Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

incelme olcutu yada buna benzer baska bir program var 7 dak. squat sinav filan yaptirip hizlica kalori yaktiriyor.. onu mutlaka yapiyorum.. sonra kol ve karin.. hatta ustune birde yoga yapsam tam olucak :) en son twister.. onu tv izleyerek yapiyorum sorunsuz cerez niyetine ahahahaa
Ben de çok şey yapıyorum
Gün aşırı incelme ölçütü + 3 mil leslie
Diğer zamanlar 5 mil leslie bir de yoga tarzı bir şeyler
Bir de mekik ve plank programına başlamıştım 30 günlük ama bir hafta yapamadığim için onu sıfırladım baştan başladım

Yok balım onu bılıyom ay sonu yapacazda
Ben ne zaman erıdıgımı hıssederım
Vallah abla ben eskiden dar gelen ama şimdi tam hatta bol gelmeye başlayan kıyafetlerimden anlıyorum
Kuzum dün urfa kebap yedim midem bulaniyo ya :KK43:
Mide küçülüyor canım ben bu sabah tek yumurtayı zor yedim. Acaba süpriz uludağ mi

Ben de çok şey yapıyorum
Gün aşırı incelme ölçütü + 3 mil leslie
Diğer zamanlar 5 mil leslie bir de yoga tarzı bir şeyler
Bir de mekik ve plank programına başlamıştım 30 günlük ama bir hafta yapamadığim için onu sıfırladım baştan başladım

Vallah abla ben eskiden dar gelen ama şimdi tam hatta bol gelmeye başlayan kıyafetlerimden anlıyorum

Mide küçülüyor canım ben bu sabah tek yumurtayı zor yedim. Acaba süpriz uludağ mi
Bilmiyorum ki kuzum

Ben 8 de evde oluyorum yemek isi 9u buluyor 10 ile 11 arası spor zamanı ama bu hafta tatile giriyoruz 2 hafta daha cok yapabilecem
kosullarda ayniymis.. aynen canim :)) aaaaa bugun olmaz bugun dizim var ufak tefek cinayetlerrr aaaa :skandal:

Hepimizin olsaydı ve komşu olsaydık.. ben home office çalışsaydım :)))))
Bende öğrencilere bahçede ders verirdim artık....nasip bellimi olur bunun kadar olmasa da olur ins. Kanaat en büyük zenginlik.Rabbim saglik sıhhatten ayırmasın..

Kızlar vakit bulmuşken yazayım bugünkü menüm
Sabah 1 bardak süt
2 galeta
1 dilim peynir

Saat 10 da yarım elma çay

Öğle yarın kaşe yulaf ezmesi lapasi
1 muz ve ceviz

Aksam ızgara balık var menüde
Salata
1 dilim tam buğday

Şu 2 lt.olur ancak
Spor malesef yok

Pazartesi tartıda biraz fazla gözükünce sinirlendim ve dikkat etmeye calisiyorum ins.umarım cumaya yüzler Guler...

Kızlarım günaydın, iş yerimin interneti o kadar kötü ki ne alıntı yapabildim ne cevap verebildim, telefondan yazıyorum artık..
Akşam konser vardı giremedim. Bugün de sürpriz regl oldum.. oh miss canım tatlı çekiyor.. fırında bal kabağı yapmıştım, sabah üzerine bal döküp yedim bende..
Bu arada şişman deyip dalga grçenlere üzülme lütfen.. iş yerindeki pozisyonunu kullanıp hakaretlerini yapıp, ses çıkaramayacağını bilen insanlara sadece bu söylediğiniz beni çok üzdü deyip, onlara vicdan yaptırtabilirsin.. onun dışında zaman gösterecek herşeyi.. benimle de yarın dünya diye dalga geçiyorlardı, şimdi nasıl hemen kilo verdin diyorlar.. len ne hemeni bir yıl sürdü benim kilo vermem.. ne uğraştım ben.. ama hiçbiriniz görmediniz.. bu arada 50li kilodaki arkadaşlar beni de anlamayabilirler ama ben de 94lerden 75 lere düştüm.. hala daha kiloluyum ama olsun.. eskiyi geride bıraktım.. şimdi bana akıl danışmaya geliyorlar ne yapayım diye..

Zaman herşeyin ilacı.. lütfen kilo vermeni başka insanlara endeksleme.. sen bildiğin yolda devam et.. çünkü öyle birşey ki insanlar; şişkosun deseler canın sıkılır yersin, çok güzel kilo vermişsin deseler şımarır yersin.. sen dümdüz devam et.. önemli olan sen ne istiyorsun? Bundan hiç şaşma.. o güzel kalbini kıranlar zaten kalbi kötü olanlar.. onların kötülüğüne bulaşma
:KK9::KK9::KK9:

Harikasın:KK60:

Bende öğrencilere bahçede ders verirdim artık....nasip bellimi olur bunun kadar olmasa da olur ins. Kanaat en büyük zenginlik.Rabbim saglik sıhhatten ayırmasın..
dimi ya :)) .. bende resim dersi verirdim cocuklara, atolye kurardim kendime.. tekrar fotografciliga baslardim cocuk bebek yeni dogan oyyy :))))

Kızlar benim misafirim vardı bu akşam,sabah da gelecek.bebek görmeye geliyorlar. Sırf kendim için kereviz salatası yapacağım ikramlara ilave :KK66: onlara dayadım hamuru :KK70:

ahahhaah koptum :D

Bildiğin dibim düştü.. çocuk oyun odası, bahçesi yeşillik ağaçlık havuz çok şart değil aslında ama küçük temizlemesi çok zor olmaz :))

benimde hayalim bahçeli bir ev havuz önemli değil sevmem zaten ama bahçeli olsunnn :KK36:

Ben geldiiim. Artik buralardayim. Bu sondu. Bugün 16 ocak 2018. 4 ay sonra yaanii 16 Mayıs 2018 hedefim 80 kg olmak. Hem doğumgünüm, hem ramazanın ilk günü :halay::KK52:
Hoşgeldin canım tekrardan
Kuzular spor yApıldı geldım
Kaynana gelecek dıye sporumu bırakayım be yaaaa saat 10.30 kayve ıcıp gırısıyım yemek işine
Aksam 18.00 havaalanında olacam
Evden 16.30 çıkmak lazım
Sıpanın 14.30 da balesı var
Hangı ara yemek yesek
Bayağı bir koşturmaca olacak bugün desene
Fıstıklar bu ıkıncı haftam sporda kaç haftada etkı görülür
Şimdi ölçmeye korkuyom moralım bozulmasın dıye
Daha yeni başlamışsın bence ölçme canım
Bu konuşmalara cok kızıyom
Verecem olacak gıbı pozıtıf enerji yolla beyne canım ya
Dün akşam iyice bir vurdu sabaha geçti canım
Bugün zor olur
Yarın kaynana yapar ben yatarım ki gıdene kadar
Oh sporada ıkı kere gıderım
Oh kaynananın keyfini çıkar bakalım
Ben 21 yasina kadar 46 ile 53 kilo arasiydim kemiklerim gozukuyordu evlendikten sonra kilo alimi basladi malesef

Cok gecmis olsun

Aynen oyle canim 1 kilo verebilmek icin 7000 kalori harcamak gerek en ideali haftada 500 gr ile 1 kilo arasi verebilmek kilo verirken saglimizdan da olmayalim hem hizli verilen kilo hizlica da geri geliyor.onemli olan yagdan verebilmek.
Yok canım zaten derdim çok hızlı kilo vermek değil beş senede aldığım kilo bir ayda gidecek değil ya işte öyle bir canım sıkıldı hiç gitmeyince
Oda cok erken olur
Bale 3.30 da büyüyor 4.10 gıbı eve gelırsek yer çıkarız
Yemek işini cok dert edıyom
Dışarda yemeyı beceremıyom
Yoldan sapıyom hep
Kaynanan üzülür kız onunla yemek yemezsen
O zaman ben de mi kol ve karın mi çalışsam benim de bir yerlerimi küçültmeye ihtiyacım var :işsiz:

Sen de benim gibi duraklama dönemine girmişsin canım atlatirsan emin ol hizli bir şekilde zayıflamaya devam edersin

Abla sen dedin ya 1 ay olması lazım şubat in ilk haftası ölcecegiz

Iskender

Bana da uyar şöyle güzel bir spor sabah bir posta yaptım akşam da yaparım
İnşallah duraklama dönemi çabuk biter bu hafta sonu da Bursa’ya ailemin yanına gidiyorum umarım büyük artıları da dönmem
kızlar ben geldim. daha iyiyim.
sabahtan yazacaktım ama işler yoğundu..
İyi olduğuna sevindim Bengicim ben de merak ediyordum ama yazmaya bir fırsatım olmadı
Ben 176 yım
Şöyle ırı hormonlu bır havuç düşün
İşte o benım
Maşallah iyice boylu posluymuşsun
kız sen

Bu akşam bir arkadaşı ev görmeye gidiyoruz yeni ev aldı umarım çok yemem öğlen yemedim akşama yiyecem için ama çok acık mıyım diye de biraz önce bir avuç beyaz leblebi yedim

ahahhaah koptum :KK70:

benimde hayalim bahçeli bir ev havuz önemli değil sevmem zaten ama bahçeli olsunnn :KK36:
Bencede havuza gerek yok, ama oglum bayiliyor onun icin olsada hayir demezdim ay ne diyorum ben yahu.. emlakci ile konusuyor gibi ahahahaha

Ben zihnimde o evi aldim galiba kizlar :)))) bana beklerim bir ara :D

dimi ya :)) .. bende resim dersi verirdim cocuklara, atolye kurardim kendime.. tekrar fotografciliga baslardim cocuk bebek yeni dogan oyyy :))))
Felsefe grubu dersleri de benden :))

Back
X