canım ben yeşil çayı sabahları kocaman büyük bir bardakla aç karnına içiyordum içer içmez wcye gidiyordum.....sonra iştahım azalıyordu gün içinde sevinmiştim ohhh buldum bi iştah kesen wcyede götüren daha ne isteyeyim bilinçsizce böyle her sabah içerdim diyet yapmasamda wcye çıkarıyor diye içmeye başladım.... sonrası ani bir kalp çarpıntısı halsizlikle dr gittim serum takıldı falan vs... demirim çook düşük çıktı tabiii diyet yapıyordum o dönem hep sebze yiiyordum nadiren et yerdim tavuk zaten pek yemem....
dr yeşil çay bağırsakları hızlı hareketlendirdiği için besinler gerekli emilimi sağlamadan boşaltım oluyor dedi.... bu yüzden bırak dedi... haaa bide o ara ne mide yanması olurdu anlamatam gastrit vardı... meğerse oda yeşil çaydanmış yeşil çay gastriti azdırımış iyice.... aldığım mide ilaçlarıda demir eksikliğine sebep olurmuş.. öyle bir kısır döngü kiii ben yeşil çay içiyorum sonra midem yanıyor ilaç alıyorum vucudda demir kalmamıştı dr gittiğimde 4.2 idi ferritin....
maltofer diye ilaç verdi 3 ay kullandım ama sonra bağırsak floramı bozdu karnımda bağırsaklarımda ağrı yapmaya başladı.... dr gittim 7,5 çıktı ferritin... dr bırak ilacı yedikleirne dikkat et bağırsakların dinlensin dedi... bıraktım yediklerime dikkat eederek 11,2 lere çıkardım... kuru üzüm ,ete, cigere ağırlık verdim...
açıkcası yanlış diyetle yeşil çayın fazlasını içerek bide aç karnına neredeyse yarım litre içiyordum saçımın dökülmesine sebep oldum.... şimdi diyetimde çook kasmıyorum az az gitsin ama sağlıklı olayım modundyaım... o kalp atışı ile hastaneye gittiğimde ölecem sandım aklımdaki tek şey kızımdı