Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Slm kızlar eltim şimdi kürtajdan çıktı kendine gelmesini bekliyorum. Buarada soranlar olmuş ilk çocuğu değil 1.5 yaşında bi oğlu var. Bu ikinciydi. Hepinizden allah razı olsun geçmiş olsun dilekleriniz için çok teşekkür ederim. Öğleden sonra evde oluruz herhalde.

25.10.2017

08:00
1 dl. ekmek, 1/2 çb fıstık, 2 kk peynir, dereotu, domates

11:00 tek şekerli kahve

14:30
1/2 dl ekmek, 1/2 çb fındık, 1 çb yoğurt, 5 yk patlıcan yemeği, 2 kk peynir, domates

16:00
İki şekerle iki çay

18:30
İki köfte kadar karışık ızgara, ızgara biber domates

22:00
1 çb kakaolu süt

Su : 2,5 lt
Spor : 7.000 adım
şekeri çayda bırak tatlım kahve banada acı geliyor ama çay içilebilir bence

Geçmiş olsun canım, refakatçi kalacaksan hastane yemeği yiyebilirsin, dışarı çıkabilirsen çorbayla geçiştirmek de çözüm olabilir
Evet odaya aldılar ben odaya alacaklarını bilmiyodum. O yüzdende hazırlıklı geldim ara öğünlerimi ve öğle yemeğimi yanıma aldım.
Bugünkü menüm
Sabah kahvaltı yapmaya fırsatım olmadı maalesef, eğitim için çalışmam gerekiyordu.

10.00 gibi okulda ikram edilen nescafe,
(normalde hiç tüketmem kendisini ama sabahı boş geçmek istemedim)

12.00
Bir kase yayla çorbası
2 kaşık patates püresi
3 küçük köfte
4 kaşık yoğurt

16.15
5 i bir yerde çay

17.35
Bir lavaş tantuni ( küçücüktü valla :bicak:)
2 kaşık lahana diblesi
5 adet marul yaprağı
Maydanoz
Tere
Roka
Dereotu

Valla bu yeşillikler ekmek yerine geçiyor benim için, doyuruyor ve hafif hissediyorum.
Sabah 100 gr artıdaydım fakat, geçirdiğim o hafta aonundan sonra ilaç gibi geldi :eek: cumaya 69 ları görürüm inşallah 500 gr kaldı:KK45:
Güzel cnm afiyet olsun
menünde akşam biraz kalorili olmuş onun dışında iyi..bir de her gün tartılma canım o da stres yapıyor insan bir verip bir alıyor o şekilde
üzücü gerçekten insallah ilk gebelik değildir o daha üzücü olur onun için
ay hic baba göre değil ya ben normal kahvaltı yapmayınca tüm gün mutsuz oluyorum nedense
Bidaha tartılmicam zaten psikolojim bozuldu
Iyi aksamlar arkadaslar. Su saat oldu ancak misafirlerimizi yolcu edip girebiliyorum. Simdi menumu yazip gecmisi okuyayim derken gene saat 1 1.5 bulurum herhalde.

