuklu salata, 1 parça lorlu turşu, 1 dilim ekmek, 3 tane hurma
akşamüstü;2 tane hurma
akşam;fırında çipura, salata, fırında 2-3 dilim sebze( patates, karnabahar,soğan, sarımsak)

su;3,5lt
spor: yok ( dün of günümdü, bugün pilatesim var)

benim de tartıda sürekli değişkenlik var, geçen hafta sonu daha hafiftim.. bugün geçen cumaya göre 200gr artıdayım.. nedenini tam anlamıyorum..

hurmadan mı acaba diye düşünüyorum.. ama pazartesi regl olacağım, canım fazlasıyla tatlı çekiyor.. onu böyle bastırmaya çalışıyorum.. bugün hurmadan biraz daha uzak durayım bakalım.. ne olacak..

eliya eliya hatırlattığın iyi oldu, taktınız fıstığıma haa:KK53:

Sabah geldim işyerine bir güzel seçtim fıstıkları, nereden baksan bir hafta daha idare ederdi beni:KK48: verdim erkek arkadaşa gitti:super: hepimizin gözü aydın:KK70:
Biz aliskin degiliz canim findik fistikla kilo vermeye. Elif te onun icin demistir. Sen gecen hafta oyle yiyerek guzel kilo vermistin bunyeni taniyorsun. Fistiklari yemeye devam edebilirdin ama verip bu gun ki hayrini fistikla yapmis oldun canim.

günaydın kızlarrr.. iyi sabahlar.. dün işten eve gidince çok çalıştım.. 12 de zor attım kendimi yatağa..

dün ki menümü yazayım...

sabah;1 dilim ekmek, 1 dilim peynir, 1 tatlı kaşığı bal, 2 yk kadar chialı puding
akşamüstü;2 tane hurma
akşam;fırında çipura, salata, fırında 2-3 dilim sebze( patates, karnabahar,soğan, sarımsak)

su;3,5lt

benim de tartıda sürekli değişkenlik var, geçen hafta sonu daha hafiftim.. bugün geçen cumaya göre 200gr artıdayım.. nedenini tam anlamıyorum..

hurmadan mı acaba diye düşünüyorum.. ama pazartesi regl olacağım, canım fazlasıyla tatlı çekiyor.. onu böyle bastırmaya çalışıyorum.. bugün hurmadan biraz daha uzak durayım bakalım.. ne olacak..
Afiyet olsun canim. Bana firaz fazla kolorili geldi sevil cim. Bal ciali puding (ki onun icinde de meyve vardir) hurma aksam menun de patates.

dün ki menümü yazayım...

akşamüstü;2 tane hurma

su;3,5lt

bende de aynı durum aynen regl geliyor ondan mı diyorum hurma yedim o mu bilmiyorum sebep yok

bende de aynı durum aynen regl geliyor ondan mı diyorum hurma yedim o mu bilmiyorum sebep yok
Canım ben de bir hafta önceden şişerim, dönemim geldiğinde normale dönmüş olurum, doktordan duyduğumda şaşırmıştım herkesin değişik zamanda değişik tepkiler verdiğini, sonra takip ettim kendimi, evet anlamsız bir dönemde oluyor şişliğim, ben de kaçamk yapmadım ve düzenli beslendim, en az iki kilo eksi daha bekliyordum ancak olmadı, sporumu da aksattım tabi bu haftaya, toplanıp haftaya 4 kilo verirmişim aaah ah :KK51: emeklerim boşa gitmiş gibi hissediyorum ben de bu hafta

Biz aliskin degiliz canim findik fistikla kilo vermeye. Elif te onun icin demistir. Sen gecen hafta oyle yiyerek guzel kilo vermistin bunyeni taniyorsun. Fistiklari yemeye devam edebilirdin ama verip bu gun ki hayrini fistikla yapmis oldun canim.
Yok yok yemem artık, fena göze battı :KK70:arkadaşımın biri daha yedi, diğer arkadaşım hemen ikaz etti, o ilk hafta diye vermiştir belki, sen yine de yeme dedi, bu hafta da sabitim ya adım çıkacak veremedi diye:KK70:ödem bacıım ödem, haftaya cevizli fındıklı damping geliyor:KK70:

herkese günaydın bu hafta eksi olmayacak gibi + olmazda eksi de olmaz geçen hafta çok verince bu hafta durgun geçti aslında aynı yedim içtim ama neyse önemli olan almamak
sabah 1 haşlanmış yumurta 100 gr peynir 3 zeytin bol yeşillik kivi
ara kuru meyveler 1 avuç
öğle tavuk döner ekmeksiz pilavsız 200 gr salata
akşam çavdar unu ile yapılmış krep üstüne köfte yoğurt adını bilmiyom yemeğin :)))) ve salata
ara 3 kuru kayısı
su 2 litre
spor yapmadım
Canı gönülden anlıyorum seni canım, aynı durumdayım:bicak:

Back
X