cankizzzz hayırdır canım geçmiş olsun
Sağol cnm kızım hastalandı
Kusuyor karnı ağrıyor hiç bişey yemiyor ishal
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
cankizzzz hayırdır canım geçmiş olsun
cankizzzz canim gevmis olsun hayirdir
Geçmiş olsun canımKızım hastalandı![]()
Geçmiş olsun canım
gecmis olsun canim kiyamam. yedigi bi sey mi dokundu acaba
Allah korusunBilmiyorumki apandisit fln olur allah korusun ondan çok korkuyorum
Kizlar kaptanimizdan haber var ders calisiyormus bizleri özlemişyarin gelecek
![]()
tesekkur ederim canimAfiyet olsun canim menude guzrl sporda yapilmisss harika![]()
kucuk yasta olur mu ki oyle. kotu dusunme canim.Bilmiyorumki apandisit fln olur allah korusun ondan çok korkuyorum
Allah korusun
tesekkur ederim canim
kucuk yasta olur mu ki oyle. kotu dusunme canim.doktora gidin en iyisi icin rahatlar.
ayyy yavrum benim yaa. Allah acil sifa versin canim. sabaha devam ederse doktora gidersiniz. evham yapma kendine.Gitmek istemiyor hastaneden çok korkuyor yatıyım geçmezse gideriz dedi
afiyet olsun canimKızlar kv ye gidildi anneye gidildi malum kandillik geç geldim geçmişş okudum menüm yine geçe kaldı
Sahur sade su
İftar
1 kase domates çorbasını
1 kuru patlıcan dolma
1 kuru biber dolma
6 fırında hamsi
Bol salata
2 litre su
ayyy yavrum benim yaa. Allah acil sifa versin canim. sabaha devam ederse doktora gidersiniz. evham yapma kendine.
Ah annelik böyle birşeyInternetten okuduğum kadarıyla tüm belirtiler var ama şimdi uyuyor
Tabi ben uyumicam sabaha kadar beklicem
Kızlar kv ye gidildi anneye gidildi malum kandillik geç geldim geçmişş okudum menüm yine geçe kaldı
Sahur sade su
İftar
1 kase domates çorbasını
1 kuru patlıcan dolma
1 kuru biber dolma
6 fırında hamsi
Bol salata
2 litre su
Ah annelik böyle birşey
Rabbim acil şifa versin
Bu internet de insanı dahada evhamlandırıyor
Ay canım yaa kıyılmıyor evlatlara hiçGitmek istemiyor hastaneden çok korkuyor yatıyım geçmezse gideriz dedi
Sağol canımAfiyet olsun cnm
Ay canım yaa kıyılmıyor evlatlara hiç
İnsanın içinden bir parça kopuyor resmen