- 25 Mart 2014
- 2.906
- 5.510
- 158
Her sabah mesaj bekliyorum o zaman
Tatlım kahvaltın çok geç arada yediğin bitterler olmamış. Sporun yok sanırım?
Maşallah canın maşallah
. Takımcak girsek daha süper olur ama şu an 3 haftadır bireysel birincilik biz de güzel bir seri yakalamışken keyfini çıkartalım diye dedim canım.
Sen bu menülerle bu hafta kesin birinci olursun aynen devam
Çok fazla meyve yemişsin bugün. Ayrıca taze sıkılmış meyve suyu bile olsa meyve suları diyette içilmemeli. Hatta bence meyve suyu hiç içilmemeli. Bir bardak portakal suyu çıkarabilmek için neredeyse 4 tane portakal sıkıyoruz. Ayrıca meyvenin posası dışarıda kalıyor. Düşünsene ne kadar şeker alıyorsun vücuduma. Bir de meyve şekeri fruktoz direkt depo ediliyor. O nedenle meyvenin suyunu değil kendini yemek lazım. Antep fıstığını yememeliydin. Sporunu mutlaka yap canım
. Patlamış Mısır ne yaaaa hem de saat kaçtaSu ve spor harika
1 armut 1 elma 1 portakal 5 çilek yemiş im toplamda canım haklısın. Aslında elma ve portakal suyunu içmemiş olsaydım iyi olacaktı ama eşim kendi sıktı çocuklara akşam da sıkmisti saat geç diye içmedim buaksam tekrar verince hadi dedim içeyim bende meyvenin kendisinin yenmesi taraftarıyım ama anlatamıyorum eşime çok faydalı deyip sıkıyor çocuklara ama makineyi kaldırdım dolabın üstüne bakalım..Antep için diyeceğim bişey yok malesef..