- 31 Temmuz 2012
- 2.663
- 6.805
- 158
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günaydın kızlarr 58’i gördü bu gözler, bu kadar kolay başaracağımı bilmiyordum, haftasonlarını pek dikkat etmememe rağmen (Pazar hariç) malum tartı gününe bir gün kala :)) Bütün bunları aynı zamanda spora borçluyum! Çünkü çok çalıştım, yok yoruldum.. hastalık! geç saat! sabah! dinlemeden!Burayı terketmek hiç istemiyorum.. sizlere çok alıştım.. dilerim herkes hedefine ulaşır, buna hiç şüphem yok! Başarıcaz!
Hanımlar sadece okuyorum her mesajı
Yıne cevap alamayacam ama sorayım dedım
Takım sorumluluğu olmayan arkadaşlar bıldırım yapmazsa ne yapalım
Günaydın kızlarr 58’i gördü bu gözler, bu kadar kolay başaracağımı bilmiyordum, haftasonlarını pek dikkat etmememe rağmen (Pazar hariç) malum tartı gününe bir gün kala :)) Bütün bunları aynı zamanda spora borçluyum! Çünkü çok çalıştım, yok yoruldum.. hastalık! geç saat! sabah! dinlemeden!Burayı terketmek hiç istemiyorum.. sizlere çok alıştım.. dilerim herkes hedefine ulaşır, buna hiç şüphem yok! Başarıcaz!
Aaa çok ayıp :)) ucundan diyiverbende bu sabah bir rakam gördüm ama söylemem..
![]()
Ya benim yolum uzun.. göğüs çalışmam lazım bir kaç ayda anca sonuç alırım :)Bence özelden yazabilirsiniz ya da buraya etiketleyelim görsünler... Girmeseler birşey demeyeceğim ama başka konulara yazıp buraya bakmaması vazgeçtiklerini gösteriyor gibi. Neticede bir sürü bildirim geliyordur. Unutmaları mumkün değil gibi.
Tebrikler tatlım. Azmine, spor aşkına hayranım. Darısı hepimizin başına :)
afiyet olsun bugün ne günüKızlar masallah herkes süper gidiyor..
Benim menüm biliyorsunuz 5 günlük bi diyette yim şuan.
Dün patates günümdü bugün sebze günüm
Kahvaltı 1adet salatalık ve yarim domates
Saat 10 da 1 salatalık ve yarım domateş
Öğle 2 de yağsız bamya ve havuç yemeği 2 kaşık
Yağsız soğanlı ıspanak kavurma 1 kasik
Bol yeşillik salata
1 galeta
Aksam yi e aynı yağsız bamya ve havuç yemeği 2 kasik
Ispanak 1 kaşık
2 adet galeta..aslında galeta yok diyette ama ekmeğe alışmışız oyuzden birazcık galeta aldım mecburen ve bol yeşillik salata
2 buçuk lt.su
15dk.yürüme bandı
1mil leslie yeni başladım bugün
20 şer defa bacak kol mekik hareketleri
50 göbek ve basen hareketi
100 ip atlama
afiyet olsun güzelBugunku menum
Kahvalti
2 yumurtadan omlet
1 kk peynir
3 ad. Zeytin
domates biber maydonoz
1 dilim cavdar ekmegi
Ara
Sade turk kahvesi
1 tam ceviz
Oglen
2 kepce tavuk suyu corbasi
Brokoli salatasi
1 bardak ayran
Ara
1 portakal
10 ad findik
Sutlu kahve
Aksam
3 kasik tavuk sote
3 kasik sebzeli bulgur pilavi
Salata
Su 2 litre
Spor 3 mill leslie
ne kadar sürecek bu mb diyeti canımKızlarım merhaba, bugün hiç giremedim bu saate kadar çalıştım
Hemen menümü paylaşayım..
Sabah; 200gr yoğurttan ayran, 1 amasya elması küçük
Öğlen; 130gr karışık yağsız salata, 140gr haşlanmış nohut, 1 Amasya elması
Akşam; 140gr ısırgan-pırasa kavurma ama yağsız, az su ile, 30gr kaşar peyniri, 1 yumurta, 1 küçük amasya elması
Su: 3 litre
Spor; 10dk yürüyüş, 10dk eliptik, 24 barfix de mekik, 24 squat, 24 iç bacak/dış bacak, 24 kol
yumurta salatasının tam içeriği nedir acabaMenüm
Beyaz çay
Kahvaltı
Yumurta salatası
200ml tarçınlı süt
Öğle
150 gr haşlanmış tavuk butu
100 ml yoğurt
1/2 haşlanmış patates
1 dilim çok tahıllı ekmek
Ara
Yeşil çay
Akşam
Nohut salatası
1 kepçe domatesli şehriye çorbası
3 ızgara köfte
150 ml yoğurt
Ara
Şekersiz türk kahvesi
Gece
Yeşil çay
Genel
3.5 litre su
Spor
1 dk plank
60 mekik
3 mil leslie
ben senin bebişin var sanıyordum geçmişteki bir mesajdan..inşallah olur canımYook daha gelmiyor ama çok istiyorum.. kısmet artık :) tez zamanda alırım inşallah güzel haberler..
