- 4 Mayıs 2011
- 4.485
- 4.972
- 373
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
O minicik şey çekirdek mi canım. Ben başka bişey göremedim. Etkilemez olur mu tuzlu ve kavrulmuş sa etkiler.daha önce konusu geçmişti sanki benim anladığım tuzsuz ve kavrulmamis yenebilir.ama öyle çekirdeğin de ne tadı ne tuzu var hiç yemem daha iyi.
Bugünkü menüm
4:20
2 dilim çavdar ekmeği
2 dilim Beyaz peynir
Domates salatalık biber
19:30
1 kase kara lahana çorbası
Salata
Sebzeli tavuk
Ayran 1 bardak
2 lt su
30 dakika normal tempolu yürüyüş
Ya rüyada bile cekine çekine 1 tane yedim diyetteyim diye..ins.hedefe ulaşalım da ucunu kaçırmadan yedigimiz zamanlarda olacak canım.Afiyet olsun canım güzel
Telefon da çalacak zamanı bulmuş
İyice yedikten sonra çalsaymış
Benimde vardı dünden
Evdekileri tehdit ettim
Bugün fasulye bitmezse yarına yeni yemek yapmam dedim
Bitirdiler mecburen
Afiyet olsun canım
Çekirdek fazla olmasın
MAlum tv izlerken insan yediğinin farkında olmuyor
Suyun az canım
Ben oruçken tüketiyorum 1.5 lt
Afiyet olsun canım herşey güzel
Afiyet olsun canım
Sabah az yiyince acıkmam normal
Ozman tat azıcık.Haklisinda Kiz banada günah iki gündür nasi canim istiyo bi bilsen
Takımdan çıkartmadım canım onu nerden çıkardın? Sadece izne ayırdım çünkü bildirim yapmadın ve ne zaman döneceğin belli değildi. Seninle en son konuştuğumuzda seni idare edeceğimizi ama cuma mutlaka bildirim yapman gerektiğini söylemiştim. Bu yarışmada cuma bildirimi en önemli şeydir. Bildirim yapmadığın da takımı olumsuz anlamda etkilersin. Kısacası iki elimiz kanda da olda bildirim yapmamız şart.Kızlar sonunda internet bağlandı evimi yerleştirdim ama o kadar çok yoruldum ki anlatamam kaptanımız beni takımdan çıkarmış olsun haklı takım için ama ben hiçbir şekilde bildirim yapamazdım kafamı kaşıyacak vakit bile bulamıtlyordum birde üstüne kızımın azı dişinin patlaması o ev kızımın bu hali kafayı yiyordum çok şükür yerleştim bi de kızım düzelse daha iyi olacak neyse takımda değilim ama yine sizinleyim
11.08.18
10 00
1yum krep
peynir
yarim kapya biber
yesil cay
13 30
turk kahvesi
1 hurma
17 00
neskafe
2 incir
3 ceviz
6 badem
19 30
2 kofte
2.kasik bulgur pilavi
tavugun minik kemikleri
mercimek corbasi
1 catal etimek tatlisi (esim eliyle yedirdi)
21 00
turk kahvesi
2 lt su
yarim saat yuruyus
LAydLiNe
Ay yine su ve sporu unuttum :) spor yok su 2 ltSlm yine telefondan yazıyorum o yüzden üzgünüm yan yana olacak ama menumKahvaltı 7:00 avuç içi kadar tost. Öğlen 13:00 bir büyük köfte domates Akşam 19:00 ( geç biliyorum ama eşim o saatte geliyor eve ) 1 kase çorba
İyi olda canım hepsi geçer. Tatlı telaşlar bunlar. Biz de seni özledikCanim , iyiyim cook yogun geciyor gunlerim... babam gelince ben boyle iptal oluyorum... sabah kahvaltisi 10da bitiyor ..sonra kahve hazirla ...mutlaka 14.30 da ogle yemegi hazir olmali ..sonra cayi hazir olmali... babam gelince ben katya oluyorum... aski memnudaki katya oluyorum...
Tez canli babam herseyi hemen hazir olsun ister.....bi bekleyeyim elindeki isi bitsin kızın demez..
