valla canım böle bi kural benım zamanımda yoktu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende nçbılmıyorum Burcuvalla canım böle bi kural benım zamanımda yoktu
Bende nçbılmıyorum Burcu
Sevıl emınmısın
Bana da öyle geldi 1461kl almam gerekirken 2564 yakmam lazım ki bu benim için çok zor çünkü sürekli evdeyim ve başımda kpss belası var o kadar hareket edemiyorum hafta da yarım kilo olsun garanti olsunher hafta 1 kg vermek bence zor. yapabileceksen çok çok iyi olur..
afiyet olsunKahvaltimi yazıyorum akşam tüm menü ile tekrar yazarım...
1 haşlama yumurta
Yarım haşlanmış kabuklu patates
1 tatlı k. Peynir
1tatli k. Kaymak
6 siyah zeytin
1 dilim kepek ekmeği
Yarım domatez
1 bardak altın otlu ıhlamur çayı
2 bardak naneli limonlu su...![]()
şimdi ben diyetisyene gittiğimde bana hafta bir kilo dedi ama hafta bir kilo gittiği de oluyordu yarim kilo gittiği de hatta dikkat etmeme rağmen sabit kaldığım da oluyor o yüzden fazla takılma sen elinden geleni yap önünde sonunda gidiyor kilolarTelefonum da bir uygulama var tüm bilgilerini yazıyorsun ve hedefini de sana kaç kalori alman gerektiğini söylüyor. Eğer spor yaparken cebindeyse telefon yaktığın kalori miktarını ya da kac adim attığını falan da gösteriyor. Şöyle bir seçenek vardi hafta da kac kilo vermek istiyorsun ortalama ben 1 kiloyu seçtim ve bu 15 hafta ediyor sizce iyi midir 1 kilo hafta da
geçmiş olsun bir doktora git yarın iyileşmezse çünkü iltihap oluyor sonraKizlar gunaydin! herkese.
Dun hicbir seyim yoktu sabah uyandım boğazım ağrılar içinde.
Boğaz enfeksiyonu olmuş kahvaltı yapamadım
Ballı limonlu ılık su içtim.
Yutkunamıyorum da. İnanılmaz kötüyüm.
Ne yapacağım bilmiyorum
5 kilo canimKaratay da kaç kilo verdim canim
Daha yeni canim cuma gunu mezun oldum. darisi hepinizin basina insallahCanim sen ne zaman mezun oldun?kaz zamandir ugramiyorum gozumden kacti sanirim
afiyet olsun.öğlen neden yemek yem edin acıkmadın mi yoksa bilerek mi iki öğün yapıyorsunKahvaltı
1 haşlama yumurta
Yarım haşlanmış kabuklu patates
1 tatlı k. Peynir
1tatli k. Kaymak
6 siyah zeytin
1 dilim kepek ekmeği
Yarım domatez
1 bardak altın otlu ıhlamur çayı
2 bardak naneli limonlu su...
Öğlen: 1 büyük kupa su
10 adet fındık ici
6 tane hurma
Akşam:1 kase havuç çorbası
1 kase pul biberli yoğurt
1 kase sadece maydonoz ile yapılmış patates salatası
1 buçuk litre su..
Spor 21:00 dan sonra yapcam oğlum durmuyo kızlar
Yok acıkmıyorum canim ondan sabah ıyi yedim ya :))afiyet olsun.öğlen neden yemek yem edin acıkmadın mi yoksa bilerek mi iki öğün yapıyorsun
Afiyet olsun spor yapmiyo musunmenüm
sabah uyanınca
1kk süzme peynir ve yarim muz
öğlen yani eşim uyaninca kahvalti
1kk peynir
1 yumurta
1 ck bal
yarim dilim kaşar
2 dilim tb ekmeği
domates salatalık
Ara 64 kalorilik kepekli kraker ve 1 mandalina
Akşam
2 parça tavuk izgara
2 köfte
el kadar ince yufka ekmek tb unlu
salata ve ayran
su 2 litreyi geçmiştir
hımm anladım canım afiyet olsunYok acıkmıyorum canim ondan sabah ıyi yedim ya :))
normalde yapiyordum eliptik bisikleti var ama bugünlerde yapmicam bebek tedavisi oluyorum o kadar sıkıntılı süreç sporda bir şey olur falan diye yapmıyorumAfiyet olsun spor yapmiyo musun
Canım bende bebek tedavisine başladımnormalde yapiyordum eliptik bisikleti var ama bugünlerde yapmicam bebek tedavisi oluyorum o kadar sıkıntılı süreç sporda bir şey olur falan diye yapmıyorum