Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
anladım canım nasıl gidiyor peki kaç gündür görüşemedikKaybolmadim teli sarja taktim,bu defa dolmadan cikarmayayim dedim,yeni bataryada bozulmasin.
vav 1-0 oldu ben öndeyim rakibemmerhabalar cınımlar :))
geçen hafta 70,1
bu hafta 69,9
fark -200
yüzde 0,29 hadi bol eksilerimiz olsun hep :)
Ne zaman gelmiştin bakalım.geçen hafta aday listedeydim ne zaman listeye girmeye hak kazanırım :))
valla bugün yürüyemiyorum o derece. çalışmayan kaslarım isyanlarda :))bunlar alt bacak eritirmiki
Alın size okkalı menü :)
Sabah
3 yumurta soğanlı tereyağında kızımla yedik ben 1 ini yedim
1 dil ekmek
Peynir
Öğlen
1 tabak karalahana
Aksam
3 dilim cabata ekmeği
Sirkeli biber kızartması ama normal değil yani yağlı değil
Salata
1 yk musakka
2 lt su
cınım rakibem nasılda güzel vermiş maşallah maşallah tü tü :)))kilo bildirimi
geçen cuma 69.5
bu hafta 68.4
fark eksi 1.100
yüzde 1.58
günaydın kızlarım iyi sabahlar.. dün de spordan sonra çok yoruldum yoktum buralarda..
maalesef ki tartıda artıyım.. hocam kas kütlem arttığını ve artan her kas kütlesi kendisi kadar da su tutarmış, bence ondandır dedi.. ilk 1 ay böyle geçer dedi..
ama sizlere olumsuz etki ettiğim için biraz üzgünüm.. başladığımdan beri kilo veririm diye çok hevesleniyordum.. bir türlü beceremedim..
haftaya da perşembe bildirim yapacağım zaten.. tam denk geldi yani..
dün ki menümü yazayım önce..;
sabah; 1 yumurta, 1 parça peynir, 3 çeri domates, 1 küçük trabzon hurması
öğlen; tavuklu salata, 200gr yoğurt
ara;3 hurma, yarım avuç çerez, bir çay bardağı taze sıkılmış meyve suyu (spor öncesi)
akşam; 6 yk kaşığı etli nohut, 2 yk yoğurt ( etli nohutu yemeyecektim ama ben de yemesem bugüne kalsa o yemek dökülecekti, ona da vicdanım el vermedi)
su;3,5lt
spor;70dk hocayla çalışma.. tüm vücut çalıştık
geçen hafta; 75,3
bu hafta; 76,3
fark;+1kg
yüzde; %1,31
geçmiş olsun abla, Rabbim batarinden saklasın. Sonu hayırlı olsun :)Kaptanım canparem tedavi yok, d vit yerlerde, doktor bey güneşe çıksın önerisinde bulunmuş, insülin 9,5 olmuş doktor farkında bile değil, ciddi damar tıkanıklığım ve hipertansiyonum nedeniyle çok önemli olan karaciğer böbrek pankreas hormon tetkikleri istedim onlar hiç yok, kendi başımızın çaresine bakacağız artık bizi anlayan bir doktorla karşılaşıncaya kadar, bozacak moral de bırakmadılar inan, hayırlısı bakalım
ekim 14 cumartesi.Ne zaman gelmiştin bakalım.
canım sen neden alına son ki çaba ortada maşallah ama bünyeni çok az yemeye alıştırmışsın bence 1000 kalori altına düşme bu hafta sabit kalman çok normal haftaya verirsin çünkü vücudun alışıyor bir de hep eksi olmuyor ben 2.5 haftadır hep aynı kilodaydım ilk kez dün ve bugün iyi bir eksi gördüm o da diyete devam etmeme rağmen yani bazen kilo verme duruyorAbla bunu uzerime alinamiyorum takima girdigimden beri ilk defa eksi getiremedim onun sebebi de malum 1000 kalori alti yiyorum sagliksiz oluyor diye konustuk 1000 üstüne cikiyorum her gun simdi o zamanda sabit kaliyorum. Hafta icinde bir kere bitter yedim onda da gunluk kaloriye bagli kaldim asla aşmadim dedigim gibi bir tek bu hafta eksi getirmedim onun disinda her hafta duzenli veriyordum
evet bu sefer öyle oldu inşallah haftaya 1-1 i göreceğizvav 1-0 oldu ben öndeyim rakibem![]()
canım kaç haftadır sabittim durmuştu kilo vermem nihayet bugün eksiyi gördüm çok şükür..bir de son 4 kilom kaldı bu ay hamile kalmazsam doktorum adet olunca tedaviye başlayacak o zamana kadar vereyim yavalla bugün yürüyemiyorum o derece. çalışmayan kaslarım isyanlarda :))
afiyet olsun valla okkalı olmuş :))
cınım rakibem nasılda güzel vermiş maşallah maşallah tü tü :)))
olsun olsun sonu eksi olsun da geç olsun. bence sen bize bol ekslerle geleceksin nasipse :))
geçmiş olsun abla, Rabbim batarinden saklasın. Sonu hayırlı olsun :)
görücez canımevet bu sefer öyle oldu inşallah haftaya 1-1 i göreceğiz![]()
bak iyi ki rakip olmuşuz sana iyi geldimcanım kaç haftadır sabittim durmuştu kilo vermem nihayet bugün eksiyi gördüm çok şükür..bir de son 4 kilom kaldı bu ay hamile kalmazsam doktorum adet olunca tedaviye başlayacak o zamana kadar vereyim ya
Tamam liste istiyorsun değilmi?ekim 14 cumartesi.
70,6 dı.Tamam liste istiyorsun değilmi?
Geliş kilon neydi?
Beril karar verir gelsin.70,6 dı.
mrb berılcım tesekkurler ıyıyım.arada bakıyorum takıma ama tanıdık çok az kışı kalmış.meliyke ne haber canım