Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

13 mart menüm

7.30 sabah
1dilim ekmek
1tane haşlanmış yumurta
1 dilim peynir
Domates

11.00 chia tohumlu yoğurt

14.00 öğlen
6 kaşık kuru fasulye
1kase cacık

17.00 1 elma

19.30 akşam
5 kaşık etli patlıcan yemeği
Salata
Yoğurt

2.5 lt su yarım saat yürüyüş

Afiyet olsun cnm

bitti mi temizlik canım?

başladın mı ek gıdaya canım?

hayal kırıklığı oluyor insanda böyle olunca kıyamam canım. Kapalı mekanda yapılacak bişeyler bulsanız en azından yine beraber vakit geçirmiş olursunuz
canım ayrılma bence daha kötü olur

uzun zaman olunca yorulmuşsundur canım kolay değil ama bence izne ayrılmak daha kötü olur bence birkaç gün rahatlat kendini biraz ara ver kaptanımız ne der bilmiyorum ama hesap vermek ağır geliyor menü yazma birkaç gün ama 2 gün sonra toparlanmış şekilde dön yine aramıza

sadece sonda sıkıntı olmuş çikolata var canım çok da büyütme kendini üzme

hayırdır canım hasta mı yoksa oğlun?

Allah kolaylık versin canım

Bitti bitti ama bende bittim
En azından yarın temizlik yok ona seviniyorum

13 mart EA
Sabahtan kızımın idrarını alıcam diye uğraşırken kahvaltı saçma sapan oldu malesef
10.00
7 zeytin 1 incir

10.50
1 buçuk dilim ekmek üzerine tereyağ
Maydonoz

12.00
1 elma
1 bardak kefir

14.00
1 buçuk tabak keşkek

16.00
Bir avuç iğde

19.30
Yarım kase yoğurtlu çorba
3 adet tavuk pirzola
Yeşillik
1 dilim ekmek

2 buçuk litre su

Afiyet olsun cnm

Ay gercek mii bunu bilmiyordum

Banada eskiden burdan birisi demişti
Şöyle düşün yeni bi ise başladın sürekli ayaktasın koşuyorsun ordan oraya noluyor vucüt alışkın değil hemen kilo veriyorsun
Ama birsüre sonra hiç vermiyorsun çünkü aynı tempoya alışmış oluyorsun
Bence birgün yap birgün yapma

Kızlar herkese merhaba, iyiye gidiyorum derken bugün daha da kötü oldum. Fena üşütmüşüm anlaşılan. Dün akşamdan beri nerdeyse kalkmadan yatıyorum. Bu sırada neler yedim onları bile hatırlayamıyorum. Çok da birşey yiyemiyorum zaten. Umarım yarın daha iyi olurum. Yine de menümü yazayım.

13 Mart
saat 07.30
bir dilim ekmek
biraz peynir
domates

saat 10.00
portakal

saat 14.00
bir kase yoğurtlu çorba
bir dilim ekmek

saat 20.00
bir kase çorba
3-4 yemek kaşığı bulgur pilavı
salata

Bugünkü menü
Kahvaltı 09:00
7 zeytin
İki kuru incir
Ara 11:30
1 elma
1 kase yoğurt
Öğle 14:30
Yarım çay bardağından kısır
Ara 17:00
2 kuru incir
Ara 20:00
1 elma
1 b süt

Spor yok
1 buçuk lt su
Yine akşam yemeğimi yiyemedim, tam yemek hazırlarken kendime kaynanam görümceme gitmiş çağırdılar. Görümcem de pasta börek yapınca yemedim tabi

Afiyet olsun cnm gayet iyi

13 mart EA
Sabahtan kızımın idrarını alıcam diye uğraşırken kahvaltı saçma sapan oldu malesef
10.00
7 zeytin 1 incir

