Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Öyle densizler her zaman hayatımızda var ne yazıkki bizim de yapacağımız onları takmayıp yolumuza devam etmek

Afiyet olsun menün güzel

Çok güzel ya afiyet olsun

Ben 50 lik kiloları ergenlik döneminde görmüştüm:KK53:

Baktımda çok büyük canım ya benimde hayalimdeki ev bahçeli bir ev ama çok büyük olsun istemiyorum

Kesinlikle en güzeli Benim evim

Süper afiyet olsun

Urfa dediğin urfa kebap mı

Çok geçmiş olsun canım

Güzel afiyet olsun sporlarda güzel
Kol ve karin egzersizleri cok hosuma gitti 12 dak. 55 kcal yakiyorum, goyuslerimde yaza kadar iyice diklesirse degmeyin keyfime :)))

Bu arada goyuslerim bir beden kuculdu, tekrar c cup oldum :) d kullaniyorum ama bol geliyor artik doldurmuyor :)

Öyle densizler her zaman hayatımızda var ne yazıkki bizim de yapacağımız onları takmayıp yolumuza devam etmek

Afiyet olsun menün güzel

Baktımda çok büyük canım ya benimde hayalimdeki ev bahçeli bir ev ama çok büyük olsun istemiyorum

Süper afiyet olsun

Çok geçmiş olsun canım

Evet canım :(

Canim indirdiysen.. kendin icin antrenman programi ayarlayabilirsin.. haftada kac defa, baslangic seviyesi, evde, ekipmansiz gibi secenekleri secmelisin.. biraz kurcala bulucaksin :) .. sonra kesvetmeye basladikca ekstra antrenman yaparsin :KK66: arama kisminda ne istiyorsan yazip bulabilirsin :)

Ben artik kol ve karin agirlikli calisiyorum.. buda kasa donusmeye basladi, sanirim artik daha yavas kiloma yansiyacak :) cunku kasa donusuyorum yihuuuuu :)))) ve twister kasa donusturmez, sadece yaglari yakar ve yaglari yaktigi icin kaslar gozukmeye baslamis olabilir :)
İdolümsün keryneia keryneia :))

Menüm....

Sabah 1 bardak sirkeli ılık su

Kahvaltı
3 dilim kızarmış köy ekmeği
1 haşlanmış yumurta
2 yk kadar tuzsuz lor
1 zeytin
1 tk kadar tereyağı

Ara (arkadaşın yanına gittim)
4 minnak damla sakızlı kurabiye
Patlamış mısır
3 bardak çay şekersiz
Yarım muz

Akşam
250 Gr kuzu ızgara
1 köfte
4 dilim kızarmış ekmek
Acılı ezme
Salata
Cacık

Ara
2 kuru kayısı

2 lt su
Spor
10 dk interval cardio
30 plie squat

Akşam ekmek accık fazla olmuyorymiş iyiymiş
Menüm
Sabah
Zencefilli limonlu su
2 yumurta
Yarım lavaşa kk peynir ve maydanoz sarıp yedim

