Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

15.03.18
persembe

10.00
yarim simit
domates
peynir
yesil cay
2 dilim çavdar ekmeği

12.30
sutlu turk kahvesi

S17.30
mantar çorbası
tavuk döner
2 dilim çavdar ekmeği
turk kahvesi
3 4 tane uzum

21.00 neskafe

2.lt su
2.5 saat yuruyus
LAydLiNe LAydLiNe
Simit tamam da yanındaki iki dilim ekmek olmamış yaaa simit yiyeceksin ya ekmek ikisi bir arada fazla olur

15 Mart menüm
Sabah 8 buçuk
1 haşlanmış yumurta

Saat 10 da yarim kase yogurt
2 dilim armut

Saat 1de öğle yemeği
1 kase tarhana
Yarım kase yoğurt

Saat 6 da akşam yemeği
1 kase corba
1 tabak salata
2 kaşık pırasa yemeği
1 kaşık makarna
Yoğurt

Saat 9 da çay ve biraz fıstık

Şu 1 buçuk lt.
Spor yok dün çok yoruldum ayaklarımın altı ağrıyordu yoksa yapacaktım

LAydLiNe LAydLiNe
Hep bu bi kaşıklardan geliyor başımıza ne gelirse bu işi çözmemiz lazım. Su çok az olmuş

85 kilo olduğumda bir tane 44 beden pantolon almıştım kendime o gün dedim ki başka kıyafet almayacağım zayıflayana kadar. Şimdi evdeki en büyük beden kıyafet 38 beden. 36 bedenlerime de az kaldı rahat rahat girmeme. Zayıfladılar sonra en güzel duygu evdeki bütün büyük gelen kıyafetleri dağıtmak. Çok mutlu oluyor insan.

Ayyy yazık adama ama haketmiş sevaba girmişsiniz iyi olmuş

:KK70::KK70:

Ben alıştırdım canım eşimi bence sen de cankızın dediği gibi yap alıştır çünkü akşam geç yersen kilo vermen çok zorlaşıyor

Şimdi sana kızacağım da benimde senden kalır yanım olmayacak tartıda. Bu arada artık tarif felan yasaklıyorum valla takımda bugün herkes poğaça derdine düştü valla. Toparlanın artık biran önce kendimize gelmeliyiz:KK62:

Berbat bi menü olmuş bu ne yaaaaa :KK62:
Kahvaltı yok zamansız düzensiz hiç bişey yememişsin
Afiyet olsun canım

Vaktim yoktu sabahtan beri mutfaktan cikamadim

Kızlar bu hafta diyetim açısından çok berbat bir hafta geçirdim. Büyük ihtimal reglin çok etkisi oldu ama bu hiç bir şey için bahane olamaz. İrademe sahip çıkamadım ve tartı beni çok üzdü. Burda sizlerin huzurunda kendi kendime söz veriyorum.Şu dakikadan itibaren Hedefime ulaşana kadar ağzıma lokma kaçamak almayacağım. Siz de şahit olun :KK28::KK28::KK28:

Yok cnm 1tatli kasığı kadar hepsi birlikte
@@ ederim coook güzell olmuş ama kendimi tuttum yemedim :KK9:

Süperdi
Hadi bakalım o kadar kaçamağa iyi valla :)

Kötü olmuş yaaaa keşke yemeseydin ben öyle bi davranırım ki yedim mi yemedim mi kimse anlamaz :KK70:

Kıyamam sana ama tartı öncesi fena olur cankızın dediği bi ısırık yeter sanki

Ayy ne güzel olur tanışırdık iptal olmasaydı.

Güzel olmuş menün. Ben şimdiden tebrik edeyim seni yarın tartı da berbat bir sonuç bekliyorum ben :KK61::KK62:

Hayır hayır sadece bir kere yaptım koca haftada oda azcık pasta :)

Kızlar bu hafta diyetim açısından çok berbat bir hafta geçirdim. Büyük ihtimal reglin çok etkisi oldu ama bu hiç bir şey için bahane olamaz. İrademe sahip çıkamadım ve tartı beni çok üzdü. Burda sizlerin huzurunda kendi kendime söz veriyorum.Şu dakikadan itibaren Hedefime ulaşana kadar ağzıma lokma kaçamak almayacağım. Siz de şahit olun :KK28::KK28::KK28:

Evetttt ben şahit oldummm :KK70:
Birdaha bi lokma dahi görmicem:stop:

Hıııkkkkk piş hıkkkkk pişşşşş :bicak::silah:

Şu dakikadan sonra demiştim ondan sonra da yarım litreye yakın su içtim hiç bişey yemedim :KK70:

Geçmiş bile yapamadım:skandal:kızım durmuyor bu aralar sürekli ilgi istiyor pertim çıktı kaç saattir uyutmak için uğraşıyorum daha yeni uyudu uyanmazsa tabi. Çok yoruldum yatıyorum arkadaşlar menü bile yazamıycam fenayım yarın fırsat bulursam yazarım

Kısacık yazayım hızlıca hepinşz3 iyi geceler

09.00
2 haşlanmış yumurta
7 zeytin 1 incir
Tere
Bir parça peynir

13.30
1 tabak patlıcan musakka
Yarım tabak makarna

Ara
Bir parça peynir
Hurma