Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Ay valla cumartesi gunu o kalabalikta ne yedigimi bile bilmiyorum bikac tane sarma yarim dilim pasta ve bi pogaca yedim vicdanim o kadar rahatsiz ki butun gun yurudum kostum zipladim ama resmen arti 1 kilo gorunuyom anlamadim tatlidan da siskinlik oluyodu dimi ayyy yarina kadar gidecek söz uff

Kızlar haftaya yoğunluğum iki katına çıkıyor. Ayın 24 ünde son dönemin vize sınavları var ve ben henüz çalışmaya başlamadım. Ona çalışmam gerekecek. İş yerinde ayın 15 i yaklaştığı için işlerim iki katına çıktı. Çok yoğun olacağım. Hafta sonu cuma dan İstanbul' a Galatasaray-Fenerbahçe maçı var ona gideceğiz. 20-21 inde okulların yüzme yarışmaları var orda hakem olarak görev alacağım. Karışık ve bol tempolu bir döneme giriyorum. Çok sık uğrayamam ama gelebildiğim her fırsatta geleceğim. Gözüm hep üstünüzde olacak haberiniz olsun. :KK68:

Ayy masallahhh cnm bu ne tempo
Tmm cnm sen işine bak bizi merak etme önemli birşey olursa haber ederim

Ay valla cumartesi gunu o kalabalikta ne yedigimi bile bilmiyorum bikac tane sarma yarim dilim pasta ve bi pogaca yedim vicdanim o kadar rahatsiz ki butun gun yurudum kostum zipladim ama resmen arti 1 kilo gorunuyom anlamadim tatlidan da siskinlik oluyodu dimi ayyy yarina kadar gidecek söz uff

Cnm çok kaçırmışsın :KK67:
Yarından itibaren çok dikkat et olurmu emeklerin boşa mı gitsin

Ama bugun 11 mart listem
Kahvalti 8.30
yarim dilim ekmek
2 zeytin

Aksam 17.00
5 sıkımlık lavassiz cigkofte
Bol yeşillik
18.30
1 bardak cay minik lokum

20.00
1 kase yoğurt

2 litre su
15 dakika zumba
Yarim saat farkli sporlar
50 mekik

Afiyet olsun cnm ama lokum yemissin bugünde
Onuda yaptim ay ben bi daha misafir cagirmiycam bugün evdeki pastayi tatlilari hep ust komsuma gönderdim evde durursa yerim diye. Ama o lokumun ne isi vardi da kalmis ayy deli olucam. Hem yiyom hem pisman oluyom ben ne anladim bu isten..

Onuda yaptim ay ben bi daha misafir cagirmiycam bugün evdeki pastayi tatlilari hep ust komsuma gönderdim evde durursa yerim diye. Ama o lokumun ne isi vardi da kalmis ayy deli olucam. Hem yiyom hem pisman oluyom ben ne anladim bu isten..

Bende bugün çikolatalı muzlu pasta yaptım eşim ve kızlarım bi tepsiyi yediler nerdeyse
Ama ben parmağına değen çikolatayı bile yalamadım tuttum kendimi
Sende kendi frenle bak yedikten sonra pişman oluyorsun

Niye yapmadim ki al iste boyle vicdanla dolan dur polokey

Kız valla bak komik geliyor ama dediğin gibi çok zorluyorlar ye ye diye diyeteyim dediğin zaman 2kati zorluyorlar
Bence biryere gittiğin zmn yada misafir geldiğinde ilk kapıdan girdiğinde nasılsın fln dediklerinde ay çok dışım ağrıyor de
En azından akşam olduğunda pişmanlık duymazsın

11 şubat menüm

9.30 sabah
1 yumurta
1dilim ekmek
Çok az pekmez tahin
1dilim peynir

11.00 chia tohumlu yoğurt

14.00 öğlen
5 kaşık kabak kavurması
1 kaşık bulgur pilavı

17.00 1 potakal

18.00 şekersiz nescafe

20.00 akşam
5 kaşık kabak kavurma
1 kaşık bulgur pilavı
Yoğurt

2lt su (emzdiriyorum)

11 şubat menüm

9.30 sabah
1 yumurta
1dilim ekmek
Çok az pekmez tahin
1dilim peynir

11.00 chia tohumlu yoğurt

14.00 öğlen
5 kaşık kabak kavurması
1 kaşık bulgur pilavı

17.00 1 potakal

18.00 şekersiz nescafe

20.00 akşam
5 kaşık kabak kavurma
1 kaşık bulgur pilavı
Yoğurt

2lt su (emzdiriyorum)

Afiyet olsun cnm

Kız valla bak komik geliyor ama dediğin gibi çok zorluyorlar ye ye diye diyeteyim dediğin zaman 2kati zorluyorlar
Bence biryere gittiğin zmn yada misafir geldiğinde ilk kapıdan girdiğinde nasılsın fln dediklerinde ay çok dışım ağrıyor de
En azından akşam olduğunda pişmanlık duymazsın
Dur bi dahakine onu yapayim

Back
X