Teşekkür ederim canımTabrik ederim canim![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkür ederim canımTabrik ederim canim![]()
Benimki gibi 2 ay anne sütü alabildiMalesef emzirmiyorum mamayla besleniyor
3 ay bizimde malesefBenimki gibi 2 ay anne sütü alabildi![]()
Benim prematüre doğdu 33 haftalık emme yutma refleksi gelişmediği için gelişmediği için bide biberona hastanede alıştı ondan tutmadı meme seninki canim ?3 ay bizimde malesef
Daha 12 gün var cnm adetimehımm doğru hatırladım sen diyince dank etti birden hep smear diyip geçtiğimiz sen unutmuşum..bilmemki neden öyle oldu kaç kere verdim ben o testi hic böyle olmamıştı adetin mi yakın acaba o mu etkiledi ki
Benim 40 haftalik dogdu. Ama sutum 3. Gun anca geldi mama vermek zorunda kaldik. Tabi biberon tutunca meme tutmasida zor oldu. Başka sebeplerle sütüm azaldi.. bir aylikken 5 gun mama vermedim emsin diye ama kilo kaybetti sutum yetmiyodu yani. O yuzden mama meme bir arada gidince sut iyice azaldi azalinca da emmez oldu. Yoksa masallah emmesi iyiydiBenim prematüre doğdu 33 haftalık emme yutma refleksi gelişmediği için gelişmediği için bide biberona hastanede alıştı ondan tutmadı meme seninki canim ?
Bugünkü yediklerim
Sabah 1 muz yesil cay
Ogle 1 kase corba 1 yt mantarli tavuk sote
Ara 1 turk kahve fincani leblebi
Aksam 1 yt nohut 100 gr ton balığı 2 kk peynir 6 zeytin 1 yk acı sos yoğurt 1 fincan sütlü kahve
Su 3 lt
Bugun 1lt su anca ictim çaylar kahveler dışında pek keyfim yok açıkçası biraz kırgın ve dargınım kvye ondan keyfim kaçtı
Kızlar bugün kahvaltı çok geç yaptım uyaninca 2 bardak su ictim.. ablama gittim çocukla uğraş uyut derken saat 14:50 oldu iki öğün yedim sadece
Öğlen 14:50
1 haşlanmış yumurta
1 çay k. Peynir
5 zeytin
3 dal limonlu maydonoz
1 yemek kaşığı menemen
5 tane patates kızartması(kucuklerinden)
2 bardak açık limonlu çay..
Ekmek yemedim..
Akşam saat 18:40
3 tane köfte (1 tatlı kaşığı zeytin yagi ile yapılmış fırında yağlı olmuyor ızgara gibi oluyor)
1 kase pul biberli yoğurt
1 kepek ekmeği
1 bardak su.
2 tane kuru kayısı
1 hurma..![]()
Canlar bir beden incelemenin haklı gururunu yaşıyorum![]()
Canim dün akşam 6 dan bugün öğlen 14:50 e kadar hiç bise yemedim ve buna ramen ekmek yemedim öğlen:))
Yaa kizlar inamilmaz sancim var papsmear sonrası lekeleme 2 gün ve ağrı normal mi sormak istedim
Geçmiş olsun cnm aman dikkat et kendine malum havalar bir sıcak bir sogukGunaydin herkese
Dun cok kotuydum hic giremedim
Fazla bir sey yiyemedim
2 kez balli zencefilli cay ictim o kadar
Bogazim tahris olmus yutkunamiyorum
Bugunde idare ederim artik aksama yazarim menum olabilirse
Ah ben dr öyleyim ama şimdiki felsefem şu "istediğini yersen istediğini giyemezsin"Bu durumdan cok skldim ben ama basedemiyorum.bununla
ne güzel sloganAh ben dr öyleyim ama şimdiki felsefem şu "istediğini yersen istediğini giyemezsin"
Aynen cnm.benim de hoşuma gitti.ve bence grubumuzun sloganı olsun bune güzel slogan
Sağol çok mu menü senceyemekleri bence düzene oturtmaya başlıyorsun.. akşamla kahvaltıyı yer değiştirebilmek lazım.. sen de benim gibisin..
bir de spora başlayacak mısın?
amaan başkalarına kızıp vücuduna yazık etme kuzum.. iç suyunu, doyur hücrelerini..
afiyet olsun :)
vay beee... ben de demek istiyorum..
süpersin..
smear testi öyle ağrı yapmaz be.. ben her yıl yaptırıyorum.. başka bir durum mı var acaba?
Bence menü çok degil ama iki öğün olunca öyle olmuş.benim de oyle oluyor bazen.patates kızartması ekstra olmuş sadeceSağol çok mu menü sence
Diyete başladığımdan beri ilk kez yedim patates kızartma canim çoğu diyetisyen az olduğu sürece istediğinizi yiyin diyo 100 mekik çektim az önce devam edicem yine hedefim 250Bence menü çok degil ama iki öğün olunca öyle olmuş.benim de oyle oluyor bazen.patates kızartması ekstra olmuş sadeceolsun arada oluyor iste ama düzensiz olsa da kalori çok aşırı degil gibi
Güzel menü canim spor yok muSelam kızlar hayırlı akşamlar hepinize
Menümü yazayım hemen
Sabah
Bir haşlanmış yumurta
Yarim bardak süt
Iki dilim ekmek
Bir dilim peynir
Domates salatalık
Öğle
Kahvaltıyı geç yapınca öğle yemeğini meyveyle gecistirdim.
Bir elma
Bir kase yoğurt
Yarim mandalina
Akşam
5 kasik bamya
Bir dilim ekmek
Salata
Maşallah cnm darısı başımıza inşallah birgün o sözleri ben de duyarım.Diyete başladığımdan beri ilk kez yedim patates kızartma canim çoğu diyetisyen az olduğu sürece istediğinizi yiyin diyo 100 mekik çektim az önce devam edicem yine hedefim 250bugün ablama gittim çok zayıflamışsın dediler
![]()
Sporum standart cnm 35 dk yürüyüş yaptım sadece.Güzel menü canim spor yok mu