10.50
1 buçuk dilim ekmek üzerine tereyağ
Maydonoz

12.00
1 elma
1 bardak kefir

14.00
1 buçuk tabak keşkek

16.00
Bir avuç iğde

19.30
Yarım kase yoğurtlu çorba
3 adet tavuk pirzola
Yeşillik
1 dilim ekmek

2 buçuk litre su

Afiyet olsun cnm keskek sislik yapmio ya bende cok severim aam olduruo beni ya

@aylahl sadece tattiriyorum canim ama öğün olarak vermiyorum çünkü 1 yasa kadar ek gida adi ustunde ek. O yüzden anne sutu ağırlıklı gidicem insallh canim. Hem kemik gelisimi hem bagisiklik sistemi açısından cok faydali. Hem biliyonmu anne sutu gibi diger gidalar kilo aldirmazlar kesinlikle

Yine de cok anne sutu agirlikli olmasin canim zamanla ek gidayi artir derim cunku senin sutunjnde kalitesi azalio ben elife 6 ayda gevtigimde 2 ay tek ogunu vermistim sonra 2 ogun sonrada 3 ogun ama zaten emmek kolay geldigi icin yemek yemiolar zorlamadim kendi kendine bizimle yemek yemeye filan basladi sonra 20 ayda memeyi birakti ondan sonra ideal kilosuna ulasti anne sutu gercekten cok iyi bir besin kaynagi ama 6 aydan sonra ozellik yitirmeye basliyo

Kızlar herkese merhaba, iyiye gidiyorum derken bugün daha da kötü oldum. Fena üşütmüşüm anlaşılan. Dün akşamdan beri nerdeyse kalkmadan yatıyorum. Bu sırada neler yedim onları bile hatırlayamıyorum. Çok da birşey yiyemiyorum zaten. Umarım yarın daha iyi olurum. Yine de menümü yazayım.

13 Mart
saat 07.30
bir dilim ekmek
biraz peynir
domates

saat 10.00
portakal

saat 14.00
bir kase yoğurtlu çorba
bir dilim ekmek

saat 20.00
bir kase çorba
3-4 yemek kaşığı bulgur pilavı
salata

Gecmis olsun cnm saatleri biraz duzensiz olmus onun disinda gusel menu

13 menü
Sabah 8
Küçük dilim kıymalı börek
Yeşillik
Öglen
12.30
2 kaşık menemen
Yarım kase şehriye çorbası
1 dilim ekmek
Akşam 18.30
2 tabak sulu köfte
Yeşillik
Akşam 21.00
Yarım portakal
Yarım kivi
Su 2 lt spor yok LAydLiNe LAydLiNe cankizzzz cankizzzz

Yine de cok anne sutu agirlikli olmasin canim zamanla ek gidayi artir derim cunku senin sutunjnde kalitesi azalio ben elife 6 ayda gevtigimde 2 ay tek ogunu vermistim sonra 2 ogun sonrada 3 ogun ama zaten emmek kolay geldigi icin yemek yemiolar zorlamadim kendi kendine bizimle yemek yemeye filan basladi sonra 20 ayda memeyi birakti ondan sonra ideal kilosuna ulasti anne sutu gercekten cok iyi bir besin kaynagi ama 6 aydan sonra ozellik yitirmeye basliyo
Katılıyorum sanki bi yerdsm sonra anne sütü kilo alımı için dd sadece bağışıklık güçlendirmek için var gibi benim de oğlum ek gıda pek yemio sütüm elhamdülillah iyi fakat kilo alımı durdu ek gıdaya özsn gösterdim bu ay kilo aldı. 9 aylık

Katılıyorum sanki bi yerdsm sonra anne sütü kilo alımı için dd sadece bağışıklık güçlendirmek için var gibi benim de oğlum ek gıda pek yemio sütüm elhamdülillah iyi fakat kilo alımı durdu ek gıdaya özsn gösterdim bu ay kilo aldı. 9 aylık

Benim kizim 9 ayliktan 23 ayliga kadar 9 kiloydu cunki emmeye cok dusmustu 20 aylikta birakti ama babaannemiz bakiodu o zaman abur cubur cok yiyodu bi minyon bi cocukti sonra krese baslayip duxenli yiyince kilo aldi suan tam 30 aylik 11.5 filan

Back
X