• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Canım yemeklerin sularını yemememi söylemişti diyetisyen bana çünkü yağı direk suya geçermiş.
Ama ben eskiden sırf patatesle kilo vermiştim
Nasıl yani:KK57:
Canım bütün diyetlerde patates yasaktır
keşke serbest olsa yerdim doya doya herşeyini çok severim patates in helede kumlu patatesse
Canım merak ettim Nasıl yaptın patates dşyetini

keşke serbest olsa yerdim doya doya herşeyini çok severim patates in helede kumlu patatesse
Patates haşlama olursa ve 1 yasa 2 tane olur ekmek olmazsa bence sıkıntı yok.yemeklerdeki 3 4 küp patates te bişey yapmaz ins..abartmamak lazım tabi.

Slm yine telefondan yazıyorum o yüzden üzgünüm yan yana olacak ama menum☺️ Kahvaltı 7:00 avuç içi kadar tost. Öğlen 13:00 bir büyük köfte domates Akşam 19:00 ( geç biliyorum ama eşim o saatte geliyor eve ) 1 kase çorba
Bende tel.den yazıyorum canım alta indirme tuşu var.bende baştan bilmiyordum hep uyarı alıyordum bi arkadaştan sonra öğrendim şükür..menü güzel az ama kalorisi az olduğu için güzel kilo verirsin ins.çünkü öğün anlamamışsın.

sabah kahvaltı yapmamışsın cankızz nazar değdi menüye :olamaz:

salata yaptım canım. etin yanında yoğurt tüketip de demiri öldürmeyeyim dedim:KK39:

menün güzel canım afiyet olsun

ohh ne güzel rüyaymış telefon çalmasaymış keşke:KK64:

afiyet olsun canım gayet güzel ama umarım çekirdek yememişsindir:KK39:
afiyet olsun canım güzel menü

kahvaltı ve öğle yemeği dengesi olmamış canım. az yemişsin sağlıklı beslenmeye çalış. akşam menüsü güzel turşunun ödemi de yarına kadar geçer umarım:KK39:

gel canım artık bak düzenini de kurmuşsun bekliyoruz seni:KK39: diş olayı bizde de var çıksa da kurtulsak:KK64:

afiyet olsun canım gayet güzel:KK39:

menün güzel ama saat 17 deki ara öğünün fazla olmuş canım 1 incir 1 ceviz 6 bedem olsaymış on numara 5 yıldız olurmuş:21: kocacığının yedirdiğini saymıyorum:KK39::KK39:

canım çok az yiyorsun bu da iyi değil. öğlen 1 köfte az bunu 3e çıkarıp yanına salata ekleyebilirsin. akşam da aynı şekilde sadece çorba yeterli değil protein eklemelisin. 19.00 geç değil bence yanlış hatırlamıyorsam kaptanımız perşembe günleri akşamı 18.00 de bitirelim demişti:confused::KK39:
Yemek olarak çok az değil bence ama dediğin gibi salata ve yoğurt eklenebilir yanına. Hem yok tutuyor hemde vitamin dengeleniyor

Canım sağlıksız biliyorum ama ben yapmıştım
83kilodan 53/55kiloya kadar vermiştim
Sabah öğlen akşam sadece patates salatası yiyordum yumurtada katıyordum içine ve yanında yoğurt

Dunku menum
Sabah
08.00 1.5 yumurtadan omlet
1 tabak yogurt
Dereotu maydonoz

12.00
1 elma 1 kase yogurt ve tarcinla elmali yogurt

16.00
1 kase yogurt
7 8 tane kucuk kuru patlican dolmasi
7 8 tane de sarma

2.5 litre su
20 dk yuruyus

Misafirlikteydik aksam yiyebilecegim bunlardi pasta yemedim

Yediklerini çok azalttın canım. Yorgunluğun ondan da olabilir. Daha doyurucu ve sağlıklı beslensen iyi olacak. Mesela akşama çorba az olmuş.

evet belkide bugün daha iyi beslenmeye çalışacağım. Az yediğimde mutsuzlukta oluyor. Dün çok bitkin ve bezgindim.

Afiyet olsun cnm

Teşekkür ederim.

canım çok az yiyorsun bu da iyi değil. öğlen 1 köfte az bunu 3e çıkarıp yanına salata ekleyebilirsin. akşam da aynı şekilde sadece çorba yeterli değil protein eklemelisin. 19.00 geç değil bence yanlış hatırlamıyorsam kaptanımız perşembe günleri akşamı 18.00 de bitirelim demişti:confused::KK39:

Kaptanımız da öyle dedi. Bugün daha dengeli ve sağlıklı beslenmeye çalışacağım :)

Bende tel.den yazıyorum canım alta indirme tuşu var.bende baştan bilmiyordum hep uyarı alıyordum bi arkadaştan sonra öğrendim şükür..menü güzel az ama kalorisi az olduğu için güzel kilo verirsin ins.çünkü öğün anlamamışsın.

Ben bulamadım. Zor oluyor o yüzden sadece bilgisayar başındayken rahat yazabiliyorum

Ya rüyada bile cekine çekine 1 tane yedim diyetteyim diye..ins.hedefe ulaşalım da ucunu kaçırmadan yedigimiz zamanlarda olacak canım.
ilahi umudum
rüyalarımızda da rahat bırakmıyor dimi
Slm yine telefondan yazıyorum o yüzden üzgünüm yan yana olacak ama menum☺️ Kahvaltı 7:00 avuç içi kadar tost. Öğlen 13:00 bir büyük köfte domates Akşam 19:00 ( geç biliyorum ama eşim o saatte geliyor eve ) 1 kase çorba
genel olarak az geldi canım
kilon azaldıkça menülerini de azaltman gerekecek
ben bile bundan çok yiyorum
yemeklerin yanına salata sebze yemeği ayran yoğur vs takviye yap canım
Bugün menü
Sabah
Saat 10 00
1 yumurta
3 adet zeytin
2 dilim peynir

Ara öğün
Elma

Akşam
18 00
2 dilim
Peynirli ekmek
Domates salatalık

2 litre su içildi
1 saat yürüyüş
1 saat temizlik yapıldı
afiyet olsun canım bütün gün kahvaltı olmuş
11 nisan

08.15
7 zeytin 1 incir
tb ekmeğinden kaşarlı tost
bolca maydonoz

13.00
1 tabak kıymalı yumurta
salatalık domates

19.00
1.5 tabak etli enginar
bolca salata
1 dilim ekmek

3.5 litre su
afiyet olsun güzel
Aşırı acıktım kızlar sanırım 18 de yemek bana yaramıyor
zamanla alışırsın canım
acıkmak iyidir
acıkmadan kilo gitmiyor

ilahi umudum
rüyalarımızda da rahat bırakmıyor dimi

genel olarak az geldi canım
kilon azaldıkça menülerini de azaltman gerekecek
ben bile bundan çok yiyorum
yemeklerin yanına salata sebze yemeği ayran yoğur vs takviye yap canım

afiyet olsun canım bütün gün kahvaltı olmuş

afiyet olsun güzel

zamanla alışırsın canım
acıkmak iyidir
acıkmadan kilo gitmiyor
Aynen.psikoloji neyse zaten rüya ya o yansıyor. Bide regl oldum tatlı hevesim oyuzden fazla sanırım bu ara.yarın tartı da da fazla çıkarım kesin regl 2 Kilo atıyor mübarek.

Back
X