Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

içimden bir ses komşun vazgeçecek diyor haber bekliyorum hadi çıkalım diye ;))

***13.TAKIM 560. ETAP***

cankizzzz (92.5//%)
Zerra (64//%)
umudum2 (64.7//%)
LAydLiNe (64.1//%)
Nurdan1616(65.7//%)
aylahl(81.5//%)
ada81(68.4//%)
bilmece811 (60.1//%)
polekey2244(71.2//%)
mrskulkedisi (73.5//%)
burcugncy(68.3//%)

13. Takım ortalaması:

:KK200::KK200::KK200:

***13.TAKIM 559. ETAP*** Free Liste

Kriziantemcicegi(77.4//%)
fanur (75.3//%)
rumeysa3(///%)
SariPapatya45(///%)

merryangel (73//%)
pitanesi (76.5//%)
My Jale (76.4//%)
foreverlife (111//%)
mozak (62.5//%)

13. Takım free ortalaması :

bende komuşumu ayartıyorum hadi çıkalım yürüyelim diye bugün bakalım ikna oldu gibi saat 1,5 gbi çıkabiliriz :KK66:)) ayyy bi komuşun olsun istiyorum sporu çok sevsin hep spor yapalım diyen , spor merkezine yazılalım diyen :KK51::KK51::KK51: tek hayalim bu :işsiz::işsiz:
yalnız sıkılıyor insan
bir komşu da benim olaydı iyiydi
ohh yürü canım bende bugün yürüyecem :KK66:)
oh oh yürü canım
yürüyüş candır

ayyy bide öyleleri yürüşü bile istemiyorlar bi tanıdığım var burada yakın bana 49 kilo boyuda var ayyy ne yürüyüşü diyor yatıyor sürekli evde ..
Bnm komşu da kilo almak istiyor bana diyo keşke senin gibi olsam diom ben vermek istiyorum sen almak. Kadın sadece kemik

Bnm komşu da kilo almak istiyor bana diyo keşke senin gibi olsam diom ben vermek istiyorum sen almak. Kadın sadece kemik

Bence sen yemek istediklerini ona yedir :KK70::KK70:

Ben almak isteyip de alamayanlara inanmıyorum. Tamamen bilinç altı bir durum. Aslında zayıf olmak hoşlarına gidiyor ama bunun kendileri bile farkında değiller. Kilo almak kadar kolay bişey yok şu hayatta :kk77::kk77:

Oldu canım evdeyiz simdi
Geçmiş olsun canım :KK68:

3.grupla yarışma sonucu ne olursa bu hafta
Sanırım onlar kazanacak eğer ekstrem bişey çıkmazsa çünkü güzel kilo vermişler. Haftaya yine yarışırız. :KK6:

Kızlar eşyaları hazırlamaya gidiyorum benim fındık kurdu uyurken.evden çıkıp eşimi alıcam sonra da ver elini kısa bir tatil tabi bebişle nasıl olacak hiç bilmiyorum ama :anne::anne::anne: odadan çıkamayabilirim
İyi eğlenceler canım dikkat et yediklerine :KK68:

Üst komşum kafama göre biri ama diyet konusunda değil o 45 kilo ben 110 :)
Bu çok fenaymış yaaaaaa :KK70::KK70:

Back
X