Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Aksam kotu olmus canim. Nasil baktin mi kilona? Arti olarak yansimamistir umarim

sabah baktım tabi ki, 500gr fazlalık vardı, ama su tuttuğunu düşünüyorum.. tüm iyi niyetimle :)

bu arada kas + kemik ağırlığım 54,5 muş ölçüldüğümde.. ama ağırlık bu, yüzde değil..

Gunaydin guzeller
Ve cuma gununku odemmis sukur.
Tartildim: 68.1
Şükür derya abla valla imkansizdi zaten o kadar kilo alman :) ben gene sabitim bugünde doldurayim mi kalorimi sabah plan yaptim 800 oldu aksama köfte öğlene musli yazdim elma yazdim yani kahvaltiyi gec yaptim anca bu kadar yiyebilirim gibi ama bakalm daha ne ekleyebilirim

Kıyamam yaaa, çikolata yerine lahana suyu:KK70:emek olmadan yemek olmuyor :KK19:

Hayır hayal bile edemiyorum, çikolata gibiymişcesine. şimdi niyet de önemli tutat kilo alırım lahana suyu içerken. :D gerçi lahana suyunun hayal edilebilir bi yanı yok da neyse :D

Onu ben sevmiyom yaa ne lahana ne maydonoz yok bana gore degil onlar. Kakaoyu zevk icin bile icerim oyle guzel tadi :KK66:

Ins canim

Valla artık öyle ypacam napcam, 15 ine kadar yasak :D

Slm kizlar
Buginku menum
Sabah: 2 dilim beyaz peynir. 1 dilim ekmek. Salatalik. 2 ceviz.
Ara: 1fincan sutlu kahve. 2 kuru incir
Oglen: 1 kepce sebzeli mercimek corbasi.2 yk kara bugday. 4 yk kiymali karnibahar. Salata. 1 dilim ekmek.
Ara: 1 fincan kefir. 10 findik
Aksam: az yagda yapilmis 1 cipura. Salata. 1 dilim ekmek. 3 yk limon suyu.
Ara: 1 fincan kakao. 1 avuc kuru dut.

Su: 2.5 lt kadar
Spor: 45 dk leslie
15 dk karin ve arka bacak ic bacak harwketleri
300 squat

Bugun de biraz rahatsizim ondan evde yaptim salona gidemedim.

afiyet olsun :) ayrıca ödeminin gitmesine çok sevindim. Daha güzel sonuçlar görürsün İnşallah. :)

13 gun 3 saat 42 dk.dir sigara icmiyor musum arkadaslar. Yukledigimiz motivasyon programina baktim az once. Arada paylasirim demistim unutuyorum menu altina yazmayi.

oh maşallah ablam valla. Rabbim daim etsin. Ciğerlerin bayram ediyodur artık :))

kızlar pazartesi kilo bildirimi
cuma 69.5
bugün 69.3

Gız seninle kilolalarımız neredeyse aynı, hatta sen benden bir adım öndesin galiba :)) akşama bakayım bende 69 u görmüş müyüm? değilse seni yarışma arkadaşım ilan ediyorum :D :D

Gunaydin guzeller
Ve cuma gununku odemmis sukur.
Tartildim: 68.1
çok sevindim canım yoksa mümkün değildi zaten o kadar artı
benim dün ki kötü menüme gelelim.. ;
tam da hafta sonu sıkıntısız atlattım derken, reva mı bu? ben iflah olmaz bir oburum :mad:

sabah; 1 yumurtadan sebzeli omlet, 1 kk peynir, 2 zeytin, 3/4 simit, 1 yk bal, 1 tk kaymak

ara; 1 adet küçük boy trabzon hurması

akşam; 1 duble viski, 2 avuç kadar mısır cipsi, 2-3 dilim mandalina

su;2,5lt
spor; hocanın verdiği 1,5 saatlik antreman..
aslında çok abartı yememissin bence de alkol ve tuzlu cipsin etkisiyle ödemdir
sabah baktım tabi ki, 500gr fazlalık vardı, ama su tuttuğunu düşünüyorum.. tüm iyi niyetimle :)

bu arada kas + kemik ağırlığım 54,5 muş ölçüldüğümde.. ama ağırlık bu, yüzde değil..

Kilom 68.1 geçenki 68.7 -600 çok mutlu oldum inş bütün hafta böyle gider.
maşallah çok güzel
Ben sabitim 59.5 gene hafta sonu kacamak yapmadim ama kalori doldurdum hep sporda yapsam eksi gelmiyor bu sekilde yani
canım sen doldur kaloriyi ilk hafta veremeyebilirsin zaten ama önümüzdeki haftalar çok güzel verirsin
afiyet olsun :) ayrıca ödeminin gitmesine çok sevindim. Daha güzel sonuçlar görürsün İnşallah. :)

oh maşallah ablam valla. Rabbim daim etsin. Ciğerlerin bayram ediyodur artık :))

Gız seninle kilolalarımız neredeyse aynı, hatta sen benden bir adım öndesin galiba :)) akşama bakayım bende 69 u görmüş müyüm? değilse seni yarışma arkadaşım ilan ediyorum :KK70: :KK70:
hadi bakalim hodri meydan o zaman

