Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Sagol canim guzel yorumun icin. Bakalim yarin ilk ders ve tabii bu sayede ne zaman eve gelsem kizim uyumus olacak. Hele yarin dersim saat 21:30 ta bitecek eve 22:00 dan sonraancak gelirim. Bir deneyeyim canim bakalim bu hafta nasil gececek.
sen de dusun canim bak ikinci ogretim var aksam okursun. Benim yasim da kucuk degil biliyorsun 32 yasindayim. Sen benden daha gencsin. Hicbirsey icin gec degil.
ben lise terkim yani akşam lisesi istedim eşim olmaz dedi orada birşey diyemem ki annem karşı çıkmış zamanında yani o el sonuçta açıktan devam ettim hamilelik kusma düşük tehlikesi derken bıraktım ya liseyi bi bitirseydim gerisi gelirdi mutlaka

Hilalin neden canin yemek istemiyor acaba? Kizina mi uzuldun kolu nasil olsu fistigin? Eliptigin ekranini bosver ac sevdigin birsey cik ustune yap o da olmadi leslie yap olmaz mi.
Ekrandan ayarliydi derya o yüzden pedallar ağır geliyor çevirirken ilk.isim onu satıp leslieye geri dönmek
30.10.2017

08:00
1 dl ekmek, 1 çb fındık, lor kavurma, 8 zeytin, dereotu, turp

15:30
1 dl ekmek, lor kavurma, 8 zeytin, dereotu, turp

Su : 2,5 lt
Spor : 40+40+40 dk yürüyüş
bana da çok az geldi yemekler

Kizlar menumu yazayim

Sabah bir ucgen peynir ve bir dilim tb ekmegi

Kahvalti:11.00 uc kasik menemen,iki kadik kavirmali yum,6 yesil zeytin,2 dilim tb ekmegi,cay.

Aksam:17.30 bir orta boy alabalik ve bir orta boy patates firinda,salata.

2 litre su 30 dk yuruyus
afiyet olsun ben bisi itiraf edem mi palamut ve hamsi dışında hiç balık yemedim tatları aynımı acepp

inşallah canım istediğin gibi olur da neden 15 ocak

inşallah gönlünce olur ve inşallah yaparsın

afiyet olsun güzel olmuş

yok canım kadın hastalıkları işte malum

hımm ben de dedim acaba ben de mi sorun var ben yemek yetmezsem doymuyorum da

canım çok dengesiz olmuş malesef aksama kadar hiçbir şey yememişsin bu şekilde vücuduna zarar veriyorsun
waaoouuw spor süper
Geçmiş olsun bende şu ara o sikintidayim ama bıktım doktor görmekten allah beterinden korusun
Zukkuuum neyin var kuzum, geç kalkmalar, yememeler, su içmemeler, ekransız eliptik yapmamlar falan, yakışıyor mu hiç sana, bak beni de üzüyorsun, böyle olmaz canım, sabahın bereketinde kalk, aç camlarını mis gibi, gönder kocanı işe, evini şööyle derle topla bir saate, al özenle hazırladığın kahvaltını önüne, kuzunu da yanına, ye mis gibi, yap sporunu, sonra akşam yemeğini pişir falan derken gün bitiverir, lütfen böyle yapma canım, yok illa beni yenince mutlu olacaksan o da olur, feda ederim kendimi sana :)
kızım sanırım huy değişiyor geç yatmalar gece uyanıp ağlamalar sabah ezanından uymaları gibi gibi ve bu da yordu galiba beni genel olarak çok aktif bir enerjisi olan biri değilim dır hepten yerlere indi kış ayı da eklendi mesela hastane bugün Ku yemek işini saymazsak 2 hafta gibi bir süredir dışarı cikmamisim yürümek yada ne biliyim hava için evin bahçesine bile inmedim çöpü kapıya bırakıp hemen kaçıyorum eve bende böyle aşırı ev kusuyum şimdi anneme geldim 1 saat evvel 2 gün kalırım az değişiklik olsun diye bakalım burada cikicammi

ben de listemi yazayım
sabah 7.0o
2dilim tb ekmeği
1kk peynir
1 yumurta
1 tk bal
domates salatalık