Cuma kizimin dogum gunu var bi taraftan gidip onun hazirliklarini yaptim elbise ayakkabi tokasiydi ,susleriymis bardak tabak vs...
Cooook ozledim sizleriiiiii![]()
Tatlım yarın iftardan önce tartılmayı unutma sakın.2 gun.niyetli olcam kizlar
aksam acikirsam bir turk kahvesi icerim
Patates olmamış canım. Unuttun mu patates yemiyorduk diyette.Bugünkü menüm
Sabah 9da
1fincan kahve
Saat 11de
2dilim ekmek
Peynir salatalık birazda tereyağ
Saat 5de
1tabak sulu patates yemeği tavuklu
1kase yoğurt
1dilim ekmek
2litre su
LAydLiNe
Çekirdek yasak canım. 7 kuru kayısı çok olmuş. Onun haricinde güzel menü.Selam hepinize 11 nisan listem
Kahvalti 8.15
Ilk ince maydonozlu limonlu kür
15 dk sonrasi
Sekersiz cay
Omlet
Peynir
Zeytin
Salatalik
Ara 13.30
2 ceviz
7 kuru kayısı
Akşam 18.30
Dünkü yemeklerim vardi
1 tabak türlü (patatesleri hariç)
Yarim tabak bulgur pilavi
1 bardak ayran
Aksam saat 21.30 gibi cay ve cekirdek olabilir cnku bugun dirilis var
1 bucuk litre su
20 dk farkli sporlar
Turşu ödem yapıyor canım dikkatli ye lütfen. Şu kahvaltılarını bi düzeltemedin gittiMenüm
11:00
Çok az peynir
Bir ısırık ekmek
14:00
Çok acıktım
1 haşlanmış yumurta
Yarım muz 4 çağla
Azcık kuru üzüm 3-5 leblebi
17:00
Sade Türk kahvesi
18:30
6 ızgara kanat
1 ızgara biber
3_4 biber ev turşusu
Spor: 40 dk orta tempo yürüyüs
100ip atlarım
Su 3.5 lt
LAydLiNe
Olur olur ayçiçeğinden yağ yapılıyor nereden çıkıyor sence o yağ?1 avuctan bise olmuyodu diye biliyodum ama....
17:00 deki aran çok fazla olmuş. Tatlıyı da eşin yedirmiş bişey demeyelim şimdi.11.08.18
10 00
1yum krep
peynir
yarim kapya biber
yesil cay
13 30
turk kahvesi
1 hurma
17 00
neskafe
2 incir
3 ceviz
6 badem
19 30
2 kofte
2.kasik bulgur pilavi
tavugun minik kemikleri
mercimek corbasi
21 00
turk kahvesi
2 lt su
yarim saat yuruyus
LAydLiNe
Yediklerini çok azalttın canım. Yorgunluğun ondan da olabilir. Daha doyurucu ve sağlıklı beslensen iyi olacak. Mesela akşama çorba az olmuş.Slm yine telefondan yazıyorum o yüzden üzgünüm yan yana olacak ama menumKahvaltı 7:00 avuç içi kadar tost. Öğlen 13:00 bir büyük köfte domates Akşam 19:00 ( geç biliyorum ama eşim o saatte geliyor eve ) 1 kase çorba
İyi olda canım hepsi geçer. Tatlı telaşlar bunlar. Biz de seni özledik
Tatlım yarın iftardan önce tartılmayı unutma sakın.
Patates olmamış canım. Unuttun mu patates yemiyorduk diyette.
Çekirdek yasak canım. 7 kuru kayısı çok olmuş. Onun haricinde güzel menü.
Turşu ödem yapıyor canım dikkatli ye lütfen. Şu kahvaltılarını bi düzeltemedin gitti
Olur olur ayçiçeğinden yağ yapılıyor nereden çıkıyor sence o yağ?
17:00 deki aran çok fazla olmuş. Tatlıyı da eşin yedirmiş bişey demeyelim şimdi.
