- 5 Şubat 2014
- 348
- 612
- 303
- 35
1 adet tavuk budu cnm sebzeliCanim haşlama tavuk faln miktarlari yazmamissin
yarim kucuk patates yarim kabak sogan sarimsak ve yarim huvucla haşlanmış
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
1 adet tavuk budu cnm sebzeliCanim haşlama tavuk faln miktarlari yazmamissin
Canim dün akşam 6 dan bugün öğlen 14:50 e kadar hiç bise yemedim ve buna ramen ekmek yemedim öğlen:))canım akşamı bir azalabilsen 10 numara menün var aslında
afiyet olsun iki öğün de biraz yoğun gibi ama 3 öğün olmadigindan güzel
Tamam kuzum afiyet olsun kilo kilo gitsin inşallah:)))1 adet tavuk budu cnm sebzeli
yarim kucuk patates yarim kabak sogan sarimsak ve yarim huvucla haşlanmış
Tabrik ederim canimCanlar bir beden incelemenin haklı gururunu yaşıyorum![]()
afiyet olsun yazarken sabahtan tam liste şeklinde ve miktarıyla yazarsan daha iyi olur yorumlayabilmek is açısından
Canım ne yapalım bizim boy çok kısa yakışmıyor kilolar hele ben kiloyu direk bacaktan alıyorum cidden çok kalın duruyorAh ah 50 kilodan 40lara inmeye calisiyosunuz biz olelim :/
Çok Geçmiş olsun canım bende Bugün kalktığımda boğazım tahriş olmuştu aynaya baktım dudağım sanki uçuklayacak hemen sarımsak sürdüm çok şükür küçücük kaldı bende bugün hastalıktan pek yataktan çıkamadımKizlar kendime nazar degdirdim dokuluyorum hastayim, ama diyetimi bozmadim, aksam menumu degistirdim sicacik yayla corbasi yapicam, yag bile koymayabilirim, bulgur ile yapicam bu arada..
Spor yapamicimmalum dokuluyorum, zaten elimi kaldiracak takatim yok
![]()
işte canım sabah ayrı öğlen ayrı yazınca karışıyor unutuyorum ben o yüzden yorumlarken pek sağlıklı olmuyor belki arkadaşlar da aynı fikirdedir...yanlış anlaşılmak istemem burda birbirimize yorum yapıp destek oluyoruz omuz omuza zayifliyoruzAy valla canım sabah yazdim kahvaltimi.
Ayrica insta da sayfamda paylasimlarim var eklemek istersen
Kahvaltim 11-12 arasiydi
2 minnak parça yulafli fit börek
Neskahve
Domates salatalik
2dilim hindi füme
1tk labne
1tk dereotlu peynir
4 zeytin
Roka
papsmear nedir canımYaa kizlar inamilmaz sancim var papsmear sonrası lekeleme 2 gün ve ağrı normal mi sormak istedim
douetteuken ölçü 1 tabak değil canım sebze yemekleri 5-6 kaşık et ise 4-5 kaşık..et sade yenecekse en fazla 100 grBirer tabak yiyorum kasik miktari saymadigim icin. Zaten kizim durduğu zamanlarda hizlica yemeye calisiyorum yemek yemeye pek vaktim olmuyo
tebrikler devamı da gelsin inşallahCanlar bir beden incelemenin haklı gururunu yaşıyorum![]()
afiyet olsunSelam kizlar
Menum
Sabah 08.15
2 dilim ekmege pwynirli domatesli yesllikli sandvic
Oglr 12.00
100 gr et doner
Ayran
Aksam 18.30
Avuc ici kadar 2 parca et izgara
Salata
2 litre su
Spor yok
Smear testi yani türkçesi jinekologlar yaparpapsmear nedir canım
Canim kaşıkla hesaplarsan daha kolay olur çünkü 1 tabağa 1 kepçe de koyabilirsin 2 kepçe de e böyle olursa da diyet olmaz ki canimBirer tabak yiyorum kasik miktari saymadigim icin. Zaten kizim durduğu zamanlarda hizlica yemeye calisiyorum yemek yemeye pek vaktim olmuyo
Estafurullah cnm ne yanlış anlaşılmasıişte canım sabah ayrı öğlen ayrı yazınca karışıyor unutuyorum ben o yüzden yorumlarken pek sağlıklı olmuyor belki arkadaşlar da aynı fikirdedir...yanlış anlaşılmak istemem burda birbirimize yorum yapıp destek oluyoruz omuz omuza zayifliyoruz
douetteuken ölçü 1 tabak değil canım sebze yemekleri 5-6 kaşık et ise 4-5 kaşık..et sade yenecekse en fazla 100 gr
Bugün abartı yediğimi düşünmüyorum. Çünkü karbon ve şeker sıfır. İki gündür ekmek yemiyorum.Canim kaşıkla hesaplarsan daha kolay olur çünkü 1 tabağa 1 kepçe de koyabilirsin 2 kepçe de e böyle olursa da diyet olmaz ki canim
hımm doğru hatırladım sen diyince dank etti birden hep smear diyip geçtiğimiz sen unutmuşum..bilmemki neden öyle oldu kaç kere verdim ben o testi hic böyle olmamıştı adetin mi yakın acaba o mu etkiledi kiSmear testi yani türkçesi jinekologlar yapar
emziriyor musun canım sen kızın küçük ya merak ettim o da zayıflama ne destek olurBugün abartı yediğimi düşünmüyorum. Çünkü karbon ve şeker sıfır. İki gündür ekmek yemiyorum.
Malesef emzirmiyorum mamayla besleniyoremziriyor musun canım sen kızın küçük ya merak ettim o da zayıflama ne destek olur