Ara 10.00 2 hurma

Öğlen 12.30
1porsiyon ızgara köfte
salata ve ayran

Ara 15.00 1 mandalina

Ara 17.30
1dilim tb ekmeği
1 kase çorba
5 kaşık etli patlıcan yemeği
salata

Ara 19.00 2 kuru incir

spor 1 saat yürüyüş
su az oldu bugün hastanedeydim tüm gün dışarıdaydım lavabo ihtiyacı olmasın diye içmedim 1 litre anca bir de 750milim dukan birası
Güzel cnm ben beğendim afiyet olsun
Menum
Sabah: domatesli yumurta, 8 zeytin, 2 dilim beyaz peynir, iki dilim normal ekmek, maydanoz roka salatalik
Öğlen: 3 yk yogurt, 3 yk musli
Ara: yarim nar
Ara: 20 cig findik
Aksam: 3 kofte, buyuk bi tabak salata, 3 yk yogurt
Toplam: 1030 kalori
Su: 2,5 lt
Spor: 40 dk kardiyo 50 squat
Menünde sporunda güzrl cnm
Kizlaar
Size haberim var.
Uzun zamandir aklimdaydi master yapmak. Tam benim isime bransima uygun teknoloji uzerine bir master egitimine baslamayi planliyorum. Bu hafta misafir olarak derslere girip bakacagim ve eger cok uormazsa beni haftaya okulla kontrat imzalayip baslayacagim. Normalde ozel okul fiyat da baya tuzlu ama Avrupa Birligi fonuyla daha uyguna gelecek. Tabii bazi sorular var kafamda:
1- okulu 2 yilda bitirip mezun olamazsam fonun yerine tum parayi ben oduycem ve cezasi guzel bir araba parasi kadar.
2- dersler 2 haftada bir. Ama ders saatleri yogun. Carsamba. Persembe cuma gunleri saat 16 ten 21:30 a kadar ve cumartesi pazar sabahin korunden aksam 18e kadar. Ama 2 haftadabir. Derse katilim mecburi degilse ayni ceza yine odenecek.

Yarin aksam misafir ogrenci olarak ilk derslere katilacagim. Sukur simdi isim de pozisyonum da iyi ama 2 sene disimi sikar ve bitirirsem super bir yukselme olanagim olacak.
Esim yemegi. Temizligi herseyi yaparim kizimiza da bakarim istiyorsan oku yuksel diyor.
Bence çok büyük bi fırsat cnm değerlendir derim
Ben de bugün yeme içme defterini kapattım.. menümü yazayım..
Sabah; cevizli su
Öğlen; peynirli salata, 200gr yoğurt, soya sütlü latte üzerine(1 pompa şurup koydurdum)
Ara; 3 küçük hurma
Akşam; nohutlu et yemeği, salata

Su: 2,5lt
Spor;yok ( hoca bugün dinlen dedi)
Güzel cnm afiyet olsun
Eki Görüntüle 2061660
Kalori düşük ama yağ oranı yüksek kaçmış valla. Oruçtum zaten. Ama spor yapcam, birazdan :))
Bende bugünkü yağ oranımı doldurmuşum
Yarin okula erken gidecegim icin bugun uzun calistim. Yeni bindim tramvaya 25 dakikaya insallah evde olurum.
Bugunku menum:
Sabah: 3 yk yulaf . ustunu kapatacak kadar sut. 4 kuru kayisi. 2 ceviz.
Ara: 1 fincan sutlu kahve
Oglen: 3 yk bugday. Yarim yt kadar sebzeli balik bugulama.
Aksam: oglenin aynisi.
Ara: 120 gr yogurt. Quinoa yulaf meyve karisimi. Hazir alip yedim ac hissedince.

Su: 2lt kadar
Spor: yok
Afiyet olsın cnm güzel

Kızlar ben bişey yaptım. Bisürü domates yedim. 4 tane çeri yedim kesmedi bitanede ortaboy yedim hemde saat 11 de. Domates kalorili bişey değil ama kötü olan benim özellikle domatesi çok tuzlayıp yemem. Çok cnm çekti bilemezsiniz. Aşerir gibiydim.
Ayrıca saat 8 de 15 tane çiğ badem yedim.
Birde 40 dk yoga yaptım ama ne çare yedim domatesleri bademleri:eğlence:

Bu menü değil yazıyım ne olduğuna karar verelim

Sabah yok 11.40 da kalkildi

Öğlen yok
Akşama kadar
1 muz 3 ceviz 2 çatal peynir 1 incir li pestil gibi bisi yedim küçük parça 1 bardak süt

