Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Üzülme bence evde olmanın tadını çıkart. Ben de şuan evde olmak isterdim. Kadrolu olduğunda da mecbur çalışmak zorunda kalıyorsun. Kızlardan birini 3 aylık birini 5 aylık bıraktım. Emin ol o da çok can sıkıcı bir durum. Eninde sonunda çalışacaksın zaten dediğim gibi tadını çıkart derim.

Evet haklısın kaptancım ama dışarıya alışınca evde hapis gbi hissediyorum kendimi
İnan yeni yeni çıkıyorum depresyondan.
Eşimede yansıttım aramız çok kötü olmuştu.
MaşaAllah çok şükür ben ev hayatına alıştıkça aramız düzeldi.

Bak şimdi ben de merak ettim. Dikkat et bu arada bazen nazar oluyorsun. Bana sık sık olur bu kilo konusunda. Dua okumayı ihmal etme. :KK39:

Bencede okumam lazım yoksa gerçekten değiyor :)

Üzülme bence evde olmanın tadını çıkart. Ben de şuan evde olmak isterdim. Kadrolu olduğunda da mecbur çalışmak zorunda kalıyorsun. Kızlardan birini 3 aylık birini 5 aylık bıraktım. Emin ol o da çok can sıkıcı bir durum. Eninde sonunda çalışacaksın zaten dediğim gibi tadını çıkart derim.

Bak şimdi ben de merak ettim. Dikkat et bu arada bazen nazar oluyorsun. Bana sık sık olur bu kilo konusunda. Dua okumayı ihmal etme. :KK39:

5 msj dan fazla olanlar sayacakmı canım yoksa
5 ten fazla diye atsak olur mı?

Allah kabul etsin canım :dua:
sağol canım
Yazdım ya canım astsubay olduğu için gezici bide uzaklık babam da yakinlardan olsun istedi. Versek bile bi sene sonra ancak düğün yapardı çocukta beklemek istemedi sanırım. Nebileyim valla üzüntü stres jandarmayla falan uğraştık şikayetçi olduk falan ama baktık olmuyor mecbur anlaşıldı napalim bizimde canımız..1 haftadır yeme içme kalmadı bende bu haftaki koşturmacada tek güzel yanı bu sanırım.
düğün ne zaman nasip olursa..koşturmaca kilo verdirdi ne güzel
Ayy ben de dün uzun zamandan sonra ilk defa bisiklete binince fena oldum ağrıyor her yerlerim :KK70::KK70::KK70:
ilk cumartesi atladım
pazar akşamı ağrımaya başladı baldırlar
bugün daha fazla
kas gevşetici krem süreceğim mecburen

Başladınmı canım hayırlı olsun.
O kadar özledim ki şuan bile gözlerim doldu :KK43:
3 sene çalıştım branşım kimya, fen Bilimleri olarak ortaokul da görev aldım.
Sırayı, tahtayı, yoklama defteri doldurmayı, yazılı okumayı en önemlisi öğrencileri öyle özledim ki....
İçimde kocaman bir yara.
Atanamadım.
Atanmayı geçtim çalışmak istiyorum maası umrumda değil sözleşmeli çalışsamda olur ama ailem uzakta bebeğimi bakıcı ya veremem.
Kadrolu olsam Nyse ama aldığım para zaten bakıcı ya gidecek.
Yani evde tıkıldım kaldım moralim çok bozuk.
Bence sende üzülme senin yerinde olmayı öyle isterdim ki...
herşeyde vardır bir hayır canım lütfen böyle üzülme , bak çocuğunu büyütüyorsun bende işi bıraktım eve kapandım önceleri isyanlardaydım kızım kreşe başladı öğretmenlerin yorumu şu oldu kızınızın gözleirnin içi gülüyor çoook mutlu bir çocuk dedi... bana kalsa ben çalışırdım işim güzeldi ama eşim istemedi... halada istemiyor ada okula başlayınca o saat 2,5ta gelecek nereye bırakacaksın diyor ...herleyde vardır bi hayır inan... çook şükür dert olarak gördükleirmiz aslında hiç bişey Allah başka imtihanlar vermesin...

Evde oturmak zorunda değilsin ki canım al bebeğini çık dışarı bir sürü aktivite var. Yaz geldi zaten bundan sonrası çok eğlenceli olur.