ben uzman değilim ama kiloda tamam haftalık olur ama diğer ölçüler için aylık peryotlar mantıklı senin de uzmaların da dediği gibiHaftakık sağlıklı sonuç vermez ki
4-6 hafta dıyor uzmanlar sen ay sonu bak bombeeee moral olur
hurma çok güzel ve kaliteli süt yapıyor..emzirdiğin için yiyebilirsin bence 3 hurma ara öğünde yanına 500 ml su..mis gibi sütün olur..senin alacağin kalori bize göre daha fazla olmalı zatenCanım protein tüketimimi azaltmam lazım ürik asit yüksekliğinden tekrar tahlil vereceğim de.. Birde hurmayı süt yapsın diye yedim açıkçası ara öğünde ne yiyeceğimi şaşırıyorum ara öğün almazsam da acıkıyorum
süpersin canım..işte budur.Kızlar babam baklava almış ve su an herkes karşımda baklava yiyoreğer ben de yemeden durursam irade konusunda tamamım ben
gerekeni yapın kaptanım..Hanımlar sadece okuyorum her mesajı
günaydın canımgünaydın kızlarım iyi sabahlar, yoğun bir güne başlamadan sizlere merhaba demek istedim..
güzel bir gün olsun..
çok güzel spor yapıyorsun canım..bu sonucu hakettinGünaydın kızlarr 58’i gördü bu gözler, bu kadar kolay başaracağımı bilmiyordum, haftasonlarını pek dikkat etmememe rağmen (Pazar hariç) malum tartı gününe bir gün kala :)) Bütün bunları aynı zamanda spora borçluyum! Çünkü çok çalıştım, yok yoruldum.. hastalık! geç saat! sabah! dinlemeden!Burayı terketmek hiç istemiyorum.. sizlere çok alıştım.. dilerim herkes hedefine ulaşır, buna hiç şüphem yok! Başarıcaz!
anlşılan sonuç güzelbende bu sabah bir rakam gördüm ama söylemem..
![]()
Günaydın canım....amin cümlemiz için kolay gelsin hepinize...günaydın kızlarım iyi sabahlar, yoğun bir güne başlamadan sizlere merhaba demek istedim..
güzel bir gün olsun..
Katılıyorum diyet kolay. Koruma zor. Bakın karşınızda korumayı yapamamış bir örnek ben..
cuma söylerimAaa çok ayıp :)) ucundan diyiver
Azmin zaferi iste bu tebrikler balimBen kazandım yemedim yemeyeceğim de![]()
Kurallar neyse onu uygulayin kaptanim.Hanımlar sadece okuyorum her mesajı
Ya benim yolum uzun.. göğüs çalışmam lazım bir kaç ayda anca sonuç alırım :)
ne kadar sürecek bu mb diyeti canım
Diyette çok zor ya herkes etrafında bişeyler yerken hele çok zor oluyor...şu yiyip yiyip kilo almayanlar var ya maşallah onlara.....bizimde dikkat etmemiz lazım işte...bende hafta içi dikkat edip hafta sonu kaçırıyordum ama dikkat etmemiz lazim
Valla cok zor birde evde olanlarin halini dusunun hersey elimizin altinda cocuklar yemek yer yarim kalir abur cubur yer yarim kalir yasak bisey ister pisirilir ama yenmez off offf bi dokun bi ahh isitDiyette çok zor ya herkes etrafında bişeyler yerken hele çok zor oluyor...şu yiyip yiyip kilo almayanlar var ya maşallah onlara.....bizimde dikkat etmemiz lazım işte...bende hafta içi dikkat edip hafta sonu kaçırıyordum ama dikkat etmemiz lazim
Azmin zaferi iste bu tebrikler balim
Kurallar neyse onu uygulayin kaptanim.
Daha once benim de cok onemli mazeretim olmasina ragmen 4 gune geldiysem herkes gelebilir demektir.
Valla cok zor birde evde olanlarin halini dusunun hersey elimizin altinda cocuklar yemek yer yarim kalir abur cubur yer yarim kalir yasak bisey ister pisirilir ama yenmez off offf bi dokun bi ahh isit![]()
Cok haklisin valla canim ben kendi adima elimden geleni yapiyorum burasi olmazsa coktan birakip basa sarmistim yine.özellikle kaptanlık yapanlar bu baskıyı daha çok hissediyor kızlar.. kendi iş yoğunluğumuz arasında sizlerden bildirimleri toplamaya çalışma stresi çok oluyor.
bir de gelmeyenler yüzünden ortalamamız düşer de ceza alırsak diğer tüm grupların sıralanma listelerini hazırlamak da ceza alan kaptana kalıyor.. bu da gereksiz bir iş yoğunluğu oluyor..
Yaa ben tek olsam sorun degil de esime cocuklara ayti yemek yapmak hem yoruyo hemde irademi zorluyo.ayy bence de çok zor, ben evde olsam yapamazdım bence.. sizlere helal olsun..
Haydi soyle soyle :))cuma söylerimbelki koruyamam.