Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Bugün çok güzel güneşli bir hava var İzmir’de sanki bahar gelmiş gibi.. ama hava buz

günaydın kızlar, ben de eksi yok maalesef, dün akşam geç saatte yedim ve erken uyudum hemen farkı almışım :( +400

sabahtan toplantılarım vardı yazamadım hepinize günaydın arkadaşlar..

Bu arada aklıma bir fikir geldi, kim bu hafta az kilo verirse, haftaya cuma listesini ona hazırlatalım. her hafta bir önceki hafta en az kiloyu veren hazırlasın listeleri :)

nasıl olur?

günaydın kızlar, ben de eksi yok maalesef, dün akşam geç saatte yedim ve erken uyudum hemen farkı almışım :KK43: +400

sabahtan toplantılarım vardı yazamadım hepinize günaydın arkadaşlar..

Bu arada aklıma bir fikir geldi, kim bu hafta az kilo verirse, haftaya cuma listesini ona hazırlatalım. her hafta bir önceki hafta en az kiloyu veren hazırlasın listeleri :)

nasıl olur?
Süper fıkır

günaydın kızlar güzel bir hafta diliyorum
benim kilom sabit
Sağol canımm sana daa ;)

Dertsız hastalıksız herseyın gönlünüzce olduğu bır hafta olsun
Aminnn :)
Gunaydin kizlar iyi haftalar canlar
Benim kilom +100 gr sabah regl oldum cumaya hedefim 1 kilo verebilmek insallah
Sağol canım hepimize mutlu ve güzel haftalarr

kızlar biraz keyfim yok ama buralardayım..
Gel canımm burda keyfin yerine gelsinnn

Kızlar günaydın. Bol eksili bir haftamız olsun inşallah. Ben -200 gramla haftaya başladım. İnşallah cumaya daha güzel sonuçlar alırız
Aminn canım maşallah güzel vermişsin ;)
Gunaydın kızlar bugün +200 ile basladım malesef yürüyüse cikiyorum simdi 1 saat eve gelince 2 haslanmis yumurta ile kahvaltı yapacağim hava da buz gibi ama yine de cikiyorum
Mis gibi canım yürüyüş ve temiz hava iyi gelir haftasonu çıkışı olur böyle cumaya toparlarsın ;)

Back
X