Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

canım verirsin geri hamilelikte aldığını bak derte ve ben verdik çok şükür sen da verirsin yeterki bebiş olsun allah kimsenin evini çocuk sesinden mahrum bırakmasın

Amin kuzum aminnn

musmutlu haftasonlari dilerim hepinize kizlar..:KK200:

Ben de mutlu haftasonları diliyorummm

amin inşallah hep beraber veda edelim bu kilolara

Ya o günleri görecek miyiz.. inşallah kuzularım..

Kızlar ben de sabah 7 de kalktım, acıkmayayım diye kahvaltımı yaptım. Kuaföre gittim, sonra babama uğradım, oradan çıktım, spora gittim, çıktım eve geldim duş aldım, annemi aradım o da arkadaşıyla bana gelmek istedi, evi toparladım, şimdi onları bekliyorum.. bu arada 2 posta çamaşır yıkadım :) baya yoğunum bugün de yine.. bakalım.. bu arada canım benim de tatlı fln çekiyor, su içmeye çalışıyorum bol bol limonlu.. siz de öyle yapın.. iyi geldi bana..

menüm
sabah 11.00
2 dilim ekmek
1.5 kk peynir
2 zeytin
1soğanlı yumurta
1 tk bal domates salatalık

Ara 1 portakal ve yarim elma

Akşam 16.30
1 dilim kepek ekmeği
5 kaşık zeytin yağlı taze fasulye
1 kepçe yoğurt çorbası
salata
Ara 2 kuru incir ve 10 antep fıstık
su 2 litredir tahmini. spor yarim saat eliptik

menüm
sabah 11.00
2 dilim ekmek
1.5 kk peynir
2 zeytin
1soğanlı yumurta
1 tk bal domates salatalık

Ara 1 portakal ve yarim elma

Akşam 16.30
1 dilim kepek ekmeği
5 kaşık zeytin yağlı taze fasulye
1 kepçe yoğurt çorbası
salata
Ara 2 kuru incir ve 10 antep fıstık
su 2 litredir tahmini. spor yarim saat eliptik
spor da menu de gayet guzel canim. masallah

Arkadaslar gecmisi okuyup geldim. Toplu yazayim dedim.
Oncelikle kilo veren vermeye gayret gosteren tum arkadaslarimi tebrik ediyorum.
Izinde ki arkadaslarima hadi bir silkelenin kendinizi toparlayinda gelin artik diyorum. Bak suruden ayrilani kurt kapar misali takimdan ayrilani kilolar sariyor.
Hasta arkadaslarima acil sifalar
Bebek isteyen anne adaylarina da saglikli hayirli bebeler nasip olsun diyorum.
Hepinizi cok seviyorum ve kacamaksiz hafta sonlari diliyorum.
sagol Nihalim kimseyi de unutmamissin ;)

Bence süper güle güle kullan

Canım noldu bugün?

Off çok korkuyorum bu hamilelikte kilo alma işinden.. zayıflayanayacağım diye korkuyorum en çok

Sağsalim atlatırsın inşallah ya..

Proteine mi versen kendini acaba? Regl dönemi yaklaşınca bende öyle oluyor..

Ahahaaha benim de var..

Hoş geldin :) ama atar yapmışsın.. demek ki eskiden daha yoğun giriliyordu.. biz buradayız..

Geçmiş olsun canım.. iyi haberlere sevindim..
pazartesiye kadar kendi kendime mola verdim canim. cok iyi degil ama cok yiyesim var ve cok uzun suredir diyetteyim. bakalim ins bu haftaya arti getirmem.
ins bebisin olsun sonra gelirsin beraber veririz canim ben ben verdim dogum oncesinden bile zayifim tabii 5 aya yakin zaman aldi o ayri :P

Kızlar ben de sabah 7 de kalktım, acıkmayayım diye kahvaltımı yaptım. Kuaföre gittim, sonra babama uğradım, oradan çıktım, spora gittim, çıktım eve geldim duş aldım, annemi aradım o da arkadaşıyla bana gelmek istedi, evi toparladım, şimdi onları bekliyorum.. bu arada 2 posta çamaşır yıkadım :) baya yoğunum bugün de yine.. bakalım.. bu arada canım benim de tatlı fln çekiyor, su içmeye çalışıyorum bol bol limonlu.. siz de öyle yapın.. iyi geldi bana..
ohh anneyle iyi sohbetler canim super

Back
X