Slm yine telefondan yazıyorum o yüzden üzgünüm yan yana olacak ama menumKahvaltı 7:00 avuç içi kadar tost. Öğlen 13:00 bir büyük köfte domates Akşam 19:00 ( geç biliyorum ama eşim o saatte geliyor eve ) 1 kase çorba
İyi olda canım hepsi geçer. Tatlı telaşlar bunlar. Biz de seni özledik
Turşu ödem yapıyor canım dikkatli ye lütfen. Şu kahvaltılarını bi düzeltemedin gitti
17:00 deki aran çok fazla olmuş. Tatlıyı da eşin yedirmiş bişey demeyelim şimdi.
sabah kahvaltı yapmamışsın cankızz nazar değdi menüyeBugünkü menüm
Sabah 9da
1fincan kahve
Saat 11de
2dilim ekmek
Peynir salatalık birazda tereyağ
Saat 5de
1tabak sulu patates yemeği tavuklu
1kase yoğurt
1dilim ekmek
2litre su
LAydLiNe
salata yaptım canım. etin yanında yoğurt tüketip de demiri öldürmeyeyim dedimYoğurt çorba olabilir canım
Seninki iyiymiş canım
Bizimki de arar akşama neyapıyorsun
Sanki ben çalışmıyorum evdeyim
Afiyet olsun canım güzel
Afiyet olsun canım güzel
menün güzel canım afiyet olsunBugünkü menüm
Sabah saat 8 buçukta
1 haşlanmış yumurta
1 bardak süt
Saat 10 da
2 adet küçük salatalık
Saat 5 te
1 tabak kuru fasulye
Salatalik domates
1 tabak yoğurt
Saat 6 da çay 4 kayısı
Şu 3 e tamamlarım jns.
Spor şuan yok ev temizliği yaptım akşama yapabilirsem yazarım.
LAydLiNe
ohh ne güzel rüyaymış telefon çalmasaymış keşkeKızlar aç tavuk kendini buğday ambarında sanırmış...öğleden sonra çocukları uyuyunca bende yattım uyudum biraz.rüyamda 1 tepsi un helvası aldim 1 tabak çekme helva..1 kase kestane tatlısı tam helvayi ağzıma attım yerken tel.im çaldı uyandım..valla şimdilik rüyası da güzeldi..napiyim bende çayın yanında kayısı yedim helva yerine afiyet olsun bana..
afiyet olsun canım gayet güzel ama umarım çekirdek yememişsindirSelam hepinize 11 nisan listem
Kahvalti 8.15
Ilk ince maydonozlu limonlu kür
15 dk sonrasi
Sekersiz cay
Omlet
Peynir
Zeytin
Salatalik
Ara 13.30
2 ceviz
7 kuru kayısı
Akşam 18.30
Dünkü yemeklerim vardi
1 tabak türlü (patatesleri hariç)
Yarim tabak bulgur pilavi
1 bardak ayran
Aksam saat 21.30 gibi cay ve cekirdek olabilir cnku bugun dirilis var
1 bucuk litre su
20 dk farkli sporlar
afiyet olsun canım güzel menüSabah 09:00
2 yk lor
1 yk yulafla 1 yumurta yarım çay bardağı süt bunları tavada pişirip yedim
3 zeytin
2 domates
Bol yeşiliik
Ara 16:00
10 tane donmuş vişne (dondurma yerine)
2 ceviz
Akşam 18:00
1 kase yoğurt çorbası
1kase yoğurt lu kereviz salatası
5 yk bulgurlu ıspanak yemeği
3 litre su
30 dk step
kahvaltı ve öğle yemeği dengesi olmamış canım. az yemişsin sağlıklı beslenmeye çalış. akşam menüsü güzel turşunun ödemi de yarına kadar geçer umarımMenüm
11:00
Çok az peynir
Bir ısırık ekmek
14:00
Çok acıktım
1 haşlanmış yumurta
Yarım muz 4 çağla
Azcık kuru üzüm 3-5 leblebi
17:00
Sade Türk kahvesi
18:30
6 ızgara kanat
1 ızgara biber
3_4 biber ev turşusu
Spor: 40 dk orta tempo yürüyüs
100ip atlarım
Su 3.5 lt
LAydLiNe