Gız seninle kilolalarımız neredeyse aynı, hatta sen benden bir adım öndesin galiba :)) akşama bakayım bende 69 u görmüş müyüm? değilse seni yarışma arkadaşım ilan ediyorum :KK70: :KK70:
senin boy kaç canım

çok sevindim canım yoksa mümkün değildi zaten o kadar artı

aslında çok abartı yememissin bence de alkol ve tuzlu cipsin etkisiyle ödemdir

maşallah çok güzel

canım sen doldur kaloriyi ilk hafta veremeyebilirsin zaten ama önümüzdeki haftalar çok güzel verirsin
hadi bakalim hodri meydan o zaman
Tamam doldurucam yiyorum simdi yiyerek diyet yapmak cok guzel bi sey yaa :D

Merhaba kızlaaar :KK200:nasıl gidiyor ben dün regl oldum inşallah şişkinliğim cumaya iner yaa :bicak:cuma artı çıktığım için izin almıştım izin süresi kaç gün oluyor beni biriniz aydınlatırmısınız cuma günü free listede bildirim yapacağım. Bir de size bir şey danışmaya geldim kızlar aslında ben okulda diyet yaparken kaçamaklar yaptığımı fark ettim en basitinden yemeğin yanında pilav yiyorum ya da makarna oluyor kendimce şöyle karar aldım liste zaten var elimizde o gün protein yoksa okulda yemeyeceğim ipin ucu kaçtı aylardır 7 li rakamlardayım ya :cry:soruma gelelim Öğlen aralarında yemek için evden ne hazırlayacağım tarçınlı yoğurt saklama kabına koyabilirim 1 dl çavdar başka ne yapabilirim lütfeen bana öğle yemeğinde örnek menüleri yazarmısınız öğleni cıssız atlatırsam akşam kolay geçer benim için ya da öğlen yemesemmi lütfeen fikirleriniz önemli tecrübeliler ne yapmalıyım 2 öğün beslenmeye mi geçsem?

Merhaba kızlaaar :KK200:nasıl gidiyor ben dün regl oldum inşallah şişkinliğim cumaya iner yaa :bicak:cuma artı çıktığım için izin almıştım izin süresi kaç gün oluyor beni biriniz aydınlatırmısınız cuma günü free listede bildirim yapacağım. Bir de size bir şey danışmaya geldim kızlar aslında ben okulda diyet yaparken kaçamaklar yaptığımı fark ettim en basitinden yemeğin yanında pilav yiyorum ya da makarna oluyor kendimce şöyle karar aldım liste zaten var elimizde o gün protein yoksa okulda yemeyeceğim ipin ucu kaçtı aylardır 7 li rakamlardayım ya :cry:soruma gelelim Öğlen aralarında yemek için evden ne hazırlayacağım tarçınlı yoğurt saklama kabına koyabilirim 1 dl çavdar başka ne yapabilirim lütfeen bana öğle yemeğinde örnek menüleri yazarmısınız öğleni cıssız atlatırsam akşam kolay geçer benim için ya da öğlen yemesemmi lütfeen fikirleriniz önemli tecrübeliler ne yapmalıyım 2 öğün beslenmeye mi geçsem?
canım evden yemek getirmek bana hep zor gelir o yüzden yemekte protein ağırlıklı olanalrı seçiyorum yiyorum ama yanımda ara öğün mutlaka meyve süt gibi ya da kuruyemiş oluyor illa evden diyorsan salata yap balıklı tavuklu

Merhaba cnm. Salata götürebilirsin tonbalıklı veya tavuklu. Sebze yemeğide götürebilirsin. Bence 2 öğün olmaz cnm sabah erken kahvaltı yapıyorsan öğlende mutlaka ana öğün yemelisin. Tam tahıllı ekmeklerle sandaviç yapabilirsin domatesli peynirli yeşillikli tost yapabilirsin gibi gibi

Selam kızlar sabitim ben anca yapabildim çamaşır içinde boğuşuyorum biriniz el atın hayiriniza ya :KK43: akşama yemeğe gidicez düğün yemeği ne önerirsiniz et balık tavuk kalorisiz
Balık salata en iyisi gibi geliyor bana canım, sabit olmak da ayrı meziyet, artı çıkanlar var:)

Canım ben de evden getiriyorum, alışverişini haftalık yapar, akşamdan pişirirsin yemeğini, yoğurt ekmeğin yanına mutlaka sebze ve protein almaya çalışıyorum, protein yoksa peynir ekliyorum yanına ve salata yerine çiğ sebze, yemek olarak da mantar, fasulye, patlıcan, ıspanak, kabak oluyor genelde, bu hafta alışveriş yapamadım, sabah öğle lor kavurma yedim mesela, suyuma da dikkat etmeye çalışıyorum, öğün atlamanı önermem, ben iki öğün beslenmeye alıştım gibi, ama iyi midir kötü mü bilemiyorum, henüz çok yeniyim

Back
X