Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

1542956928775.webp

Geçen hafta 72.800
Bu hafta 71.700
Giden.1.100
Yuzde.1.51

Kaptanim bi yuzdemi kontrol edebilirmisin unutmusum listeye girmeye girmeye ;)

liste gerçekten işe yarıyor kızlar listede olmasaydı yemeye devam ederdim... insan kendini düşünmese bile takıma duyduğu sorumluluktan cuma günü tartıya çıkmanın verdiği panikle yemiyorsun :KK66:) üstelik regli şişliğim başladı ona rağmen gitti ;)

Çok dert ettin canım dert etme demiştim ben sana. Zaten listeye girerken daha önce yarıştığın için başlangıç kilon 65 olacak yani her halükarda - li bir ortalamayla gireceksin. Sen diyetine dikkat et eminim haftaya çok daha iyi bir sonuç göreceksin.
Nasıl yani 65 olana kadar listeye giremeyecekmiyim? :KK57:

Bence en kotu 69.900 rahat görürsün.. bugun patlat kendine bi maydanoz suyu gitsin odemler :KK66:
Bugün yarın regl günüm. Yapıp içerim şimdi. pazartesi günü ne kadar tartılmam. O gün bile regl den dolayi şişlik olur

Napiyorsunuz kızlar? Hava soğuk donuyorum resmen eşim gelsin pasayi ona emanet edip yururum biraz. Modum çok düşük gecede 2 saat ancak uyumusumdur.

Napiyorsunuz kızlar? Hava soğuk donuyorum resmen eşim gelsin pasayi ona emanet edip yururum biraz. Modum çok düşük gecede 2 saat ancak uyumusumdur.
Benimde esim gelecek ogle yemegi hazirlik ugrasiyorum... kizi okula goturecek.. onlar gitsin hemen spora gececem...1 saat spor yaparim sonra hazirlacam saat 4 te anaokulunda ogretmenler gunu kutlamasi var oraya gidecem...saat 5 gibide kizimin gecen seneki kreşine gidip ogretmeninin ogretmenler gununu kutlayıp eve gelecem ;))

Back
X