valla tebrikler o zaman1 hafta olmadi canım

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
valla tebrikler o zaman1 hafta olmadi canım
Sağol canım her şeyden yiyorum ama az ve akşam 6 dan sonra sadece suvalla tebrikler o zaman![]()
Ekmekler kızarmışOoo güzelmiş canım ama ekmek olmasa daha iyi yada kepek ekmeği![]()
Benim 3 4 gün için de yediğim toplam ekmek sayısı 3 dilim hazır kesilmiş kepek ekmeği canimHanımlar ben ortalama 350- 400 gr (marketten aldigim bir ekmek) arası kepekli ekmeği bir hafta da tüketiyorum. Sizce fazla mi daha mi azaltayım?
Şuan yeni bitirdim sporumu..
Öncelikle nike training yapiyim dedim 10. dakikada pilim bitti yaw bir dakika boyunca zıplayarak hızlı koşu nedir arkadaş sonra bir dakika şınava geçtim tabi tamamlayamadan bıraktım.. biraz ağır bir proğram tembel bünyem için.. neyse o sarmadı yoga yaptım 15 dakika, sanırım başlangıçtı ama süper esnetti vücudumu diyebilirim.. oda yetmez dedim 50 x 2 hızlı mekik çektim sanırım rahat 200 kalori harcadım pastayı erittim diye düşünüyorum :))
Onun dışında karnıma streç film sardım sabaha kadar iyice terler göbüşüm diye düşünüyorum :)) size bunları yazarken iki bardak su içtim üçüncüsünü almaya gidiyorum![]()
boy 1,65 kilo 58 versem mi ki :) aslında 55 olasım var![]()
Başlangıç 59.900 kg
Güncel 56.300![]()
Arkadaşlar kahvaltım 720 kalori
Kuru meyveler fazla geldiğinden gün içinde yicem
Akşama ıspanak yapmayı düşünüyorum hem sağlıklı hem kalorisi az
Akşam Tvnin karşısında meyve keyfi bile yapsam bile 1500 kaloriyi geçmeme imkan yok çünkü ıspanağın kalorisini duysanız şaşarsınız
Başlangıç için 1500 kalori iyi die düşünüyorum
gün de 3 dilim ekmek bence normal, onun yanında neler yediğin de önemli..Benim 3 4 gün için de yediğim toplam ekmek sayısı 3 dilim hazır kesilmiş kepek ekmeği canim
ohh miss valla.. helal olsun.. ama tabi o pasta olmasaydı şimdi 1-0 öndeydin :) şimdi skoru eşitledin
ben de o günleri göreyim inşallah amin.
o nasıl oldu ya :)
720 kalori kahvaltı nedir arkadaş ya? afiyet olsun.. :)
akşam yemeğinden sonra meyve tüketmemelisin. şeker alımı sadece sabah olmalı..
Aaaa aynen doğru diosunohh miss valla.. helal olsun.. ama tabi o pasta olmasaydı şimdi 1-0 öndeydin :) şimdi skoru eşitledin
Tamam kolay gelsinkızlar, ben şimdi anneme gidicem, biraz onun gönlünü yapayım, akşama yemekli misafirim var, pek giremezsem merak etmeyin.
bensiz kaçamak yapmayın..
Ben de hazır kesilmiş alıyorum. Yarın yeni paket açacağım (15 dilim var) ben de iki haftada tüketmeye çalışacağım ileriye doğru inşallah daha da azaltırim miktarıBenim 3 4 gün için de yediğim toplam ekmek sayısı 3 dilim hazır kesilmiş kepek ekmeği canim
ohh miss valla.. helal olsun.. ama tabi o pasta olmasaydı şimdi 1-0 öndeydin :) şimdi skoru eşitledin
Inşallah canım ben bazen hiç yemedigim oluyorBen de hazır kesilmiş alıyorum. Yarın yeni paket açacağım (15 dilim var) ben de iki haftada tüketmeye çalışacağım ileriye doğru inşallah daha da azaltırim miktarı