aynen benim de yaşadıklarımı yazmışsın. ben yazmış olsam yanı cümleleri kurardım. aynı baskılar aynı söylemler annemin sözleri hepsi aynı.
ben şekeri bıraktım deyip işin içinden çok kolay yırttım. herkes bilir bengi şeker yemez. eskiden epey ısrarcı olurlardı sonradan baktılar bu konuda katıyım, bana teklif dahi etmiyorlar.
sağlıklı besleniyorum diyerek çok doğru yapıyorsun. bunu yaşam biçmi haline getirdiğimiz zaman zaten zayıfladığımızda kilomuzu koruyabilir yoksa hedefimize ulaşıp eski kötü alışkanlıklarımıza dönersek yeniden kilo almamız çok zor olmaz.
misafirlerimiz, arkadaşlarımız, eşimiz, akrabalarımız buna saygı duyacak ve onları ağırlarken onlara göre değilde kendi doğrularımıza göre hareket etmeliyiz.
benim özellikle belirtmek istediğim burada birbirimize karşı olsun bu seferde yemişsin tavrı yerine YEME tavrını gütmemiz.
evet, birbirimizi gaza getirip, imkanın varsa yememelisin durumuna gelmeliyiz.
yaptım ben de valla, 1 kase çok geldi, yarısını yedim, yarını da akşam üstü acıkınca yiyeceğim :)
Hastane işlerımız bıttı benım dıkışler alındı ama kol hala schıne de
hadi geçmiş olsun canım, ama o diyet neden bozuluyor? umarım geçerli sebeplerin vardır kuzuuu..
dün kahve içtik bende telveleri toplayıp bi fincana koydum maske yapacaktım. wc ye gideyim dedim bi geldim annem konuşup duruyor pasaklı vs bulaşıkları yıkamıssın bunu masada unutmussun etrafına baksana diye diye dedim yüzüme sürcem diye ayırdım ben onu niye attın. kara kura şey neyine fayda edecek vs diye başımı yedi. Kahve telvesi benim cildime gerçekten çok iyi geliyor kızlar özellikle cildiniz yağlıysa baaya etkili. kahvemi içiyorum 45-60 dk sonra sporumu yapıyorum hazır terlemişken yüzümü ılık suyla yıkayıp hemen kahve telvesini sürüyorum kuruyana kadar bekletiyorum mis gibi oluyo.
diyet grubunda cilt şeysi ne alaka derseniz de kahve içip spor yaparken telveyi de yüzünüze sürün diye yazdım
ay ne çok anlatmışım ya
ahahahahha :) limon ve kahve telvesini karıştırıp vücuda da sürünce çatlaklara iyi geliyor demişti arkadaşlar..
siz belki biliyorsunuzdur, benim de yüzümde gözeneklerim çok açık onlara ne yapabiliriz?
Kızlar bugun her saat bası oturdugum yerden mekik cekicem bana bol sans dileyin ahahaha dun yapamadıgım yoganın acısını cıkarmam lazım
hadi bakalım kolay gelsin, süper bir enerji bu..
Günaydin kizlar bugunkü menüm
Sabah komşu kahvaltıya cagirdı ama dikkat ettim tabi:)kızartma borek tatlılara dokunmadım

1 Yumurta
3 zeytin
1 minik kaşar peynir
Domates
Salatalık
Cay
Yarım dilim kepek ekmek
Ara kahve
1 kuru incir
1 ceviz
Öğlen
Kepekli galeta×3
Tarhana corba
Ara
1 elma
Avuç içi kadar ceviz
Akşam
6 kasik Yesil mercimek( dunden kalan)
Yoğurt
En az 2 lt su
Spor yok
akşam olmadan yazıyorsunuz ya menülerinizi, birebir uyuyor musunuz? ben vaktim yoksa ertesi sabah yazmayı tercih ediyorum.
Kızlar menum cok mu sizce bi yerde hata yapiyorum hiç zayıflayamıyorum bebişten dolayi spor yapmaya vaktim olmuyor zaten okula gidiyorum 7 saat dersim var haftanin 6 günü. Çok hareketsiz bi yasamimda yok niye boyle takili kaldim anlamiyorum

emzirdiğim icin hepten yememezlik yapmak istemiyorum da :S
bana 1 avuç ceviz fazla geldi, gün de 2 adet diye biliyorum genel olarak ama senin özel bir durumun olabilir. süt veriyorsan bence daha çok yeşillik yemelisin hiç salata göremiyorum.
menünde sıkıntı yok, belki porsiyonların büyük olabilir. kaçan bir nokta olabilir. bu menüye normal şartlarda kilo verilir. hele ki emziriyorsan..
2x50 mekik cekebildim iki saat icerisinde
ohhoooo.. süper...
Merhaba ben karartay diyetine başladım bu gün 2.günüm olucak başka karatay yapan varmı?
maalesef ben yapmıyorum.. bana uygulaması zor geliyor, hiç bulaşmadım.
Yuppiii misafirler iptal :) buda diyete devam demektir yasasin:)) gerci birinin gelme ihtimali var ama o sorun digil diyetime uygun bisiler yapabilirim kendime
hayatımızda insanlar hep olacak.. önemli olan onlara rağmen devam edebiliyor olmamız.. üstesinden gelirsin bence.. onlara da sağlıklı şeyler yap, ayıp fln olmaz..