- 4 Ağustos 2011
- 26.938
- 41.404
- 798
Bıraz eksık menü olmuş canısıSabah kucuk ekmek tost
Oglen yok zaten ikide uyandik. Dun cok gec yattik
Aksam da
Kabak yemegi ekmeksizz
Yarim saat bacak kalca egzersiz kızlar
Su ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bıraz eksık menü olmuş canısıSabah kucuk ekmek tost
Oglen yok zaten ikide uyandik. Dun cok gec yattik
Aksam da
Kabak yemegi ekmeksizz
Yarim saat bacak kalca egzersiz kızlar
Balıklar gıdecegı yere gıtmiş çoktan deseneHahah valla o baliklar dun aksam yenildi :) az yagda pisirdim oyle boca etmedim dun bozulan diyete bugun yeniden baslandi birdaha bozmamak kaydiyla :)
Bıraz eksık menü olmuş canısı
Su ?
Oo çok güzel görünüyor canim bende yulaf ezmesi yedim bugün öğlen 1 kase yoğurt ile :)Selammm kızlar dünki baklava krizinden sonra bir önlem alıp muzlu yulaflı üzümlü bar yaptım.. sıfır yağ sıfır şeker bal pekmez hiç birşey yok sadece muz :))
Çok güzel görünüyorSelammm kızlar dünki baklava krizinden sonra bir önlem alıp muzlu yulaflı üzümlü bar yaptım.. sıfır yağ sıfır şeker bal pekmez hiç birşey yok sadece muz :))
Duvarda dik şınav ney kuzumKızlarmenüm
Sabah 1 bardak limonlu su
1 dilim çavdarlı buğdaylı ekmek
Yarım domatez
1 haşlama yumurta
6 zeytin
Yarım dilim peynir
Öğlen 1 kase yoğurt içersine yarim kase yulaf ezmesi 10 fındık 1 bardak su
Akşam 5 yemek k. Pırasa yemeği
1 dilim çavdarlı buğdaylı ekmek
1 kase pul biberli yoğurt
1 bardak su... :)
Spor
70 mekik 10 tam 60 yarim
45 sağ bacak hareketi
45 sol bacak hareketi
60 göbek hareketi
12 duvarda dik şınav
20 dk kondisyon bisikleti![]()
Tarif istiyorum görüntüsü bile yeterSelammm kızlar dünki baklava krizinden sonra bir önlem alıp muzlu yulaflı üzümlü bar yaptım.. sıfır yağ sıfır şeker bal pekmez hiç birşey yok sadece muz :))
Yerde cekiyosun ya şınav onun gibi abla parmak uçlarında durup gerdiryosun kendini duvara ellerini koyup yapyosun umarım anlatabilmisimdirDuvarda dik şınav ney kuzum
Bılmedıgım sporlar var ya
Abla youtube falan wall push ups yazarsan cikarDuvarda dik şınav ney kuzum
Bılmedıgım sporlar var ya
Strechıng yaniYerde cekiyosun ya şınav onun gibi abla parmak uçlarında durup gerdiryosun kendini duvara ellerini koyup yapyosun umarım anlatabilmisimdir![]()
Ay Yok bakmayım annemAbla youtube falan wall push ups yazarsan cikar
Strechıng yani
Olabilir canım bende biraz fazla kaçırınca aynısı oluyor. Yeşil çay iç rahatlatirBenim midem şişti kızlar ya çokta yemedim ama küçüldü mu acep akşamları ekmek yemiyodum 1 dilim yedim ya