Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Eline sağlık canım bende aynen başka bişey koymadan yapıyorum ve süper oluyor en son yaptığıma sadece farklı portakal kabuğu koydum süper oldu :)
Ayyyy ben dibini bile sıyırdım kaç kcal yedim ben şimdi :))) sabah herkesten önce uyanıp yarım saat spor yapıcam :)) bu tatlı krizimi iyi atlattım, ben artık normal tatlıda yiyemem buna alışırsam :D ay ayyy ayyyy

Bugün ki menüm:

Sabah: müsli yoğurt

Ara: 3 kuru erik, 1 adet incir, 3 adet çiğ fındık, 3 adet çiğ badem

Öğle: iki çatal spaghetti bolognese, ben ek olarak 4 adet mantar soteledim, iki adet mercimek köfte

Ara: nar, 4 adet çiğ badem

Akşam: tavuk ızgara, ayran yarım bardak

Gece: yulaflı muhallebi şekersiz, ekstrasız :)

Su 2,5 tl
3 bardak limonlu yeşilçay

Twister 2000 adet
Yatmadan önce su

Ben varım

Sen bizi begenmiyorsun :KK12:

Ben de o spora başlayacağım şu c ile başlayan ama pazartesiden sonra

Şu alt ve üst neden farkı çok kötü bir şey değil mi ya :KK1::KK14:
Askolsun canım. Korkuyorum sizden.çünkü masallah çok azimli ve istikrarlisiniz takip ettiğim kadarıyla..

Bugün ki menüm:

Öğle: iki çatal spaghetti bolognese, ben ek olarak 4 adet mantar soteledim, iki adet mercimek köfte

Su 2,5 tl

Twister 2000 adet
Yatmadan önce su
Kısaca yulaf lapası diyoruz biz ona..

Boyum kısa canım benim 153 senin kaç.
Benim de uzun değil accık fazla 160 canım
Kızlar hepiniz isminizin altına kilolarınızı yazsanıza unutunca bakıyoruz ordan :KK70:
Evet kilo takibi iyi oluyor bu şekilde
Tesekkur ederim canim 73 leri gordum moralim yerine geldi uzun suredir goremiyordum:KK19:
Gözün Aydın canım
Aynen oyle berilim 73 kiloyum 40 beden giyiniyorum yag orani da onemli.
Senin iyiymiş ben 42 beden giyorum
Kizlar galiba 4. Olduk herkesin emegini kutlarim :sampiyon::sampiyon::sampiyon::sampiyon::sampiyon:
:KK31::KK31::KK31::KK31:
:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:
Kesin sonuç mu canım

Kımse benım kilomu sormadı aşkolsun ya
Hımmmmm kaptanlar bildirim yapmıyormu:KK47:
Kızlar maşallah bugün hepiniz aktifsiniz takımda yorumlara yetişemedim:KK66:
Aman öyle olsun dün in cin top atıyordu
Ben menümü yazayım unutmadannn

Sabah
Limonlu sıcak su

2 yumurta
2 kara buğday unundan krep
Kk peynir
Zeytin

Ara
Türk kahvesi
1 mink lokum
1 mandalina

Öğlen
1 kepekli galeta
1 kase cacık içine biraz chia ve keten tohumh ve yeşillik koydum

Ara
1 grissini
1 minnak acve hurma

Akşam

1 kepçe sütlü domates çorbası
4 yk sebze sote
Salata
3 ısırık pizza :oops:

2 lt su şimdilik daha içeceğim
Spor olarak da şimdi trambolinde zıplayacağımmm:KK57::KK59:
afiyet olsun canım
Kizlaaarr. Ben eve yeni gidebildim. Bugun mesaiye kaldim. Msjlari yeni gordum. Ben 2 Ocak ta araniza katildim. Listede henüz yokum. Eslesme yapmissiniz ama ben sanirim aranizda en kiloluyum. Bu hafta 1.2 kilo vererek 85.8 oldum. Eger kilomu gruba gore fazla bulup kabul etmezseniz anlayis gosterebilirim. Zaten listeye de daha girmedigim için sorun etmem. Bu arada kilo veren herkesi tebrik ederim :)
Listeye girmek çok fazla motive ediyor emin ol . Daha fazla disiplinlinli oluyor insan
Yaglama yemedigin icin tebrikler kek ınsallah ince bi dilimdir gunduz olsa iyiydi ama aksam vakti olunca neyse misafir kosturmacasinda yskmissindir sen onu :))
Küçük bir dilim ıspanaklı kek:hamarat:şu anda saat 01:04 karnım aç :KK58: ama yemiyeceğim birşey
İnşallah yanmıştır
Bugunku menum

Saat 10.00
1 dilim cavdar ekmegi
1 dilim peynir
1 haslanmis yumurta
5 ad. Zeytin
Domates biber

Saat 14.00
5 y.k. sebzeli bulgur pilavi
1 dilim kabak mucver
1 kase yogurt

Saat 18.00
3 tam ceviz
1 ad amasya elmasi
1 bardak tacinli sutlu kahve

Su 2 litre
Spor...3 mil leslie
Bengi__ Bengi__

Not: Aksam canim bisey istemedi bende gec saat de kriz gelmesin diye boyle yaptim.
İnşallah çok acıkmamışsındır canım çok erken yemişsin

menüm...
kahvaltı öncesi sirkeli ılık su

sabah
3 krep yulaftan
1 haşlanmış yumurta
1 dilim peynir
15 siyah zeytin
salçadan sos
2 büyük bardak çay

ara
2 ceviz
1 kupa kayısı çayı
4-5 kepekli grissini çikolataya bandım :olamaz:

akşam
2 közlenmiş kırmızı biber (konserve)
3 yk yoğurt
2 dolu yk tuzsuz lor

ara
1 süt çubuğu peynir
1 kupa tarçınlı süt

2 lt su
1 lt gano çay
spor
1 saat callanetics:spor::spor::spor:
Akşam çok mu az bana mı öyle geldi iki Öğün var inşallah çok acıkmamışsındır.gerçi lor biraz tok tutar gibi

