- 25 Mart 2014
- 2.906
- 5.510
- 158
Boyuna göre güzel hedef canım ins.ulaşırız hepimiz Şuan ki kilon neydiBenim boy 1.68
hedefim 60 canım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Boyuna göre güzel hedef canım ins.ulaşırız hepimiz Şuan ki kilon neydiBenim boy 1.68
hedefim 60 canım
LAydLiNe menü yazdın mı canım
Gayet güzel menü canim20 mart
11:30
yarım yumurta sucuklu terayaglı
1 muz üzerine kakao
4-5 kuru kayısı
20:00
2 kase mercimek çorbası
Bir tabak yoğurtlu kabak havuç salatası
Spor:1 ml leslie
Su 3 lt
Allah kabul etsin canim... afiyet olsunBugünkü menüm 20 Mart
Sahur 5:00
5 hurma
1 kase yoğurt
Akşam: 19:45(işten geç çıktım anca hazırladım)
1 kase mercimek çorbası
Salata
Tavuk sote
Ayran
2 lt su
35 dakika tempolu yürüyüş
Bende cok isterdim kandilde tutayim ama regliyim...bende boool dua ederek geçirecem o geceyi..Ben 3 aylar fiks kilarim cnm ama sonra bi baslar bi birakirim regli bu hafta olcm ins. Cuma olurum kandilde oruc tutmayi istiyorum cunku
Bende cok isterdim kandilde tutayim ama regliyim...bende boool dua ederek geçirecem o geceyi..
Canim meyve demek seker demek aksam saatine birakma menu guzel afiyet olsun...20 Mart menüm
Sabah 8 bucukta
1 haşlanmış yumurta
1 hurma
Saat 10 buçukta 1 elma
Kayisiyla çay
Saat 1 de öğle yemeği
1 kase corba
1 kaşe yoğurt
Saat 6 da akşam yemeği
1 kase corba
2 kaşık tavuk ve bulgur pilavı
2 bardak ayran
Saat 8 de meyve
Şu 2 lt
Spor 30dk..
LAydLiNe
Sabah 08.00
1 haslanmis yumurta
1 kk peynir
8 zeytin
Domates tere maydanoz
Ogle 12.30
1 dilim anans
10 badem
Aksam 18.15
Yarim.kase tarhana corba
3 kucuk derisiz haslama baget
Salata
3 litre su
300 ml filtre kahve sade
30 dk leslie
Bolgesel yaaprsam yazarim kizlar namaza basladigim icin backlarim hamlamis birkac gune duzelir
Canim afiyet olsun menu guzel...diyette tavuk en guzel secenek ....ama ozellikle haslama beni cok kabiz yapiyor...Sabah 08.00
1 haslanmis yumurta
1 kk peynir
8 zeytin
Domates tere maydanoz
Ogle 12.30
1 dilim anans
10 badem
Aksam 18.15
Yarim.kase tarhana corba
3 kucuk derisiz haslama baget
Salata
3 litre su
300 ml filtre kahve sade
30 dk leslie
Bolgesel yaaprsam yazarim kizlar namaza basladigim icin backlarim hamlamis birkac gune duzelir
Canim afiyet olsun menu guzel...diyette tavuk en guzel secenek ....ama ozellikle haslama beni cok kabiz yapiyor...
Bazi bünyelerde olurmus canim alerjik gibiymiş araştırdım...Evet daha once solemistin bunun bi nedeni var mi ki sadece haslamanin kabiz yapmasi
Ben cok severim her turlusunu yumurtasini filan kirmizidan daha cok severim![]()
Ozledikkk seniiiiiiYazmadım kaptişim çünkü bugün çok düzensiz beslendim. Ufak bi tane de cısım var. Kötü örnek olmak istemedimYarın fazlasıyla telafi edeceğim
![]()
İnş. Bu son başlangıcın olur ve devam edersin ins.Rabbim daim eylesin.geçici dünya hayatı bugün varız yarın yokuz.Rabbim yolundan ayırmasın bizleri.Ben 3 aylar fiks kilarim cnm ama sonra bi baslar bi birakirim regli bu hafta olcm ins. Cuma olurum kandilde oruc tutmayi istiyorum cunku
Geldim canimcankizzzz
polokey2244
Bide flower vardi seni etiketliyemedim resim koysan profiline daha cabuk buluruz canim.....
Neredesiniz kizlar...
Şu an 64.7 canımBoyuna göre güzel hedef canım ins.ulaşırız hepimiz Şuan ki kilon neydi
sagolasin canim benim insallahkısmet canım bazı şeyler hiç canını sıkma sağ saliim gider sağ salim döner inşallah....
Aminnnİnş. Bu son başlangıcın olur ve devam edersin ins.Rabbim daim eylesin.geçici dünya hayatı bugün varız yarın yokuz.Rabbim yolundan ayırmasın bizleri.