Aksam
1 karışık ızgara
1 ayran
Salata
3 dilim patates

Su 1 lt
Spor yok camış gibi duruyorum alete bakıyorum ekranı bozuk bu yüzden alete çıkasım gelmiyor evvel kendime hırs yapıyordum hadi şu kadar yaktın bunlara kaldı diye derken bozuldu şimdi hiç yapasım yok
Hiiiççç olmamış cnm metabolizmana ve vücuduna kastımı var senin. Bi an önce toparlanman lazım cnm çok dengesiz olmuş menün bitek akşamı beğendim diğcem ama gündüzde bişey yok zaten
30.10.2017

Cnm yediklerinin kalorisi yüksek olabilir ama az bence yani dengesiz geldi bana
Kizlar menumu yazayim

Kahvalti:11.00 uc kasik menemen,iki kadik kavirmali yum,6 yesil zeytin,2 dilim tb ekmegi,cay.

2 litre su 30 dk yuruyus
Güzel cnm afşyet olsun okulda değilsin herhalde bugün

Merhaba kızlaaar :KK200:nasıl gidiyor ben dün regl oldum inşallah şişkinliğim cumaya iner yaa :bicak:cuma artı çıktığım için izin almıştım izin süresi kaç gün oluyor beni biriniz aydınlatırmısınız cuma günü free listede bildirim yapacağım. Bir de size bir şey danışmaya geldim kızlar aslında ben okulda diyet yaparken kaçamaklar yaptığımı fark ettim en basitinden yemeğin yanında pilav yiyorum ya da makarna oluyor kendimce şöyle karar aldım liste zaten var elimizde o gün protein yoksa okulda yemeyeceğim ipin ucu kaçtı aylardır 7 li rakamlardayım ya :cry:soruma gelelim Öğlen aralarında yemek için evden ne hazırlayacağım tarçınlı yoğurt saklama kabına koyabilirim 1 dl çavdar başka ne yapabilirim lütfeen bana öğle yemeğinde örnek menüleri yazarmısınız öğleni cıssız atlatırsam akşam kolay geçer benim için ya da öğlen yemesemmi lütfeen fikirleriniz önemli tecrübeliler ne yapmalıyım 2 öğün beslenmeye mi geçsem?
Ton balıklı veya peynirli sandviç ve ayran yapabilirsin

Bakalım bugün ne yemişim

Sabah 12.00 geç uyandık bugün
3 yumurtadan az sucukşu yumurta oğlumla yedik
1 kk keçi peyniri
5 zeytin
2 dilim çavdar
Domates biber

Ara 3.30
Nescafe

Akşam 17.00
Bi kase mercimek çorbası
5 kaşık mantarlı tavuk sote oğlumla yedik
3 kaşık yoğurtlu ıspanak
Yeşil salata

Bitkiçayı içerim

Su 1.5 ama 2 olur ancak son zamanlarda cnm hiç su içmek istemiyor
Spor yok ama yapmayı düşünüyorum yazarım yapınca
Güzel bir menü. Afiyet olsun :)

ben de listemi yazayım
sabah 7.0o
2dilim tb ekmeği
1kk peynir
1 yumurta
1 tk bal
domates salatalık

Ara 10.00 2 hurma

Öğlen 12.30
1porsiyon ızgara köfte
salata ve ayran

Ara 15.00 1 mandalina

Ara 17.30
1dilim tb ekmeği
1 kase çorba
5 kaşık etli patlıcan yemeği
salata

Ara 19.00 2 kuru incir

spor 1 saat yürüyüş
su az oldu bugün hastanedeydim tüm gün dışarıdaydım lavabo ihtiyacı olmasın diye içmedim 1 litre anca bir de 750milim dukan birası
Doyurucu bir menü olmuş. Afiyet olsun :)

Menum
Sabah: domatesli yumurta, 8 zeytin, 2 dilim beyaz peynir, iki dilim normal ekmek, maydanoz roka salatalik
Öğlen: 3 yk yogurt, 3 yk musli
Ara: yarim nar
Ara: 20 cig findik
Aksam: 3 kofte, buyuk bi tabak salata, 3 yk yogurt
Toplam: 1030 kalori
Su: 2,5 lt
Spor: 40 dk kardiyo 50 squat
1000 kcal’ın üzerinde her menü iyidir :)
Yaşasın squatlar

Yarin okula erken gidecegim icin bugun uzun calistim. Yeni bindim tramvaya 25 dakikaya insallah evde olurum.
Bugunku menum:
Sabah: 3 yk yulaf . ustunu kapatacak kadar sut. 4 kuru kayisi. 2 ceviz.
Oglen: 3 yk bugday. Yarim yt kadar sebzeli balik bugulama.
Aksam: oglenin aynisi.
Ara: 120 gr yogurt. Quinoa yulaf meyve karisimi. Hazir alip yedim ac hissedince.