07.30 1 su bard. Tarcinli sut
08.30 1 dl. t.b. ekmegi
1 hasl. Yumurta
1 dl. Peynir
Domates salatalik yesillik
10.00 1 fincan kahve
11.30 1 mandalin 2 ceviz
13.00 3 kasik kisir
4 kasik yogurt
Domates salatalik
14.30 1 fincan zencefilli limonlu cay
16.00 1 etimek
1 bard. Ayran
17.30 4 kasik z.yagli pirasa yemegi
salata
4 kasik yogurt
19.00 1 elma
20.00 1 bard.sut
22.00 1 fincan karafilli ihlamur cayi
Su 3lt.
25 dk. Yuruyus (sabahtan)
20 dk. Yuruyus (aksam ustu)
Güzel menü afiyet olsun
Kolay gelsin canim. Bereketli yagmurlar olsun. Sele sebebiyet vermedikten sonra ben cok mutlu oluyorum yagmurun yagmasina. Susuzluk cok zor barajlarimiz dolsun topragimiz doysun suya.
Bende çok seviyorum yağmuru cnm helede kokusunu
Gecmis olsun canim. Kiyamam ilk gebeligi degildir umarim.
Yok cnm 1.5 yaşında bi oğlu var
afiyet olsun canım. Hamsi ler az yağda mi pişti yağsız mi? Suyun az olmuş. Su gelince temizleseydin keşke. Kiloya takilma az uyku çok uyku bile etki ediyor yarın güzel beslen az kh al cumaya eksi yi normal görürsün
Az yağda cnm bi çorba kaşığı kadar. Tartılmıyorum artık moralim çok bozuldu. Daha diyete yeni başladım aslında çok hızlı vermem gerekirdi üstünede tuvalet sorunu bilmiyorum artık yarın göreceğiz.
Çok üzüldüm geçmiş olsun. Yanına ceviz kayısı falan mı alsan birde süt eğer çok kalırsanız ki kürtaj da devlet 1 gün yatırıyordu oranın yemeklerini yersin.
Sabahtan olunca yatırmıyormuş cnm kendine geldi zaten biraz daha toparlansın çıkabilirmişiz.
Menün güzel olmuş :)
Bence güzel bir eksi gelecek
Ağzından bal damlıyo ;))
Menumu yazayım

Saat 8
1 kk peynir
1 ceviz

Saat 10
1 kaşık tulum peyniri
1 ceviz
1 dilim ananas

Saat 14
1 kase tarhana
1 kase kıymalı karnabahar
1 kase yoğurt

Saat 18
1 kase tarhana
1 kase kıymalı karnabahar
1 kase yoğurt
Su 2 litre
Spor yok.
Güzel menü cnm afiyet olsun
Çikoyu bırakta valla ağır saçmaladım bu akşam. Hazır gelmişken en azından itiraf edeyim. Saat 8’de sufle yedim dayanamadım (tadı muhteşemdi)
Yok sonra içim rahat etmedi. Çıktım koridora merdiven inip çıkmaya karar verdim. Beş kez çıkıp indim 4’cü kata. Yok dedim aylin bu yetmez. Sonra bir de çıktım yüksek tempo yürüdüm 1 saat. Günü 20.000 adımla kapamış oldum. Ay inşallah erimiştir sufle :bicak:
Ay itiraf ettim rahatladım
Suflede erimiştir diğer yediğinin hepside maşallah cnm sporun harika
herkese günaydın bu hafta eksi olmayacak gibi + olmazda eksi de olmaz geçen hafta çok verince bu hafta durgun geçti aslında aynı yedim içtim ama neyse önemli olan almamak
sabah 1 haşlanmış yumurta 100 gr peynir 3 zeytin bol yeşillik kivi
ara kuru meyveler 1 avuç
öğle tavuk döner ekmeksiz pilavsız 200 gr salata
akşam çavdar unu ile yapılmış krep üstüne köfte yoğurt adını bilmiyom yemeğin :)))) ve salata
ara 3 kuru kayısı
su 2 litre
spor yapmadım
Afiyet olsun cnm güzel ben beğendim
eliya eliya hatırlattığın iyi oldu, taktınız fıstığıma haa:KK53:

Sabah geldim işyerine bir güzel seçtim fıstıkları, nereden baksan bir hafta daha idare ederdi beni:KK48: verdim erkek arkadaşa gitti:super: hepimizin gözü aydın:KK70:
Allah kavuştursun cnm
günaydın kızlarrr.. iyi sabahlar.. dün işten eve gidince çok çalıştım.. 12 de zor attım kendimi yatağa..

dün ki menümü yazayım...

sabah;1 dilim ekmek, 1 dilim peynir, 1 tatlı kaşığı bal, 2 yk kadar chialı puding
öğlen;1 kase tavuklu salata, 1 parça lorlu turşu, 1 dilim ekmek, 3 tane hurma
akşamüstü;2 tane hurma
akşam;fırında çipura, salata, fırında 2-3 dilim sebze( patates, karnabahar,soğan, sarımsak)

su;3,5lt
spor: yok ( dün of günümdü, bugün pilatesim var)
benim de tartıda sürekli değişkenlik var, geçen hafta sonu daha hafiftim.. bugün geçen cumaya göre 200gr artıdayım.. nedenini tam anlamıyorum..

hurmadan mı acaba diye düşünüyorum.. ama pazartesi regl olacağım, canım fazlasıyla tatlı çekiyor.. onu böyle bastırmaya çalışıyorum.. bugün hurmadan biraz daha uzak durayım bakalım.. ne olacak..
Güzel cnm suyun harika. Hurmadan olacağını sanmam ama reglinden olbilir bende ozaman hep artı çıkarım.