Evet bugun çıkcam inş.
Ankara da hava çok hoş.
Çarşamba da eşim le piknik planlımız var inşaAllah bir sıkıntı çıkmaz yine göl kıyısına gidicez :)

5 msj dan fazla olanlar sayacakmı canım yoksa
5 ten fazla diye atsak olur mı?

Hepsini sayacaksınız canım. Genel katılımı görmem lazım.

Bak mesela Ada cuma 58, cumartesi 12, pazar 13 mesaj yazmış. Zor gibi görünebilir ama profilden mesajlarım kısmına gelince kolay sayılıyor.

sağol canım

düğün ne zaman nasip olursa..koşturmaca kilo verdirdi ne güzel

ilk cumartesi atladım
pazar akşamı ağrımaya başladı baldırlar
bugün daha fazla
kas gevşetici krem süreceğim mecburen

Geçer bence kreme bile gerek yok. Boş yere uğraşma ilaçla.

herşeyde vardır bir hayır canım lütfen böyle üzülme , bak çocuğunu büyütüyorsun bende işi bıraktım eve kapandım önceleri isyanlardaydım kızım kreşe başladı öğretmenlerin yorumu şu oldu kızınızın gözleirnin içi gülüyor çoook mutlu bir çocuk dedi... bana kalsa ben çalışırdım işim güzeldi ama eşim istemedi... halada istemiyor ada okula başlayınca o saat 2,5ta gelecek nereye bırakacaksın diyor ...herleyde vardır bi hayır inan... çook şükür dert olarak gördükleirmiz aslında hiç bişey Allah başka imtihanlar vermesin...

Amin canım..
Bende duru kreşe başlayınca işe başlıcam canım.
Zaten benim ki yarın gün kızımın da saatleri ona göre ayarlarım.
Ada kaç yaşında başladı canım

Hepsini sayacaksınız canım. Genel katılımı görmem lazım.

Bak mesela Ada cuma 58, cumartesi 12, pazar 13 mesaj yazmış. Zor gibi görünebilir ama profilden mesajlarım kısmına gelince kolay sayılıyor.

Aa evet o zaman kolay bende sayfaları gezmeyi biraz büyüttüm.

Amin canım..
Bende duru kreşe başlayınca işe başlıcam canım.
Zaten benim ki yarın gün kızımın da saatleri ona göre ayarlarım.
Ada kaç yaşında başladı canım
4 yaşında başladı canım kreşe :KK66:) kızımın değil ama benim ayrılmam çook zor oldu ... kreşe ilk başlayan çocuk ne yapar ağlar istemez anneler biraz bekler sınıfta yada dışarda demi geneli böyledir... benim kız tam tersi ilk gün beni öptü babayı öptü öğretmeniyle yukarı çıktı ben hüngür hüngür :cry::cry::cry::cry: kreş müdürü beni teselli ediyor :KK70::KK70::KK70:

aaaaa bu güzel olur kaptaniçem 5 ten fazla desek gözüm kayıyor valla sayarken :KK70:@LAydLiNe

Yaaa ama siz mesela alıntıyı çok yapamıyorsunuz. O nedenle her mesaja tek tek cevap veriyorsunuz. Gelip bir merhaba deyip gidende var. O nedenle görmek istiyorum kim ne kadar mesaj yazmış. :KK66:

4 yaşında başladı canım kreşe :KK66:) kızımın değil ama benim ayrılmam çook zor oldu ... kreşe ilk başlayan çocuk ne yapar ağlar istemez anneler biraz bekler sınıfta yada dışarda demi geneli böyledir... benim kız tam tersi ilk gün beni öptü babayı öptü öğretmeniyle yukarı çıktı ben hüngür hüngür :cry::cry::cry::cry: kreş müdürü beni teselli ediyor :KK70::KK70::KK70:
Çok büyük bir boşluk açılmıştır hayatında :KK70::KK70:

Çok büyük bir boşluk açılmıştır hayatında :KK70::KK70:
aynen öyle oldu canım , ilk hafta alışamadım boşluğa düştüm eeee ben ne yapacam şimdi diyordum ... şimdi alıştım tabiii hatta çook alıştım yazın ayında da kreşe devam edecek zaten kızım kreşi çook seviyor yazı evde kalmasındansa yarım gün orada etkinlik yapsın diye gönderecem ;)

Back
X