Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayırdır neyın var canımkızlar biraz keyfim yok ama buralardayım..
Aman mınnak kalbi kırmayalımberilceee reglliyim canım tartılmadım haberin olsun
benim minnak kalbim kırılır psikolojim bozulur sonra
Bugün çok güzel güneşli bir hava var İzmir’de sanki bahar gelmiş gibi.. ama hava buz
Havadan mı
bebişim biz size göre İzmir'de 3 mevsim yaşıyoruz zaten.. ama yazın biz kavrulurken siz rahat rahat geziyorsunuzKar temızlıyecem dıye donduk bız sız Güneş neyın dıyonuz
Süper fıkırgünaydın kızlar, ben de eksi yok maalesef, dün akşam geç saatte yedim ve erken uyudum hemen farkı almışım+400
sabahtan toplantılarım vardı yazamadım hepinize günaydın arkadaşlar..
Bu arada aklıma bir fikir geldi, kim bu hafta az kilo verirse, haftaya cuma listesini ona hazırlatalım. her hafta bir önceki hafta en az kiloyu veren hazırlasın listeleri :)
nasıl olur?
Çık çık bende yoldayım salona gıdıyomGunaydın kızlar bugün +200 ile basladım malesef yürüyüse cikiyorum simdi 1 saat eve gelince 2 haslanmis yumurta ile kahvaltı yapacağim hava da buz gibi ama yine de cikiyorum
neyy kar gorsem kartopu oynarım ne temızlemesi :)))Kar temızlıyecem dıye donduk bız sız Güneş neyın dıyonuz
cok tesekkur ederim hihiAman mınnak kalbi kırmayalım
Bendede -200 var kırıldım yaaa
ama icim bir huzurla doldu.. bilemiyorum, bugun kendimi harika hissediyorummm.. :)Evet yağmurdan sonra güneş baya iyi geldi ama acayip soğuk![]()
spor canim spor :)Günaydın canlar güzel bol eksili bir gün olsun hepimiz için
-100 benim böylece 65 kilo olmuşum.
Bu hafta sonu o kadar yememe rağmen artı olurdum diyordum ama olmamışim
Sağol canımm sana daagünaydın kızlar güzel bir hafta diliyorum
benim kilom sabit
Aminnn :)Dertsız hastalıksız herseyın gönlünüzce olduğu bır hafta olsun
Sağol canım hepimize mutlu ve güzel haftalarrGunaydin kizlar iyi haftalar canlar
Benim kilom +100 gr sabah regl oldum cumaya hedefim 1 kilo verebilmek insallah
Gel canımm burda keyfin yerine gelsinnnkızlar biraz keyfim yok ama buralardayım..
Aminn canım maşallah güzel vermişsinKızlar günaydın. Bol eksili bir haftamız olsun inşallah. Ben -200 gramla haftaya başladım. İnşallah cumaya daha güzel sonuçlar alırız
Mis gibi canım yürüyüş ve temiz hava iyi gelir haftasonu çıkışı olur böyle cumaya toparlarsınGunaydın kızlar bugün +200 ile basladım malesef yürüyüse cikiyorum simdi 1 saat eve gelince 2 haslanmis yumurta ile kahvaltı yapacağim hava da buz gibi ama yine de cikiyorum