Ara
1 çay bardağı boza
1 avuç leblebi

Akşam
2 minik lahmacun
Bol yeşillik

Ara
1 çay bardağı boza

2,5 lt su
Kahve

* bozayı eşim sütüm artsın vitamin olsun diye almış zorla iç dedi çay bardağıyla tükettim çok da severim.ne kadar tüketsem bilemedim nasıl olmuş sizce
100 mililitresi 150 kaloriymiş Emzirdiğin için 500 kalori fazla yakıyorsun zaten. Sıkıntı olmaz sanırım
Kızlar benim misafirim vardı bu akşam,sabah da gelecek.bebek görmeye geliyorlar. Sırf kendim için kereviz salatası yapacağım ikramlara ilave :KK66: onlara dayadım hamuru :KK70:
İyi yapmışsın canım afiyet olsun
Kızlarım günaydın, iş yerimin interneti o kadar kötü ki ne alıntı yapabildim ne cevap verebildim, telefondan yazıyorum artık..
Akşam konser vardı giremedim. Bugün de sürpriz regl oldum.. oh miss canım tatlı çekiyor.. fırında bal kabağı yapmıştım, sabah üzerine bal döküp yedim bende..
Bu arada şişman deyip dalga grçenlere üzülme lütfen.. iş yerindeki pozisyonunu kullanıp hakaretlerini yapıp, ses çıkaramayacağını bilen insanlara sadece bu söylediğiniz beni çok üzdü deyip, onlara vicdan yaptırtabilirsin.. onun dışında zaman gösterecek herşeyi.. benimle de yarın dünya diye dalga geçiyorlardı, şimdi nasıl hemen kilo verdin diyorlar.. len ne hemeni bir yıl sürdü benim kilo vermem.. ne uğraştım ben.. ama hiçbiriniz görmediniz.. bu arada 50li kilodaki arkadaşlar beni de anlamayabilirler ama ben de 94lerden 75 lere düştüm.. hala daha kiloluyum ama olsun.. eskiyi geride bıraktım.. şimdi bana akıl danışmaya geliyorlar ne yapayım diye..

Zaman herşeyin ilacı.. lütfen kilo vermeni başka insanlara endeksleme.. sen bildiğin yolda devam et.. çünkü öyle birşey ki insanlar; şişkosun deseler canın sıkılır yersin, çok güzel kilo vermişsin deseler şımarır yersin.. sen dümdüz devam et.. önemli olan sen ne istiyorsun? Bundan hiç şaşma.. o güzel kalbini kıranlar zaten kalbi kötü olanlar.. onların kötülüğüne bulaşma
20 kg Azbuz bir şey değil tebrik ederim herkes kendine baksın
Günaydın kızlar
Günaydın canım yoğunsun bugün kolay gelsin
Herkese Günaydınnn, gitmiş güneş bugün :/ ayrıca soğuk.. sevmedim bugünü, ama kendimi ödüllendiricem, kakaolu yulaf lapası yaptım ofise götürüyorum :KK66:
Bizde de güneş yüzünü gösterdi bugün
İyi bari bir şeyler yemişsin açlıktan yokolacan diye korkuyordum:KK53:

100 mililitresi 150 kaloriymiş Emzirdiğin için 500 kalori fazla yakıyorsun zaten. Sıkıntı olmaz sanırım

oh ne guzel :)

Haha :D ama acayip midem bulanıyor biliyo musun çok geldi ya :kusmuk:

Merhaba kızlar
Dün kantarın topuzunu fazla fazla kaçırdım
Yaklaşık 12 gündür aynı kilodayım bazen artı bile oluyor
Ve birçok şeye hayır dedim
6 san sonra 1 gün hariç bişey yemedim
Yedim de yedim canım çok sıkıldı
Derdim herhafta çok kilo vermek değil
Ama 600/700 gitse razıyım
Sabah toparladım yeniden başladım

Kuzular spor yApıldı geldım
Kaynana gelecek dıye sporumu bırakayım be yaaaa saat 10.30 kayve ıcıp gırısıyım yemek işine
Aksam 18.00 havaalanında olacam
Evden 16.30 çıkmak lazım
Sıpanın 14.30 da balesı var
Hangı ara yemek yesek

Fıstıklar bu ıkıncı haftam sporda kaç haftada etkı görülür
Şimdi ölçmeye korkuyom moralım bozulmasın dıye

Merhaba kızlar
Dün kantarın topuzunu fazla fazla kaçırdım
Yaklaşık 12 gündür aynı kilodayım bazen artı bile oluyor
Ve birçok şeye hayır dedim
6 san sonra 1 gün hariç bişey yemedim
Yedim de yedim canım çok sıkıldı
Derdim herhafta çok kilo vermek değil
Ama 600/700 gitse razıyım
Sabah toparladım yeniden başladım
Bu konuşmalara cok kızıyom
Verecem olacak gıbı pozıtıf enerji yolla beyne canım ya

Afiyet olsun menün güzel

Süper afiyet olsun

Çok geçmiş olsun canım

Kuzum hıc hatırlamıyom ben 50 olduğumu
Acaba 50 olmadan 70 emı atladım kı

Back
X