Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
amin inşallah hep beraber veda edelim bu kilolara
canım verirsin geri hamilelikte aldığını bak derte ve ben verdik çok şükür sen da verirsin yeterki bebiş olsun allah kimsenin evini çocuk sesinden mahrum bırakmasın
musmutlu haftasonlari dilerim hepinize kizlar..![]()
amin inşallah hep beraber veda edelim bu kilolara
görürüz canım bak görüyoruz da kaç kilom kaldı ki onu da verirsin benim son 3 kiloAmin kuzum aminnn
Ben de mutlu haftasonları diliyorummm
Ya o günleri görecek miyiz.. inşallah kuzularım..
afiyet olsun nasıl yapılıyorÖnceden de yaptığım bir tarif aklıma geldi.
Sütlü karabuğday ben ona sütlaç diyorum :) içinde bal ve tarçın da var çünkü ve çok doyurucu![]()
cok guzel haber canim sonuclarinin iyi cikmasina cok sevindimGunaydin arkadaslar. Benim icin dun cok yorucu bir gundu eve geldigimde su icmeye bile halim yoktu desem yeri. Yorulduguma deydi sonuclarim iyi cok sukur. Simdi gecmise bir bakayim.
insallah Elifim son 2 gundur adeta diyete mola verdimsen dengelersin onu pazartesiye kötü bir sonuç olmaz
spor da menu de gayet guzel canim. masallahmenüm
sabah 11.00
2 dilim ekmek
1.5 kk peynir
2 zeytin
1soğanlı yumurta
1 tk bal domates salatalık
Ara 1 portakal ve yarim elma
Akşam 16.30
1 dilim kepek ekmeği
5 kaşık zeytin yağlı taze fasulye
1 kepçe yoğurt çorbası
salata
Ara 2 kuru incir ve 10 antep fıstık
su 2 litredir tahmini. spor yarim saat eliptik
bu hafta giderim canim doktora sonucu gostermeye. cok sagolGecmis olsun derya cim. Bulanti ve mide problerinin sebebi buymus demek.Doktora ne zaman gosteceksin sonucunu canim.
sagol Nihalim kimseyi de unutmamissinArkadaslar gecmisi okuyup geldim. Toplu yazayim dedim.
Oncelikle kilo veren vermeye gayret gosteren tum arkadaslarimi tebrik ediyorum.
Izinde ki arkadaslarima hadi bir silkelenin kendinizi toparlayinda gelin artik diyorum. Bak suruden ayrilani kurt kapar misali takimdan ayrilani kilolar sariyor.
Hasta arkadaslarima acil sifalar
Bebek isteyen anne adaylarina da saglikli hayirli bebeler nasip olsun diyorum.
Hepinizi cok seviyorum ve kacamaksiz hafta sonlari diliyorum.
pazartesiye kadar kendi kendime mola verdim canim. cok iyi degil ama cok yiyesim var ve cok uzun suredir diyetteyim. bakalim ins bu haftaya arti getirmem.Bence süper güle güle kullan
Canım noldu bugün?
Off çok korkuyorum bu hamilelikte kilo alma işinden.. zayıflayanayacağım diye korkuyorum en çok
Sağsalim atlatırsın inşallah ya..
Proteine mi versen kendini acaba? Regl dönemi yaklaşınca bende öyle oluyor..
Ahahaaha benim de var..
Hoş geldin :) ama atar yapmışsın.. demek ki eskiden daha yoğun giriliyordu.. biz buradayız..
Geçmiş olsun canım.. iyi haberlere sevindim..
amin canim isteyenin olsun insallah.canım verirsin geri hamilelikte aldığını bak derte ve ben verdik çok şükür sen da verirsin yeterki bebiş olsun allah kimsenin evini çocuk sesinden mahrum bırakmasın
sagol Filizim mutlu haftasonlarin olsun senin demusmutlu haftasonlari dilerim hepinize kizlar..![]()
ohh anneyle iyi sohbetler canim superKızlar ben de sabah 7 de kalktım, acıkmayayım diye kahvaltımı yaptım. Kuaföre gittim, sonra babama uğradım, oradan çıktım, spora gittim, çıktım eve geldim duş aldım, annemi aradım o da arkadaşıyla bana gelmek istedi, evi toparladım, şimdi onları bekliyorum.. bu arada 2 posta çamaşır yıkadım :) baya yoğunum bugün de yine.. bakalım.. bu arada canım benim de tatlı fln çekiyor, su içmeye çalışıyorum bol bol limonlu.. siz de öyle yapın.. iyi geldi bana..