gel canım artık bak düzenini de kurmuşsun bekliyoruz seniKızlar sonunda internet bağlandı evimi yerleştirdim ama o kadar çok yoruldum ki anlatamam kaptanımız beni takımdan çıkarmış olsun haklı takım için ama ben hiçbir şekilde bildirim yapamazdım kafamı kaşıyacak vakit bile bulamıtlyordum birde üstüne kızımın azı dişinin patlaması o ev kızımın bu hali kafayı yiyordum çok şükür yerleştim bi de kızım düzelse daha iyi olacak neyse takımda değilim ama yine sizinleyim
afiyet olsun canım gayet güzelBugünkü menüm
4:20
2 dilim çavdar ekmeği
2 dilim Beyaz peynir
Domates salatalık biber
19:30
1 kase kara lahana çorbası
Salata
Sebzeli tavuk
Ayran 1 bardak
2 lt su
30 dakika normal tempolu yürüyüş
menün güzel ama saat 17 deki ara öğünün fazla olmuş canım 1 incir 1 ceviz 6 bedem olsaymış on numara 5 yıldız olurmuş11.08.18
10 00
1yum krep
peynir
yarim kapya biber
yesil cay
13 30
turk kahvesi
1 hurma
17 00
neskafe
2 incir
3 ceviz
6 badem
19 30
2 kofte
2.kasik bulgur pilavi
tavugun minik kemikleri
mercimek corbasi
21 00
turk kahvesi
2 lt su
yarim saat yuruyus
LAydLiNe
canım çok az yiyorsun bu da iyi değil. öğlen 1 köfte az bunu 3e çıkarıp yanına salata ekleyebilirsin. akşam da aynı şekilde sadece çorba yeterli değil protein eklemelisin. 19.00 geç değil bence yanlış hatırlamıyorsam kaptanımız perşembe günleri akşamı 18.00 de bitirelim demiştiSlm yine telefondan yazıyorum o yüzden üzgünüm yan yana olacak ama menumKahvaltı 7:00 avuç içi kadar tost. Öğlen 13:00 bir büyük köfte domates Akşam 19:00 ( geç biliyorum ama eşim o saatte geliyor eve ) 1 kase çorba
sagol canimAfiyet olsun cnm
yaptigim tum kacamaklar onun yuzunden oluyo ki. soyle bi huyu var tabagini benle paylasmazsa lezzetli gelmiyormus illa bi poncik vericek. ilk zamanlar cildiriyodum kiziyodum. son zamanlarda gidicek diye bisey demiyorum ama olan bana oluyoİyi olda canım hepsi geçer. Tatlı telaşlar bunlar. Biz de seni özledik
evet canim cok acikmistim ondan oldusabah kahvaltı yapmamışsın cankızz nazar değdi menüye
salata yaptım canım. etin yanında yoğurt tüketip de demiri öldürmeyeyim dedim
menün güzel canım afiyet olsun
ohh ne güzel rüyaymış telefon çalmasaymış keşke
afiyet olsun canım gayet güzel ama umarım çekirdek yememişsindir
afiyet olsun canım güzel menü
kahvaltı ve öğle yemeği dengesi olmamış canım. az yemişsin sağlıklı beslenmeye çalış. akşam menüsü güzel turşunun ödemi de yarına kadar geçer umarım
gel canım artık bak düzenini de kurmuşsun bekliyoruz senidiş olayı bizde de var çıksa da kurtulsak
afiyet olsun canım gayet güzel
menün güzel ama saat 17 deki ara öğünün fazla olmuş canım 1 incir 1 ceviz 6 bedem olsaymış on numara 5 yıldız olurmuşkocacığının yedirdiğini saymıyorum
canım çok az yiyorsun bu da iyi değil. öğlen 1 köfte az bunu 3e çıkarıp yanına salata ekleyebilirsin. akşam da aynı şekilde sadece çorba yeterli değil protein eklemelisin. 19.00 geç değil bence yanlış hatırlamıyorsam kaptanımız perşembe günleri akşamı 18.00 de bitirelim demişti![]()