• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

ben de bugün o kadar enerjiktim ki aldım kızımı pazara gittik. dolap boşalmıştı ve evde yiyecekler azalınca ben kaçamak yapıyorum. iyi oldu enginar bile aldım:KK33: enginar nasıl soyulur pişirilir önerilere açığım kızlar. daha önce 1 kez soyulmuşunu alıp pişirdim sadece:confused:
Evde yapmayı hiç denemedim canım. Aslında yapmak lazım ama işte tembellik.

Valla iyiki burayı keşfettim kızlar cuma gününü iple çekiyorum :KK200:
bence bu hafta 3oglanannesi 3oglanannesi birinci olacak aramızda çok istikrarlı görüyorum onu bu aralar:nazar:
Bu arada LAydLiNe LAydLiNe menülerinde sık sık lavaş çiğköfte görüyorum
Lavaş kaç dilim ekmek yapıyor arada yesem dicem de lavaş korkutuyor beni :KK17:çünkü ekmeği tamamen çıkardım hayatımdan

Arada yaptığım kaçamaklar hariç :110:

ben gidip 1 saat daha bahçe kazısı yapıp geldim. Ne zormuş :KK51:

Zordur ama çok güzel stres attırır yorgunluğun dışında mutlulukta hissettirirdi bana :KK51:

Ben bugünü hiç sevmedim yaaaaa acayip bir durgunluk var üzerimde. Siz de çok sessizsiniz. :KK53::KK53:

Ben karın ağrısı çekiyorum henüz başlamasa da bir yandan tatlı krizimle boğuşuyorum. Ağzıma bir parça çikolata atsam geçecek biliyorum ama işte pişman olurum zaten karnım şişiyor ödem yapar da düştüğüm kilodan fazla çıkarsam diye korkuyorumo_O benim de pek keyfim yok o yüzden, heleki başlayınca nasıl ağrıyacak biliyorum o zamanlar da iyice sessizleşirim herhalde:KK64:

iki komşum baskın yaptı az önce evim o kadar dağınıktı ki anlatamam. bebeğin bezleri minderi falan hep orta yerde yediğim yemeğin bulaşıkları tezgahta. Allah tan üstümde pijama yoktu. evde rahat rahat takılıyordum bebişimle. yemek de yapamadım enginarlar yarına kaldı:olamaz::olamaz::olamaz:

iki komşum baskın yaptı az önce evim o kadar dağınıktı ki anlatamam. bebeğin bezleri minderi falan hep orta yerde yediğim yemeğin bulaşıkları tezgahta. Allah tan üstümde pijama yoktu. evde rahat rahat takılıyordum bebişimle. yemek de yapamadım enginarlar yarına kaldı:olamaz::olamaz::olamaz:

Ben pek hoşlanmıyorum o tarz komşulardan. Bana gelecek olan insan bir gün önceden haber vermeli çok samimi de olsam

Ani gelen misafirden bende hoşlanmıyorum
Niye çünkü ortalık uygun olmuyor
Ama kendime de kızıyorum
Herzaman düzenli olmak lazım
afiyet olsun canım
Sağol canım
En sevdiğim yemekleri ama maalesef diyette pilav yemiyorum :KK43:
Bende yiyemiyeceğim maalesef
Kuruyu pilavsız düşünemiyorum ama
Napalım

Ama kendime de kızıyorum

Sağol canım

Napalım

Gerçekten öyle en çok yakışan ikili :) cuma yapım da yiyim bari kaptan duymasın :)

Ben pek hoşlanmıyorum o tarz komşulardan. Bana gelecek olan insan bir gün önceden haber vermeli çok samimi de olsam
samimiyetten değil canım bebek mevlüdü yaptığımızda gelmemişlerdi onun için gelmişler. ben çalıştığım için normalde bana gelen giden olmazdı ama kızım doğduktan sonra misafirim çok oluyor. 1 gün öncesini geçtim 5 dk önceden haber etseler en azından dağınıklığı toplardım:işsiz:

Ama kendime de kızıyorum

Sağol canım

Napalım
düzenli olmakta fayda var :KK35: kızımla gündüzleri tek başımıza olduğumuzdan yemek yiyişim bile olay ki bulaşıklar kalsın. ne kadar uğraşsam da dağılıyor ortalık malesef. eşim gelsin yemekten sonra ilk işim dağınıklığı toplamak olacak:confused:

samimiyetten değil canım bebek mevlüdü yaptığımızda gelmemişlerdi onun için gelmişler. ben çalıştığım için normalde bana gelen giden olmazdı ama kızım doğduktan sonra misafirim çok oluyor. 1 gün öncesini geçtim 5 dk önceden haber etseler en azından dağınıklığı toplardım:işsiz:

Tek avantajı bir sürü hazırlık yapmıyorsun :)

Bugunku menum
Sabah
08.00
1 dilim peynir
1 dilim cavdar ekmegi
1 yumurta ile omlet

16.00
1 kase mercimek corbasi
1 tabak kuru fasulye
1 kasik pirinc pilavi
Bunu utanarak ve pismanlikla yaziyorum sanirim reggleden oldu ve butun cezalari hak ediyorum
2 dilim baklava

2 litre su
Spor yok

Valla iyiki burayı keşfettim kızlar cuma gününü iple çekiyorum :KK200:
bence bu hafta 3oglanannesi 3oglanannesi birinci olacak aramızda çok istikrarlı görüyorum onu bu aralar:nazar:
Bu arada LAydLiNe LAydLiNe menülerinde sık sık lavaş çiğköfte görüyorum
Lavaş kaç dilim ekmek yapıyor arada yesem dicem de lavaş korkutuyor beni :KK17:çünkü ekmeği tamamen çıkardım hayatımdan

Arada yaptığım kaçamaklar hariç :110:
Ah canım nerde....teşekkür ederim yine de ama 1.ci olabilmek için 1 buçuk kilo falan vermek lazım ben versem versem 800 grm ya veririm ya veremem.Hele ki bu akşam öyle bi kaçamak yaptım ki valla utandım msjini görünce.

Menü mu yazayım kızlar
Sabah 8 buçuk
1 dilim peynir
1 bardak süt

Saat 10 buçukta
1 elma

Saat 2 de
1 cigkofte ve ayran

Saat 6 da
1 tabak kuru fasulye
1 tabak salata
1 kaşe cacık
1 kase yogurt
Bikac kasik profiterol (çocuklar yerken dayanamadım ya off nefret ediyorum kendimden.bukadar mücadele bir anda çöp oluyor.)

Şu 3lt
Spor 1 saat yuruyus
15dk.egzersiz
100 ip atlama

LAydLiNe LAydLiNe

Bugunku menum
Sabah
08.00
1 dilim peynir
1 dilim cavdar ekmegi
1 yumurta ile omlet

16.00
1 kase mercimek corbasi
1 tabak kuru fasulye
1 kasik pirinc pilavi
Bunu utanarak ve pismanlikla yaziyorum sanirim reggleden oldu ve butun cezalari hak ediyorum
2 dilim baklava

2 litre su
Spor yok
Afiyet olsun canım bende bikac kaşık profiterol yediğim için sana diyecek sözüm yok baklava için. Benim de regl yaklaştı.bilemiyorum on dan mı.

Back
X