25.10.2017

08:00
1 dl. ekmek, 1/2 çb fıstık, 2 kk peynir, dereotu, domates

11:00 tek şekerli kahve

14:30
1/2 dl ekmek, 1/2 çb fındık, 1 çb yoğurt, 5 yk patlıcan yemeği, 2 kk peynir, domates

16:00
İki şekerle iki çay

18:30
İki köfte kadar karışık ızgara, ızgara biber domates

22:00
1 çb kakaolu süt

Su : 2,5 lt
Spor : 7.000 adım
şekeri çayda bırak tatlım kahve banada acı geliyor ama çay içilebilir bence

Öfff pöfff cumartesi katılmam gereken bir brunch var, kızartma hamur işi doludur mutlaka, yesem diyorum bir hafta yeri kazımam gerekir mi acaba toparlamak için:işsiz:
Çok kötü bi durum ya. Diyetteyken ne beni çağırsınlar nede misafir gelsin. Hiç sevmiyorum. Hele bide ısrarlar yokmu..

Iyi aksamlar arkadaslar. Su saat oldu ancak misafirlerimizi yolcu edip girebiliyorum. Simdi menumu yazip gecmisi okuyayim derken gene saat 1 1.5 bulurum herhalde.

07.30 1 su bard. Tarcinli sut
08.30 1 dl. t.b. ekmegi
1 hasl. Yumurta
1 dl. Peynir
Domates salatalik yesillik
10.00 1 fincan kahve
11.30 1 mandalin 2 ceviz
13.00 3 kasik kisir
4 kasik yogurt
Domates salatalik
14.30 1 fincan zencefilli limonlu cay
16.00 1 etimek
1 bard. Ayran
17.30 4 kasik z.yagli pirasa yemegi
salata
4 kasik yogurt
19.00 1 elma
20.00 1 bard.sut
22.00 1 fincan karafilli ihlamur cayi
Su 3lt.
25 dk. Yuruyus (sabahtan)
20 dk. Yuruyus (aksam ustu)
menüde sporda çok güzel

Çikoyu bırakta valla ağır saçmaladım bu akşam. Hazır gelmişken en azından itiraf edeyim. Saat 8’de sufle yedim dayanamadım (tadı muhteşemdi)
Yok sonra içim rahat etmedi. Çıktım koridora merdiven inip çıkmaya karar verdim. Beş kez çıkıp indim 4’cü kata. Yok dedim aylin bu yetmez. Sonra bir de çıktım yüksek tempo yürüdüm 1 saat. Günü 20.000 adımla kapamış oldum. Ay inşallah erimiştir sufle :bicak:
Ay itiraf ettim rahatladım
Aylin naptin annem değdimi 5 dk lik zevk için :KK70: kız gece gece ne işler etmişsin sen itiraf iyidir afferin :KK66:

Canim sutle dedigin sekilde ben de yapiyorum limon skarak sirke de koyunca oluyor ama o lor peyniri oluyir ve yogurtla yapilana gore daha yagli ve kalorili,yogurtla yapilana cokelek denir ve lordan cok daha saglikli kalsiyum orani falan daha yuksek mutlaka dene tavsiye ederim ama yogurda su koyup biraz incelt,ayran kivamindan biraz daha koyu olsun.
bizde de yoğurtla yapılır genelde bazen de süt kesiliyor Çürüyor ya o zaman limon sıkıp yapıyoruz oda lor oluyor dediğin gibi. Yoğurtla olan daha güzel :KK66:

Ablam evde buyuk olunca misafirimiz hic eksik olmuyor sagolsun. Ama hastaneye son yatisim bana da cevreme de ders oldu. Gelenlere yormuyorum artik kendimi. Ya da eskisi kadar yormuyorum demek daha dogru olur.
en güzeli abla kendinden sağlığından önemli değil.

herkese günaydın bu hafta eksi olmayacak gibi + olmazda eksi de olmaz geçen hafta çok verince bu hafta durgun geçti aslında aynı yedim içtim ama neyse önemli olan almamak
sabah 1 haşlanmış yumurta 100 gr peynir 3 zeytin bol yeşillik kivi
ara kuru meyveler 1 avuç
öğle tavuk döner ekmeksiz pilavsız 200 gr salata
akşam çavdar unu ile yapılmış krep üstüne köfte yoğurt adını bilmiyom yemeğin :)))) ve salata
ara 3 kuru kayısı
su 2 litre
spor yapmadım
afiyet olsun. Bugün protein ağırlıklı beslen eksi olursun kesin.:KK66:

eliya eliya hatırlattığın iyi oldu, taktınız fıstığıma haa:KK53:

Sabah geldim işyerine bir güzel seçtim fıstıkları, nereden baksan bir hafta daha idare ederdi beni:KK48: verdim erkek arkadaşa gitti:super: hepimizin gözü aydın:KK70:
:KK70: ohh rahatladik. Kız çok yağlı ondan dediydim. :cool:

Üç gündür geçmeyen ense ağrım var ama fıstıktandır densiniz diye söyleyemiyorum:KK70:
Evet fıstıktan :KK70::KK30: derdim de bu arada egilerek iş mi yaptın boyun fıtığı dir o canım bende de var hatta sarma falan sarsam atak yapıyor resmen. Sende de hersey var diyeceksin malesef ne ararsan mevcut kendimden bıktım. :KK70:

İyi oldu öğrendiğim zenciğim, zira bu hafta benim baskül de oynak sonuçlar veriyor, canı sıkılıyor insanın, sonuçta aynı şekilde besleniyorum
olur arada bünyeyi tanıyıp ne iyi geliyor belirlemek lazım. Bide malum gün yaklaşmış olur yani :KK66:

günaydın kızlarrr.. iyi sabahlar.. dün işten eve gidince çok çalıştım.. 12 de zor attım kendimi yatağa..

dün ki menümü yazayım...

sabah;1 dilim ekmek, 1 dilim peynir, 1 tatlı kaşığı bal, 2 yk kadar chialı puding
öğlen;1 kase tavuklu salata, 1 parça lorlu turşu, 1 dilim ekmek, 3 tane hurma
akşamüstü;2 tane hurma
akşam;fırında çipura, salata, fırında 2-3 dilim sebze( patates, karnabahar,soğan, sarımsak)

su;3,5lt
spor: yok ( dün of günümdü, bugün pilatesim var)

benim de tartıda sürekli değişkenlik var, geçen hafta sonu daha hafiftim.. bugün geçen cumaya göre 200gr artıdayım.. nedenini tam anlamıyorum..

hurmadan mı acaba diye düşünüyorum.. ama pazartesi regl olacağım, canım fazlasıyla tatlı çekiyor.. onu böyle bastırmaya çalışıyorum.. bugün hurmadan biraz daha uzak durayım bakalım.. ne olacak..
Afiyet OLSUN. Hurma dan olduğunu düşünmüyorum da sen yine de 5 hurma yeme. Regl şişkinliği olabilir.

