Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Buradaki ilk menü yorumum
Sabah gayet güzel
Genel olarak proteinin yanında salata
Sebze yemeğinin yanında yogurt yemek daha doğru olacaktır.
Akşamları fazla karbonhidratlı beslenmekten kaçınmak lazım. Çünkü aldığınız karbonhidratı yakacak zaman kalmıyor. Gün içinde fazla hareketsiz bile olsanız normal
Metabolizma hızınız makarnayı tolere edebilir. Ama akşam yenen makarna size yol su kilo yağ olarak geri dönecektir.
Naçizane tavsiyem illa yüksek karbonhidratlı beslenme yapacaksanız bunu sabah veya öğlen ögünlerinde yapıp akşam hafif sebze yemeği ve yogurt yiyip dengeleyin.
Bu ne güzel bır yorumlama
Nasıl bır emek çok begendım
Emegıne sağlık tatlım

Menüm
Sabah 1 bardak limonlu su
Kahvaltı
2 dilim kepek ekmegi
1 yumurta çok az yağda pişmiş
1 salatalık
3 çatal beyaz peynir
1 bardak şekersiz çay
Ara
1 halley
1 çay bardağı meyve suyu (bugün ki en büyük pişmanlığım ve en büyük hatam farkındayım ama telafi edeceğim :kızgın:
Öğlen
1 tabak mercimek corbası
Akşam
1 tabak ıspanak
Yarım kase yoğurt
1 kepçe mercimek çorbası
Ara
1 fincan şekersiz türk kahvesi
Genel
2 litre su yatana kadar 1 litre daha içerim
1 litre dukan birası
Spor
Takip ettiğim programdaki 15 dakikalık hareketler
50 mekik
Leslie 3 mil
Hatan bıle güzel yavrum ya
Muhteşem menülerınız var kızlar

Menüm
Sabah 1 bardak limonlu su
Kahvaltı
2 dilim kepek ekmegi
1 yumurta çok az yağda pişmiş
1 salatalık
3 çatal beyaz peynir
1 bardak şekersiz çay
Ara
1 halley
1 çay bardağı meyve suyu (bugün ki en büyük pişmanlığım ve en büyük hatam farkındayım ama telafi edeceğim :kızgın:
Öğlen
1 tabak mercimek corbası
Akşam
1 tabak ıspanak
Yarım kase yoğurt
1 kepçe mercimek çorbası
Ara
1 fincan şekersiz türk kahvesi
Genel
2 litre su yatana kadar 1 litre daha içerim
1 litre dukan birası
Spor
Takip ettiğim programdaki 15 dakikalık hareketler
50 mekik
Leslie 3 mil
Kuzum tatlı krizi mi geldi

Bu ne güzel bır yorumlama
Nasıl bır emek çok begendım
Emegıne sağlık tatlım
Teşekkür ederim Canım. Ben bilirim yazarım ama bu aksam bende fırında kremalı parmesanli makarna yedim. :D ama durun kızmayın yarın başlıyorum ben. Benim iplerimizi sıkı tutmaniz lazım. 1 ayda çok ipin ucunu kaçırıdim.
Ama iş bilgiye yazmaya gelince oooooo benden bilgilisi yok..

Sabah gayet güzel
Akşamları fazla karbonhidratlı beslenmekten kaçınmak lazım. Çünkü aldığınız karbonhidratı yakacak zaman kalmıyor. Gün içinde fazla hareketsiz bile olsanız normal
Metabolizma hızınız makarnayı tolere edebilir. Ama akşam yenen makarna size yol su kilo yağ olarak geri dönecektir.
Naçizane tavsiyem illa yüksek karbonhidratlı beslenme yapacaksanız bunu sabah veya öğlen ögünlerinde yapıp akşam hafif sebze yemeği ve yogurt yiyip dengeleyin.
Oo felaket yorumlamışsın bende isterim :)) :D

