Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Canım bir tane kabagı sebze soyacağı ile önce ve uzun yani spagetti şeklinde soydum daha sonra 1 tk zeytin yağ ve 2 Yk su ile biraz kavurdum kapak yenecek kıvama gelene kadar sonra üzerine 100 gr kadar sarimsaklı yoğurt ekledim zerra zerra
Bende deneyecem bunu acaba havucuda aynı sekilde yapip katsam nasil olur?

Eşimin gluten hassasiyeti var canım bizde şişen rahatsızlık veren karnıyla bulduk.inşallah seninki öyle değildir çok zor çünkü

Tebrikler canımm güzel iradee :KK66:

Günaydınnn
günaydın canımmm

Günaydın canım çok sevindimmm

Bende de kabak vardı bu tarif çok iyi oldu yaparım bende inşallah :KK66:ellerine sağlık

Tarifin orijinali bu hanımlar

Eşimin gluten hassasiyeti var canım bizde şişen rahatsızlık veren karnıyla bulduk.inşallah seninki öyle değildir çok zor çünkü

Tebrikler canımm güzel iradee :KK66:

Günaydınnn
günaydın canımmm

Günaydın canım çok sevindimmm

Bende de kabak vardı bu tarif çok iyi oldu yaparım bende inşallah :KK66:ellerine sağlık
sağol tatlım
Kızlarr hepinize günaydınn
Bu sabah tartıldım ben dün geç kalmıştım çünkü eğer tartı doğruysaa:KK71:
yüzler gülüyor maşalllah
Geçmiş olsun canim
teşekkür ederim canım
Kızlar ölçüm aldım

Göğüs: 91cm

Bel: 71cm

Göbek: 82cm

Kalça: 90cm (kalçam basenim yok biliyordum ama ideal ebatta olduğunu bilmiyordum :)))

Bende ki problemi daha net görmüşsünüzdür, göbek!! bu erimiş hali yani fena durumdaymışım :p
belin iyice inceymiş..ben o incelikleri göreceğimi sanmıyorum maaleef
1 bardak su ictim yattim uyudum canim yemedim yemeyecegim geceleri yemek yasak
çok iyi yapmışsın o vakitte asla yememek lazım. ve ben akşm yemeğinden bir süre sonra karnım acıkınca ve o açlıkla uyursam seviniyorum anca o xzaman kilo veriyorum
Ohh bacaginin iyilestigine sevindim yuruyuslere devam. Gelsin eksiler cumaya son 3
çok sağol canım..geçmiş iki hafta toplamda 3.3 gitmişti. bu hafata sabit olursam sevinicem..artı olmayayım yeter ki
havuca dikkat etmek lazım ..azıcık konabilir renk açısından

sağol tatlım

yüzler gülüyor maşalllah

teşekkür ederim canım

belin iyice inceymiş..ben o incelikleri göreceğimi sanmıyorum maaleef

çok iyi yapmışsın o vakitte asla yememek lazım. ve ben akşm yemeğinden bir süre sonra karnım acıkınca ve o açlıkla uyursam seviniyorum anca o xzaman kilo veriyorum

çok sağol canım..geçmiş iki hafta toplamda 3.3 gitmişti. bu hafata sabit olursam sevinicem..artı olmayayım yeter ki

havuca dikkat etmek lazım ..azıcık konabilir renk açısından
Orası hiç belli olmaz ;)

Kızlar uzun zamandır giremedim çocuk okula başladı ev temizliğine kaptırdım derken elime telefonu alamadım. Bir de düzenli yürüyüşlere başlamıştım ama bu sabah aç karnına ve de üzerimde birşey olmadan tartıda 66. 700 çıktım. 65 kiloydum noldu anlamadım. Üstelik hiç kaçamakta yapmadım. Sabah 1 haşlanmış yumurtayla peynir salatalık falan. Öğlen ıspana ya da karnıbahar gibi sebzelerle 1 dilim ekmek. Akşama bir parça et veya yine sebze yemeği. Koca tabak salata. Hatta yatana kadar ağzım durmazdı kendimi tuttuğum için mutluydum bu kez. Tartıyı yeni aldım acaba o mu yanlış tartıyo. Kafayı yicem ya. O soğuklarda 1.5 saat yürüdüm ama ben. Bi bugün ara verdim. Ödem var desem hergün yeşil çayımı mutlaka içerim ama. :((

Kızlar uzun zamandır giremedim çocuk okula başladı ev temizliğine kaptırdım derken elime telefonu alamadım. Bir de düzenli yürüyüşlere başlamıştım ama bu sabah aç karnına ve de üzerimde birşey olmadan tartıda 66. 700 çıktım. 65 kiloydum noldu anlamadım. Üstelik hiç kaçamakta yapmadım. Sabah 1 haşlanmış yumurtayla peynir salatalık falan. Öğlen ıspana ya da karnıbahar gibi sebzelerle 1 dilim ekmek. Akşama bir parça et veya yine sebze yemeği. Koca tabak salata. Hatta yatana kadar ağzım durmazdı kendimi tuttuğum için mutluydum bu kez. Tartıyı yeni aldım acaba o mu yanlış tartıyo. Kafayı yicem ya. O soğuklarda 1.5 saat yürüdüm ama ben. Bi bugün ara verdim. Ödem var desem hergün yeşil çayımı mutlaka içerim ama. :KK43:(
Tartı farkı olabilir bence dijital tartıkarda yer değişikliği bile faklı çıkartıyor

Kızlar yulaf lapasını haftada kaç kere tüketebiliriz?

Kizlar bugun yemekhanede ogle yemeginde yemegin yaninda portakal vardi.yemedim ama yanima aldim. Saat 16 gibi ara ogun olarak tuketebilir miyim? Yoksa hiç mi yemeyim?

Back
X