vay vay vay.. sevsinler seni.. ben de hocayla çalışarak şunu öğrendim, yaklaşık 1 saatte çok güzel 400-450 kalori yakıyorum. bir ter atıyorum inanılmaz..
doğru düzgün spor yapmayı öğrendim diyorum..
ben de 2si bir arada olmalı diye düşünenlerdenim. amaç sadece zayıf olmak değil. düzgün bir vücuda sahip olmak bence..
frenle kendini bol su iç.. sakın tatlı yeme, yersen devamını istersin, beynin seni kandırır..
öyle veren var mı ki? ben ilk defa dün içtim, ama bilmiyorum.. yorum yapamayacağım.. bilenler varsa dinleyelim..
algıda seçicilik olur o aslında.. diyete başlayınca bütün kaloriler göze batar..
bence ödem yapmıştır hemen.. sizler az yiyorsunuz baya, vücuda birşey girince kendini korumaya almıştır.
ben kişisel tecrübelere her zaman önem veriyorum çünkü ben de çok okuyorum. bildikleri paylaşmak güzeldir.
aslında sana tam sorumu soramamışım. fatsecret üyeliğim var ama ketojenik diyet için başlamıştım bi, devamını getiremedim.
sorum şu; günlük aldığın kalori ve makroların niktarlarını kendin ayarlıyorsun sanıyorum. bunların senin için yeterli olduğunu tecrübelerinle mi test ettin, yoksa, toplam kaloriye odaklanarak bunu makrolara mı paylaştırdın.
mesela benim günlük spor yaptığm için almam gereken kalori miktarı 1500 diyelim. bunun ne kadarını neden karşılamam gerektiği fatsecretin içinde var mı? ben ondan emin olamıyorum.
cumaya eksi yüzden lütfen yüksek olsun :)
Bydelikiz
kuzummm.. bugün başladık değil mi? ben sabahtan yaptım ama akşama toplu olarak yazıp etiketleyeceğim.
ben daha önce bir kaç ay gitmiştim, şuan ki yaptığım spora göre çok hafif, ama hiç hareketsiz birileri için bence gayet iyi. tek başına yeterli değil bence.. biraz daha yürüyüş eklemek lazım diye düşünüyorum.
aaaa yine hoş geldin :) bak çok güzel grup arkadaşlarımız var, bu sinerjiye ortak ol.. süperler..