Bugün ki menüm:

Su 2,5 tl

Twister 2000 adet
Yatmadan önce su

Afiyet olsun güzelmiş menü

Yorgun argın bir şekilde yatıyorum menümü paylaşayım
Sabah 8:30
Üç yemek kaşı lor
İki dilim kepek ekmek
Domates salatalık yeşillik

Ara az şekerli türk kahvesi bir lokma kek

Öğlen 13:30
Bir bardak ayran
Altı yemek kaşı tavuk sote
Üç yemek kaşıı yeşil fasülye

Akşam 19:00
Bir kase çorba mercimek
Bir kase yoğurt salata

20:00 küçük bir dilim kek
21:00 yarım yeşil elma
Küçük bir mandalina

Normalde saat 6:00’dan sonra hiçbir şey yemiyorum ama bugün misafirim olunca böyle oldu

Gün içinde 2 litre su bir kupa bitki çayı
Spor yok ama öğlen arası 1 saat ev süpürme silme var

Yorgun argın bir şekilde yatıyorum menümü paylaşayım
Sabah 8:30
Üç yemek kaşı lor
İki dilim kepek ekmek
Domates salatalık yeşillik

Ara az şekerli türk kahvesi bir lokma kek

Öğlen 13:30
Bir bardak ayran
Altı yemek kaşı tavuk sote
Üç yemek kaşıı yeşil fasülye

Akşam 19:00
Bir kase çorba mercimek
Bir kase yoğurt salata

20:00 küçük bir dilim kek
21:00 yarım yeşil elma
Küçük bir mandalina

Normalde saat 6:00’dan sonra hiçbir şey yemiyorum ama bugün misafirim olunca böyle oldu

Gün içinde 2 litre su bir kupa bitki çayı
Spor yok ama öğlen arası 1 saat ev süpürme silme var
Ben hep 20:30-21:00 arası yiyebiliyorum akşam yemeğini geç eve geldiğimden ötürü.. bu yüzden spora veriyorum kendimi :))

Günaydın, ben bugün kahvaltıdan önce yürüyüşe gideceğim. Vücudumu şaşırtmaya çalışıyorum biliyorsunuz. Saat 11 gibi kahvaltı yaparım. Eşim işe gitti normalde cunartesi çalışmaz fırsat bu fırsat. Şimdi filitre kahve içip çıkacağım. Hadi sizde aç karna kardiyo yapın.
Spordan önce içilen sade kahve metabolizmayı hızlandırır.

Günaydın, ben bugün kahvaltıdan önce yürüyüşe gideceğim. Vücudumu şaşırtmaya çalışıyorum biliyorsunuz. Saat 11 gibi kahvaltı yaparım. Eşim işe gitti normalde cunartesi çalışmaz fırsat bu fırsat. Şimdi filitre kahve içip çıkacağım. Hadi sizde aç karna kardiyo yapın.
Spordan önce içilen sade kahve metabolizmayı hızlandırır.
Vallaha şimdi filtre kahve içtim... Ama spor yapma gibi bir şansım yok. İşteyim :mad: Bende gidip azıcık fabrikada dolanayım bari.

Kurufasulye unu muhteşem bir sey. Waffle makinasında krep yaptım. 3 yumurta 20 gr kurufasulye unu (2 yemek kaşığı silme) tuz 1 tatlı kaşığı yoğurt ve tuz. Yumuşak ekmek gibi oldu. Yedikten sonra size göndermek aklıma geldi o yüzden ısırıklı bir foto ekliyorum. Hiç kurufasulye tadı falan yok. Dusuk karbonhidrat ama muhteşem his. Arasına peynir koyup yiyin. Tavada da olur.
3 tane çıkıyor 2-3 kişilik hepsini tek basına yemeyin. Veya ogunlere ekmek olarak kullanabilirsiniz.
ECBCE6C2-72A4-47A4-893F-B1506DA8E9E8.webp

Kurufasulye unu muhteşem bir sey. Waffle makinasında krep yaptım. 3 yumurta 20 gr kurufasulye unu (2 yemek kaşığı silme) tuz 1 tatlı kaşığı yoğurt ve tuz. Yumuşak ekmek gibi oldu. Yedikten sonra size göndermek aklıma geldi o yüzden ısırıklı bir foto ekliyorum. Hiç kurufasulye tadı falan yok. Dusuk karbonhidrat ama muhteşem his. Arasına peynir koyup yiyin. Tavada da olur.
3 tane çıkıyor 2-3 kişilik hepsini tek basına yemeyin. Veya ogunlere ekmek olarak kullanabilirsiniz.
Eki Görüntüle 2093587
Çok denemek istiyorum.bir de mercimek ununu..öğütücüm yok, yoksa denemiştim belkide

Eki Görüntüle 2093587
Mutlaka deniycem ellerine saglik cok leziz gorunuyor.

Çok denemek istiyorum.bir de mercimek ununu..öğütücüm yok, yoksa denemiştim belkide
Dün bu tarz unların karşılaştırmasını ekledim. Ona bir göz atın. En iyi diyetteyken kurufasulye unu. Kenton on pişirme yapılmış bu tarz unları satıyor. Büyük migroslarda var. Kendinizde yapabilirsiniz ama epey zor olur. Kuru fasulyeleri haşla sonra fırında 1 saat kurut sonra öğüt vs vs..

Eki Görüntüle 2093587
Ellerine sağlık canım. Çok leziz görünüyor afiyet olsun.

Back
X