Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

:))) ben bi dönem içiyorum sonra içemiyorum ya
Canim soyle acikliyim..

Soğuk su için. Soğuk su içme vücudun metabolizmasını hızlandırır. Diğer bir deyişle, vücut soğuk suyu ısıtmak için çalışır enerji harcar, bu da kalori kaybetmenize yol açar.

alintidir..

Canim soyle acikliyim..

Soğuk su için. Soğuk su içme vücudun metabolizmasını hızlandırır. Diğer bir deyişle, vücut soğuk suyu ısıtmak için çalışır enerji harcar, bu da kalori kaybetmenize yol açar.

alintidir..
Bazıları da ılık için diyor kafam iyice karıştı :KK64:

Canim soyle acikliyim..

alintidir..
boğazlarımız şişeer rüzgardan nem kapıyorum bide soğuk suu düşenmedim :/

***13.TAKIM 546.ETAP***

zukkum (76,6/76,4/0,2/%0,26) izne ayrılmak istiyor.
DeryaOnDiet (65.5/65/0.5/%0.76) mezun olmak istiyor.
nefertityy (75,5/75,0/0,5/%0,66)
Zen71 (87.1/86,2/0,9/%1,03)
lina0156 (67,4/66,6/0,8/%1,19)
Sfem (72///%) izne ayrılmak istiyor
masal3487(66,8/66,2/0,6/%0,90)
Bydelikız (68,8/68,5/0,3/%0,44)
Bademellaa (57,9/57,8/0,1/%0,17)

13. Takım Ortalaması:

Selamlar. 90 kg ustu grubundaydim ama 2 haftadir aktif olamadim yuzum kalmadi oraya gitmeye. Bari işi sıkı tutayım ilişeyim bu takıma dedim

berilceee berilceee

13. TAKIM KATILIM FORMU

Kullanıcı Adı :mad:balinmaz
İsim (İsteğe Bağlı ):
Mesleginiz: şuan ev hanimi
Yaşınız :23
Medeni Durumunuz :evli
Çocuk Sayısı : 1
Yaşadığınız şehir: istanbul
Boyunuz : 1.68
Kilonuz:100
Hedef kilonuz : 69
Kilo alma hikayeniz : evlendikten sonra bazi sorunlardan dolayi ilk sene çok hizli kilo aldim. Daha sonra sabit bir sene geçirdim. Ardindan gebelik sürecimde aldım. Şuana kadar doğumdan beri 13 kg verdim.
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? Kızım koşmaya başladığında ona yetişememek düşüncesi beni çok üzüyor. Rahat hareket edebilmek, en ufak şeyde terlememek, yemek yerken insanların sofrayı yiyeceğimi sanarcasına bakışlarından kurtulmak için..
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı?
Hayır ilk kez katılıyorum.

Canim tutarli bir sonuc bulunamamis.. sadece sicak su mideyi 80 dakikada terk ederken soguk su 20 dakikada terk ediyormus.. ama kilo verme hizi olarak ikiside esitmis..

Selam kizlar

Sabah 08.15
2 dilim tb ekmegine peynirli yesillikli sandvic
5 zeytin

Ogle 12.45
1 lahmacun
Salata
200 ml ayran

Aksam 18.15
1 tabak yogurtlu karbabahar salatasi

2 litre su
Bugum spor yapmicam