- 24 Ocak 2018
- 1.039
- 2.194
- 133
o da dogruSakınnn
İki ayda verdiğini iki günde alırsın sonra![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
o da dogruSakınnn
İki ayda verdiğini iki günde alırsın sonra![]()
Görürsün canım 8 neki 6 lı rakamları bile görüceksin inşaallah
Çoklu alıntı iyi oluyor bikerede bir sürü cevap![]()
Burlarda oluruz csnım hedefi daha düşürürüz merak etme sen de hedefine ulaşana kadar burdayızInş cnm ama ozamana hepiniz hedefinize ulaşıp gitmiş olcaksınız
iyi bari canim ne kadar kararli olursan o kadar kilo veriyosun. insallah istedigimiz kiloyla mezun olucaz canimKilo almak cook kolay vermek çok zor
Yok cnm bu sefer kararliyim istediğim kiloyu görcem bozarsam 200kilo kesin olurum
Ikinci cocugum olursa aklimda bulunsunBak onu yapistiriyomuydu sormadim ogrenip dönerim
Gecmis olsun canimKaptan merhaba, iki gündür çok fena hasta yatıyorum. Ateş falan beni mahvetti. Buraya bakamadım, menüde yazamadım. Zaten bu iki gündür birşey de yiyemedim mide bulantısından. Bugün kendimi biraz daha iyi hissediyorum ama hala kötüyüm yani. KAyınvalidem burada, artık bebeğe ve bana o bakıyor şimdilik.
hayirdir canim neden. ne guzel kilo vermişsin iste
Ikinci cocugum olursa aklimda bulunsun![]()
Afiyet olsun canım12.03.18
pazartesiye
7.45
1 dilim peynir
1 cay
domates
13.25
2 yumurtadan krep
yesilcay
16.00
yarim fincan neskafr
19.00
soya sosunda mantar so te
ayran
1.5 dlim tb ekmeği
20.00
sutlu turk kahvesi
2lt su
spor yok
LAydLiNe
Kesinlikle her annenin bir kizi olmali her kizinda bir kız kardesi olmalı... dogal olarak bi annenin iki kızı olmali1 saat yürüyüş yapıp geldik kızımla..
Her annenin bir kızı olmalı
En iyi arkadaşım..![]()
Verdimde 8li rakamı istiyorum artık
Ayy bende kilo alsam üzülüyorum kilo versem üzülüyorum![]()
Hayat bu kız belki supriz olur diye düşündüm hahaVayyy hanı istemiyordun
Demekki sende istiyorsun ama içinde gizli tutuyorsun seni seni
Pes etme canim bir haftadan sonra alisiyor vucud ama atlarken spor ayakkabi ile atla canim ...Ada ip atlamak beni bitirdi alışırım diye bekliyorum ama çok ağrıyor syaklarım ama pes etmiycem
Burlarda oluruz csnım hedefi daha düşürürüz merak etme sen de hedefine ulaşana kadar burdayız![]()
iyi bari canim ne kadar kararli olursan o kadar kilo veriyosun. insallah istedigimiz kiloyla mezun olucaz canim
Kızı olanlar çok şanslısınız ama hiç kıskanmıyorum siziKesinlikle her annenin bir kizi olmali her kizinda bir kız kardesi olmalı... dogal olarak bi annenin iki kızı olmali![]()
12.03.18
pazartesiye
7.45
1 dilim peynir
1 cay
domates
13.25
2 yumurtadan krep
yesilcay
16.00
yarim fincan neskafr
19.00