Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Pazartesi günü tartıldım 4 gun once 70.5 ti canımGünaydın canım geçen hafta kaç kiloydun?
Eki Görüntüle 2208645
Geçen hafta 72.800
Bu hafta 71.700
Giden.1.100
Yuzde.1.51
Kaptanim bi yuzdemi kontrol edebilirmisin unutmusum listeye girmeye girmeye![]()
Yarın mi yok kiiizzgünaydın canım , az kaldı 6lara yarın kesin görürsün 6lı rakam![]()
Tesekkurler canim bi an once 6li rakam gormek istiyorumMuhteşem bir sonuç maşallah![]()
Bence en kotu 69.900 rahat görürsün.. bugun patlat kendine bi maydanoz suyu gitsin odemlerYarın mi yok kiiizz![]()
Pazartesi günü tartıldım 4 gun once 70.5 ti canım
günaydın kızlar
geçen cuma 74.2 kg
bu cuma 74.5 kg
fark 300 gr
berbat ama hem dikkat etmedim hem de yeni regli oldum
Tebrik ederim canım harika bir sonuç haftaya cuma 6ları görebilirsinEki Görüntüle 2208645
Geçen hafta 72.800
Bu hafta 71.700
Giden.1.100
Yuzde.1.51
Kaptanim bi yuzdemi kontrol edebilirmisin unutmusum listeye girmeye girmeye![]()
Haftaya zor canim tam regli basladi basliyor olacak... ama ondan sonraki hafta ucundanda olsa 69.900 görürüm diyorumTebrik ederim canım harika bir sonuç haftaya cuma 6ları görebilirsin![]()
Nasıl yani 65 olana kadar listeye giremeyecekmiyim?Çok dert ettin canım dert etme demiştim ben sana. Zaten listeye girerken daha önce yarıştığın için başlangıç kilon 65 olacak yani her halükarda - li bir ortalamayla gireceksin. Sen diyetine dikkat et eminim haftaya çok daha iyi bir sonuç göreceksin.
Ooo tebrikler çok iyiEki Görüntüle 2208645
Geçen hafta 72.800
Bu hafta 71.700
Giden.1.100
Yuzde.1.51
Tabii doğru...daha 1 haftadir tam düzenli uyguluyorum. İnşallah 1 ay sonra daha iyi olacak herseyGüzel bir sonuç canım. Tebrikler ama kilona göre daha iyisi olabilir![]()
Bugün yarın regl günüm. Yapıp içerim şimdi. pazartesi günü ne kadar tartılmam. O gün bile regl den dolayi şişlik olurBence en kotu 69.900 rahat görürsün.. bugun patlat kendine bi maydanoz suyu gitsin odemler![]()
Benimde esim gelecek ogle yemegi hazirlik ugrasiyorum... kizi okula goturecek.. onlar gitsin hemen spora gececem...1 saat spor yaparim sonra hazirlacam saat 4 te anaokulunda ogretmenler gunu kutlamasi var oraya gidecem...saat 5 gibide kizimin gecen seneki kreşine gidip ogretmeninin ogretmenler gununu kutlayıp eve gelecemNapiyorsunuz kızlar? Hava soğuk donuyorum resmen eşim gelsin pasayi ona emanet edip yururum biraz. Modum çok düşük gecede 2 saat ancak uyumusumdur.