- 31 Temmuz 2012
- 2.663
- 6.805
- 158
Artık cezayıda sız halledın 4 hafta genel lıste yapımı
ahahha biz hallederiz.. nasılsa bizim yüzümüzden oldu..
Kas ölçümü yaptın mı
Belkı arttı
hocam daha erken diyor ölçüm yapmak için ama bir iki hafta içinde belli olur.. nasılsa yerlerdeyiz.. ben de tuz biber oldum..
Kuzum sen yeni başladın sanırım düzenli spora falan, sağlıklı beslenme ve düzenli spora ilk geçişte beklenen bir durum diye biliyorum tartıda artı, düzelecektir endişelenme lütfen, birçok kayıp bu dönemde yaşanıyor, yolundan dönenler çok oluyor, lütfen biraz sabret tıkır tıkır inecek tartı
öyle deniyor.. sabredeceğim.. benim için kas oranımın fazla olması, tartıda eksi görmekten daha önemli olmalıymış.. çünkü kaslar zaten yağ yakarmış..
Benim kilom sabut arkadaslar 59.5 nu menulerle kilo veremiyorum napim azicik azaltiyik eski tarza doneyim mi
sağlıklı olan neyse onu yap bence.. 1000 kalori altı fenaa bence..
gunaydin kizlar kilo verenlere tebrikler
ben tam zamaninda çıkmışım izne yoksa hFtanin sonuncusu olurduk. o kadar fena ki durum hic yazmayayim
erken pes etmişsin bence..

Kizlar bir kaç kişi dışında takımı sırtlanan yok bu beni çok üzüyor. Amacın farkında olmak lazım bu bir cuma zayıflama yarışması sorumluluk gerektiriyor. Yani bir çikolatayi yerken bunu yiyemem arkadaşlarıma karşı sorumluyum diyemeyecek kadar iradesiz ve umursamaz olmamalıyiz. Amacımız belli lütfen çeki düzen verelim bu duruma. Geçen hafta nota yedik bu hafta da kaçınılmaz. Ve bunun sonucu olarak genel liste hazırlanacak 4 hafta buda kaptanın sorumlulugu bunu hakettiği ni düşünmüyorum.
benim de çorbada tuzum var

@berilceee
Beril abla rica etsem ben bu hafta izne ayrılabilir miyim?
Bu aralar çok yoğunum ve ne buraya ne de yediklerime dikkat edebiliyorum
Sağlıklı besleniyorum ama porsiyon kontolünü kaybettim gibi
Bir kaç hafta free listede takılsam
Hem koruma yapacağım çünkü kilo vermem iyice durdu
Hem katılımda yapamıyorum çok fazla :)
gitme dostum.. otur gereğini yap.. gidenlerin durumu fena..
geçen hafta aday listedeydim ne zaman listeye girmeye hak kazanırım :))
bence 2 hafta sonra, ama yine de Beril daha iyi bilir..