- 20 Ocak 2012
- 25.928
- 34.600
- 798
- 43
Afiyet olsun cnm
Ohh ohhh erimiştir yağlar
Evet yaaa özlemişim bisiklet sürmeyi. Oryantiring olunca hem eğlenceliydi hem tempoluydu.
Bu arada birinci oldum

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Afiyet olsun cnm
Ohh ohhh erimiştir yağlar
Evet yaaa özlemişim bisiklet sürmeyi. Oryantiring olunca hem eğlenceliydi hem tempoluydu.
Bu arada birinci oldumAltın madalya aldım ama gerçek altın değil
![]()
Kızlar haftaya yoğunluğum iki katına çıkıyor. Ayın 24 ünde son dönemin vize sınavları var ve ben henüz çalışmaya başlamadım. Ona çalışmam gerekecek. İş yerinde ayın 15 i yaklaştığı için işlerim iki katına çıktı. Çok yoğun olacağım. Hafta sonu cuma dan İstanbul' a Galatasaray-Fenerbahçe maçı var ona gideceğiz. 20-21 inde okulların yüzme yarışmaları var orda hakem olarak görev alacağım. Karışık ve bol tempolu bir döneme giriyorum. Çok sık uğrayamam ama gelebildiğim her fırsatta geleceğim. Gözüm hep üstünüzde olacak haberiniz olsun.![]()
Ay valla cumartesi gunu o kalabalikta ne yedigimi bile bilmiyorum bikac tane sarma yarim dilim pasta ve bi pogaca yedim vicdanim o kadar rahatsiz ki butun gun yurudum kostum zipladim ama resmen arti 1 kilo gorunuyom anlamadim tatlidan da siskinlik oluyodu dimi ayyy yarina kadar gidecek söz uff
Ona yaniyom bende canim ya sen ev sahibisin sen yemezsen bizde yemeyiz diye diye al iste 1 kilo fazlayimCnm çok kaçırmışsın
Yarından itibaren çok dikkat et olurmu emeklerin boşa mı gitsin
Ama bugun 11 mart listem
Kahvalti 8.30
yarim dilim ekmek
2 zeytin
Aksam 17.00
5 sıkımlık lavassiz cigkofte
Bol yeşillik
18.30
1 bardak cay minik lokum
20.00
1 kase yoğurt
2 litre su
15 dakika zumba
Yarim saat farkli sporlar
50 mekik
Ona yaniyom bende canim ya sen ev sahibisin sen yemezsen bizde yemeyiz diye diye al iste 1 kilo fazlayim
Onuda yaptim ay ben bi daha misafir cagirmiycam bugün evdeki pastayi tatlilari hep ust komsuma gönderdim evde durursa yerim diye. Ama o lokumun ne isi vardi da kalmis ayy deli olucam. Hem yiyom hem pisman oluyom ben ne anladim bu isten..Afiyet olsun cnm ama lokum yemissin bugünde
Niye yapmadim ki al iste boyle vicdanla dolan dur polokeyKız sende dışım ağrıyor fln deseydin
Ben öyle yapıyorum![]()
Onuda yaptim ay ben bi daha misafir cagirmiycam bugün evdeki pastayi tatlilari hep ust komsuma gönderdim evde durursa yerim diye. Ama o lokumun ne isi vardi da kalmis ayy deli olucam. Hem yiyom hem pisman oluyom ben ne anladim bu isten..
Niye yapmadim ki al iste boyle vicdanla dolan dur polokey
Kızlar haftasonu ister istemez biraz dağılıyoruz dağılmamızın sebebi hep
anne arkadaş eş ve diğer akrabalar
Keşke bizi biraz anlasalar
11 şubat menüm
9.30 sabah
1 yumurta
1dilim ekmek
Çok az pekmez tahin
1dilim peynir
11.00 chia tohumlu yoğurt
14.00 öğlen
5 kaşık kabak kavurması
1 kaşık bulgur pilavı
17.00 1 potakal
18.00 şekersiz nescafe
20.00 akşam
5 kaşık kabak kavurma
1 kaşık bulgur pilavı
Yoğurt
2lt su (emzdiriyorum)
Hepinize iyi geceler
Güzel bir hafta dileğiyle..
Dur bi dahakine onu yapayimKız valla bak komik geliyor ama dediğin gibi çok zorluyorlar ye ye diye diyeteyim dediğin zaman 2kati zorluyorlar
Bence biryere gittiğin zmn yada misafir geldiğinde ilk kapıdan girdiğinde nasılsın fln dediklerinde ay çok dışım ağrıyor de
En azından akşam olduğunda pişmanlık duymazsın