Evet canım ya sabah 10 gibi yedim dedim yakarım akşama kadar
Bencede yakarsın merak etme.
Ben bu sene Nisandan bu yana hiç bir glikoz şurubu Palm yağı, katkı maddesi içeren paketli ürün tüketmiyorum. Bunların tamamen gereksiz olduğunu düşündüğüm hiç Canım istemiyor. Bazen çok yiyorum abartıyorum ama hep sağlıklı gıdalar. Ve şeker içeriği olan seyleri tüketmiyorum kendi yaptığım hiç bir şeye rafine şeker koymuyorum. Bazen. Rafine şeker içeren(beyaz pancar şekeri) bir eyler yeşimim oluyor ama bu çok nadir v gerçekten yenmeye değecek seyler oluyor. Mesela hamsikoye gidiyor sütlaç yememek gibi bir delilik yapmıyorum :D
Uzun bir süre diyet yaparken etrafımdaki inşalara diyette olduğumu söylemedik onlara rafine şekeri bıraktığımı hazır gıda yemediğimi söyledim. Böylece bana uzatılan pastaları, kekleri, baklavaları yememek daha kolay oldu. Şimdi tanıdığım insanlar Bengi şeker yemiyor diyip ikram etmiyor. Bende şekeri bıraktığımı söylediğim için yiyemiyorum. Bu benim diyet hilem oldu.

Benimde geliyor kriz de zor tutuyorum canim :KK43: ama nasıl tutuyorum bide bana sor normalde bana çikolata olsun yemek asla gelmez aklıma ama çok inat ettim
Tatlı krizi icin şekersiz tatlı önerisinde bulunabilir miyim.
1 bardak süt (laktozsuz olur, yağsız olur, hatta veban süt bile olur)
3 yemek kaşığı yulaf ezmesi
1 yemek kaşığı kakao
2 gunkurusu kayısı
Bunları beraber pişir kaynayınca 1 dk pişirdikten sonra blendirdan geçir.
Bir kaseye döküp soğumasını bekle. İstersen üzerine azıcık Hindistan cevizi 2 ceviz koyup yiyebilirsin. Şekersiz masum puding.
Sade yağsız sütlü halı 260 kalori, 42 gr karbonhidrat 11 gr protein içeriyor.
Sabah kahvaltısı veya mecbur kalınca öğün olaraktan yiyebilirsin.

balinmaz (98.2/)1 aralık tarıhınde 100 kılo ile takıma gelen yeni üye.hedef kılo 80

Zerra (70.5/)5 aralıkta 73 kılo ıle takıma gelen yeni üye hedef kılo 60

Rosa Ange (66.8/) 1 aralık tarıhınde 68 kılo takıma geldı hedef kılo 58 -daha önce 10. Takımdan mezun oldu-

phılosophergirl (68/)30 kasım tarıhınde 70 kılo takıma gelen yeni üye hedef kılo 55

Aglamaktankorkma (55.2/)1 aralık tarıhınde 59.9 kılo ıle takıma gelen yeni üye hedef kılo 52

pamukmelek (86.4/) 1 aralık tarıhınde 88.7 kılo takıma gelen yeni üye hedef kılo 80

sananesanane (73.5/) 7 aralıkta 74 kılo ile takıma gelen yenı üye hedef kılo 50

gulsum462 (64.7)9 aralık tarıhınde 64.7 kılo takıma gelen yeni üye hedef kılo 57

sevimlimmm (67/) 10 Aralıkta 67 kılo takıma gelen yeni üye hedef kılo 60

Kızlar lısteyı duzenledım
Sanırım eksık yok

Aday liste

balinmaz (98.2/)1 aralık tarıhınde 100 kılo ile takıma gelen yeni üye.hedef kılo 80

Zerra (70.5/)5 aralıkta 73 kılo ıle takıma gelen yeni üye hedef kılo 60

Rosa Ange (66.8/) 1 aralık tarıhınde 68 kılo takıma geldı hedef kılo 58 -daha önce 10. Takımdan mezun oldu-

phılosophergirl (68/)30 kasım tarıhınde 70 kılo takıma gelen yeni üye hedef kılo 55

Aglamaktankorkma (55.2/)1 aralık tarıhınde 59.9 kılo ıle takıma gelen yeni üye hedef kılo 52

pamukmelek (86.4/) 1 aralık tarıhınde 88.7 kılo takıma gelen yeni üye hedef kılo 80

sananesanane (73.5/) 7 aralıkta 74 kılo ile takıma gelen yenı üye hedef kılo 50

gulsum462 (64.7)9 aralık tarıhınde 64.7 kılo takıma gelen yeni üye hedef kılo 57

sevimlimmm (67/) 10 Aralıkta 67 kılo takıma gelen yeni üye hedef kılo 60

Bengi_(54.7/) 10 aralık tarıhınde 54.7 kılo takıma gelen yeni üye hedef kilo 54.5

petitjoueur ............hedef kılo 80

Sabah gayet güzel
Teşekkür ederim önerilerinizi göz önünde bulunduracagim

Back
X