Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kizlar ben bir tane halley yedim tutamadim kendimi![]()
Reglinin vermis olduğu bi durum oldu sanirim yedim ve cook pişmanımMenün ve sporun çok güzel olmuş canım. Halley olmamış, ama bazen oluyor insanız.
Yarın ne yapsam da yol şişkinlikleeini atsam. Hem hava değişimi hem yol, hem de düzen kurmam lazım. Elimden geleni yapacağım.
Ben de valizleri toparladım arabaya yerleştirdik. Yarın sabah erkenden kısmetse çıkacağız yola.
İyi akşamlar herkese.
Afiyet olsun canim , sabah tost karbon , öğle lahmacun karbon aksam tavuklu sandiviç oda ekmekli karbon...bence tek öğün karbon olsaymis daha iyi olurdu.. sporun güzel canım...Kızlar bugunku menüm
Sabah kepek ekmekli tost az peynir ve zeytin
Ara fıstık
Öğle lahmacun ve ayran
Ara kahve ve kuru kayısı
Akşam tavuklu sandviç
Ara meyveli maden suyu
Su 2 litre
Spor 13000 adım
Bugün yine kahveye misafirim vardı ama çocuksuzdu :))
Yarın da misafirim olucak ikram hazırlıyorum :)))
Bu hafta kabul haftam oldu resmen :))
Kizlar ben bir tane halley yedim tutamadim kendimi![]()
Canım pazartesi için bildirim yapmışsın 4 tane diye listeye yazmışım, şimdilik düzeltiyorum 5 diye haberin olsun. Iki kere sayma yine diye söylüyorum birdahaki sefere
Otomotiğe bağladımtatlım galiba :)))Canım pazartesi için bildirim yapmışsın 4 tane diye listeye yazmışım, şimdilik düzeltiyorum 5 diye haberin olsun. Iki kere sayma yine diye söylüyorum birdahaki sefere![]()
Reglinin vermis olduğu bi durum oldu sanirim yedim ve cook pişmanım
Canim sana onerim maydanoz veya kiraz sapi suyu ikiside iyi odem atar)
Canım evet ben de öyle düşündüm. Diyet yapmıyor gibi beslenmişsin, karbonhidrat oldukça fazla olmuş.Kızlar bugunku menüm
Sabah kepek ekmekli tost az peynir ve zeytin
Ara fıstık
Öğle lahmacun ve ayran
Ara kahve ve kuru kayısı
Akşam tavuklu sandviç
Ara meyveli maden suyu
Su 2 litre
Spor 13000 adım