Öfff pöfff cumartesi katılmam gereken bir brunch var, kızartma hamur işi doludur mutlaka, yesem diyorum bir hafta yeri kazımam gerekir mi acaba toparlamak için:işsiz:
elini vicdanını koy öyle bak yemeklere. Ha birde haftaya cuma listede olacaksın sanırım kilo vermen lazım :KK70:

Slm kızlar eltim şimdi kürtajdan çıktı kendine gelmesini bekliyorum. Buarada soranlar olmuş ilk çocuğu değil 1.5 yaşında bi oğlu var. Bu ikinciydi. Hepinizden allah razı olsun geçmiş olsun dilekleriniz için çok teşekkür ederim. Öğleden sonra evde oluruz herhalde.
Allah bir daha yasatmasin.

afiyet olsun menun güzel.

afiyet olsun menü güzel sınavında başarılar güzellik.

afiyet olsun cuma sonucu merakla bekliyorum.

yaşlandıkça zayifliyormus Hilal tüyler üzülme. İğneli zormuş cidden eltim Ağlıyorum dedi.

afiyet olsun başarılı :KK66:

Çok beğendim afiyet olsun canım.

afiyet olsun her zamanki gibi güzel bide ciko olmayaydi :KK66:

hadi bakalım güzel sonuclar al inşallah merakla bekliyorum.

afiyet olsun can güz3l olmuş.

afiyet olsun canım. Hamsi ler az yağda mi pişti yağsız mi? Suyun az olmuş. Su gelince temizleseydin keşke. Kiloya takilma az uyku çok uyku bile etki ediyor yarın güzel beslen az kh al cumaya eksi yi normal görürsün.

Çok üzüldüm geçmiş olsun. Yanına ceviz kayısı falan mı alsan birde süt eğer çok kalırsanız ki kürtaj da devlet 1 gün yatırıyordu oranın yemeklerini yersin.

inşallah gecer diyecem geçmiyor inşallah ağrıların azalır kuzum ya.

Kızlar biraz ugrassin nasılsa aklı Erinç bir yolunu buluyor insanoğlu.

afiyet olsun kız bitmedi mi fıstıklar hala :KK66:

afiyet olsun. İnşallah eksiyle gel yarın bol sebze ve pro sıfır kh alırsan eksi kesin.

Ayy ne çok misafir ayol rahat biraksinlar hastasın zaten. Afiyet olsun ablam.

mecbur abla ev ile carsi 30 km den fazla 40 dk sadece tren le gittim. :KK66:
cuma sanırım çok iyi sonuç olmayacak canım diyetisyende öyle dedi free liste benim için daha uygun olacak

Bende haftaya detoksmu yapsam diyorum. Çarşamba perşembe. Ne detosku yapabilirm acaba kızlar hadi bana söyleyin.
ayran corbasi detoksu 4 kaşık haşlanmış yeşil mercimek 4 kaşık nohut 4 kaşık yarma yoğurtla ayran yapıp bunları karistiriyorsun tuz yok. 2 gün yapılıyor. Sabah 1 ekmek 1 yumurta 1 kk peynir le kahvaltı sonra 2 saatte bir bu çorba.

çok geçmiş olsun.. inşallah etkisi kalmaz, çabuk atlatır.

Vedalaşma adaşım hurma çok sağlıklı bi yiyecek neden vedalaşıyorsunki

ben şekeri bıraktığımdan beri en yakın arkadaşım o, kışın da tahin pekmez :) off düşününce bile ağzım sulanıyor.. ama bugün hurma yemeyeceğim.. dur bakalım dayanabilecek miyim..

:KK70: ohh rahatladik. Kız çok yağlı ondan dediydim. :cool:

Evet fıstıktan :KK70::KK30: derdim de bu arada egilerek iş mi yaptın boyun fıtığı dir o canım bende de var hatta sarma falan sarsam atak yapıyor resmen. Sende de hersey var diyeceksin malesef ne ararsan mevcut kendimden bıktım. :KK70:

elini vicdanını koy öyle bak yemeklere. Ha birde haftaya cuma listede olacaksın sanırım kilo vermen lazım :KK70:
İşte faili çıktı ortaya, şaka bir yana iyi yedim haa:)

Ben de bereketliyim hastalık konusunda, mr çektirsem iyi olacak, bana da fıtık gibi geldi de üşeniyorum bacım bee, sıkıldım hastanelerden artık

Ya ne bileyim, kendim yapmıyorum zaten, hazır önüme gelmişken dalsam mı dediydim, neyse bakacağız göreceğiz cumartesi, ben listeye girmesem daha mı iyi olur acaba, stres yaparım da azıcık

Back
X