Su: 2lt kadar
Spor: yok
Güzel menü
Kolay gelsin bu arada canım :)

Mecburi Kürtaj oldum da ben, rahmin kendini toparlaması için zaman gerekli olduğu için. :))
geçmiş olsun canım istediğin zamanda rabbim sağlıklı bir şekilde nasip etsin inşallah
ben lise terkim yani akşam lisesi istedim eşim olmaz dedi orada birşey diyemem ki annem karşı çıkmış zamanında yani o el sonuçta açıktan devam ettim hamilelik kusma düşük tehlikesi derken bıraktım ya liseyi bi bitirseydim gerisi gelirdi mutlaka

Ekrandan ayarliydi derya o yüzden pedallar ağır geliyor çevirirken ilk.isim onu satıp leslieye geri dönmek
bana da çok az geldi yemekler

afiyet olsun ben bisi itiraf edem mi palamut ve hamsi dışında hiç balık yemedim tatları aynımı acepp

Geçmiş olsun bende şu ara o sikintidayim ama bıktım doktor görmekten allah beterinden korusun
kızım sanırım huy değişiyor geç yatmalar gece uyanıp ağlamalar sabah ezanından uymaları gibi gibi ve bu da yordu galiba beni genel olarak çok aktif bir enerjisi olan biri değilim dır hepten yerlere indi kış ayı da eklendi mesela hastane bugün Ku yemek işini saymazsak 2 hafta gibi bir süredir dışarı cikmamisim yürümek yada ne biliyim hava için evin bahçesine bile inmedim çöpü kapıya bırakıp hemen kaçıyorum eve bende böyle aşırı ev kusuyum şimdi anneme geldim 1 saat evvel 2 gün kalırım az değişiklik olsun diye bakalım burada cikicammi
bence doktora git canım ihmal etme sonra toparlaması zor oluyor çünkü iyileşiyor kendi kendine dahab da artıyor..hic sıkılmıyor musun o kadar evde durmaktan ben çalışıyorum haftaiçi mecburi dışarıdayım da haftasonu da işimi bitirir bitirmez hicbir yere gitmesem kızımı alır parka giderim temiz hava iyidir bu şekilde iyice hantallaşırsın dışarı çıktıkça da açılır enerji k hissedersin
Kızlar ben bişey yaptım. Bisürü domates yedim. 4 tane çeri yedim kesmedi bitanede ortaboy yedim hemde saat 11 de. Domates kalorili bişey değil ama kötü olan benim özellikle domatesi çok tuzlayıp yemem. Çok cnm çekti bilemezsiniz. Aşerir gibiydim.
Ayrıca saat 8 de 15 tane çiğ badem yedim.
Birde 40 dk yoga yaptım ama ne çare yedim domatesleri bademleri:eğlence:
afiyet olsun bir şey olmaz domatesten

Menü:
Sabah:
4 yk müsli
1 çk bal
Süt
Muz

Ara:
1 portakal

Öğle:
Tavuklu sandviç (360 kcal)
Ayran

Ara:
4 ceviz

Akşam:
Tavuk but
Haşl karnabahar
Salata

Su: 2.5lh
Spor: 45 dk yürüyüş
afiyet olsun güzel menü spor da güzel o halde gelsin eksiler

da

sabah neden kahvaltı yapmadın canım

üşengeçlikten tamamen ya.. sabahları işe gitmek için bu bedeni zor kaldırıyorum..

Afiyet olsun bende hiç hiç içmek istemiyorum şu suyu yaaa
geçmiş olsun canım hayırdır birşey yok inşallah

akşamın süper hafif sporda çok güzel maşallah

Derya senin yerinde olabilmek için neler vermezdim keşke eşim destek olsaydı okumama annemde olmadı zamanında evlendikten sonra açıktan devam ettin ama çok ara verdim diye yapamadım sınavlar iyiydi ama hamile kalınca olmadı gelmedi sonu okul konusunda destek görmek çok. İsterdim sen yapabilirsin azimli bir kadınsın ve bu gerçekten çok önemli bir destek iki azim olunca üstesinden gelemeyeceğin şey yok senin

Surup ne şurubu canım lattemi evde yapıyorum ben merak ettim
afiyet olsun deryacim çok geç olmuş saat hakikaten inşallah istediğin gönlünce olur

canım, hazır şurup ben yapmadım..

