- 29 Mayıs 2010
- 31.316
- 84.698
- 1.123
zor gurbette olmak Allah kolaylık versin canım ..Evet yazın bu sene düğün var
Ama gelmicez galiba eşim izin alamamış
Eşim antalyalı oraya gidiyoruz

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
zor gurbette olmak Allah kolaylık versin canım ..Evet yazın bu sene düğün var
Ama gelmicez galiba eşim izin alamamış
Eşim antalyalı oraya gidiyoruz
zor gurbette olmak Allah kolaylık versin canım ..ama ailen orada sanırım şanlısın ...
ooooo çok iyi vallaBen burda doğdum ailem fln burda
Eşimin aileside burda
ooooo çok iyi vallabirde özlem olsaydı aileye daha zor olabilirdi...
içimden bir ses komşun vazgeçecek diyor haber bekliyorum hadi çıkalım diye)
ayy zayıfda değil kiii 75 kilo civarındaTek başına bende hiç sevmiyorum gitmeyi
Sen git zorla onu
tamam canımmmmBen birazdan gelicem cnm kızları alıp geliyim birazdan çikcaklar
ayy zayıfda değil kiii 75 kilo civarındaben de sevmiyorum tek başıma yürümeyi eğer gelmezse yürüş bandına çıkarım artık
![]()
ayyy oda sıkıyor belli bir süre açık hava daha iyi geliyorKız yürüyüs bandın varsa boşver tak kulakligini
Aç müzıgini yürü
ayyy oda sıkıyor belli bir süre açık hava daha iyi geliyor![]()
Iyi yapıyorsun![]()
Oldu canım evdeyiz simdi
yalnız sıkılıyor insanbende komuşumu ayartıyorum hadi çıkalım yürüyelim diye bugün bakalım ikna oldu gibi saat 1,5 gbi çıkabiliriz)) ayyy bi komuşun olsun istiyorum sporu çok sevsin hep spor yapalım diyen , spor merkezine yazılalım diyen
tek hayalim bu
![]()
oh oh yürü canımohh yürü canım bende bugün yürüyecem)
Bnm komşu da kilo almak istiyor bana diyo keşke senin gibi olsam diom ben vermek istiyorum sen almak. Kadın sadece kemikayyy bide öyleleri yürüşü bile istemiyorlar bi tanıdığım var burada yakın bana 49 kilo boyuda var ayyy ne yürüyüşü diyor yatıyor sürekli evde ..
Bnm komşu da kilo almak istiyor bana diyo keşke senin gibi olsam diom ben vermek istiyorum sen almak. Kadın sadece kemik
Yok cnm bozmuyorun reğl haftam olduğu için az gitti biliyorumbiraz az ama daha güzel olur önümüzdeki hafta moralini bozma canım
Geçmiş olsun canımOldu canım evdeyiz simdi
Sanırım onlar kazanacak eğer ekstrem bişey çıkmazsa çünkü güzel kilo vermişler. Haftaya yine yarışırız.3.grupla yarışma sonucu ne olursa bu hafta
İyi eğlenceler canım dikkat et yediklerineKızlar eşyaları hazırlamaya gidiyorum benim fındık kurdu uyurken.evden çıkıp eşimi alıcam sonra da ver elini kısa bir tatil tabi bebişle nasıl olacak hiç bilmiyorum amaodadan çıkamayabilirim
Bu çok fenaymış yaaaaaaÜst komşum kafama göre biri ama diyet konusunda değil o 45 kilo ben 110 :)