Kakaolu yaptim sutu dedigin gibi hic seker atmadan da cok guzel oluyormus ve baya da doydum :KK66:

Maddi acidan biraz riskli ama basarirsan sknti olmayacak basarabilirsin bence masaallah esin destekcin yaparsin degerlendir bu firsati bence. Ilerde ben de yüksek lisans ve doktora istiyorum önüne çıkmışken kacirma bu firsati

Bana biraz az geldi ama sence az degil mi

Ya normalde doymam ama bugün evdeydim gec uyandim ondan yoksa normal yemek yiyorum oglenleri

akşam yemeği iyi baya doyurdu.. sadece sabah yok canım..

Bu menü değil yazıyım ne olduğuna karar verelim

Sabah yok 11.40 da kalkildi

Öğlen yok
Akşama kadar
1 muz 3 ceviz 2 çatal peynir 1 incir li pestil gibi bisi yedim küçük parça 1 bardak süt

Aksam
1 karışık ızgara
1 ayran
Salata
3 dilim patates

Su 1 lt
Spor yok camış gibi duruyorum alete bakıyorum ekranı bozuk bu yüzden alete çıkasım gelmiyor evvel kendime hırs yapıyordum hadi şu kadar yaktın bunlara kaldı diye derken bozuldu şimdi hiç yapasım yok

bahane mi arıyorsun acaba kendine.. bir sakinleş bence.. bir düşün.. ne yapmak istiyorsun şuan.. belki diyetten bıktın bilmiyorum.. ama önce bi ne istediğini iyice otur. öncelik listesi yap kendine.. sen bu listedeki önceliklerin arasında neredesin ona bak..

böyle beslenmeyle birşey olmaz.. ama bir süre sonra kilo almaya başlarsın.. gündüz yemeyip akşam yersen öyle oluyor.. tıpkı benim gibi.. ayrıca su az içtiğin için halsizlik de yapıyor olabilir. suyu şifa niyetine al eline.. git gel yudumla.. yavrun sana bakarak besleniyorsa vay haline..

30.10.2017

lor kavurma ne olaki? tek tip beslenme gibi geldi bana biraz.. normalde bence iyi.. ama meyve yok, sebze de bütün gün aynı.. mümkünse diyorum, mümkünse şekillendir.. lor kavurmanı yaptığın salatanın üstüne koysan mesela güzel olur diye düşünüyorum..
su ve sporun bence 10 numara..

bu menüyle kendini baya hafif hissediyorsundur bence..

Kizlar menumu yazayim

2 litre su 30 dk yuruyus

bence bu menü, kilo koruma menüsü.. nedense bende öyle bir his oluşturdu.. ama yeme saatleri itibariyle çok güzel.. evde kendi kendine başka hareketler yapma imkanın yok mu?

Kızlar ben sabahtan beş tane 500 cc suyu doldurup koyuyorum bir köşeye, bir bir alıp içiyorum, küçük olduğu için çok gelmiyor gözüme bir bir, yoksa kış mevsiminde kimse su içmek istemiyor, gayret biraz lütfen

bencede... Allahtan su içme problemim yok benim.. içiyorum.. bir de şunu farkediyorum.. açken canım su içmek istemiyor.. ağzımın tadı olmuyor.. ama 3 öğün yediğimde gayet güzel suyumu içiyorum..

kızlar siz de dikkat edin bence..

herkese günaydın
sabah 1 muz
ara 1 avuç çiğ kuruyemiş
öğle 1 kaşık çorba türlünün sadece etleri oda 3 tane ancak
öğle 1 avuç çiğ kuruyemiş
akşam 8 adet lahana sarma brokoli salatası
su 2 litre
spor yok inanılmaz halsizim ya hasta olacam ya da bilmiyorum.

herkese günaydın
sabah 1 muz
ara 1 avuç çiğ kuruyemiş
öğle 1 kaşık çorba türlünün sadece etleri oda 3 tane ancak
öğle 1 avuç çiğ kuruyemiş
akşam 8 adet lahana sarma brokoli salatası
su 2 litre
spor yok inanılmaz halsizim ya hasta olacam ya da bilmiyorum.

çiğ kuruyemişle ayakta durmaya çalışmışsın resmen ya.. madem hasta olacak gibi hissediyorsun şöyle bol yeşillik limon meyve fln yesene..

Back
X