Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
5 taş yüzük isteyeyim bende esimden dur söyleyeyim bakalim ne diyecek))
Benimkisi 95 olsunKızlar bu arada kıl payı birinciliği kaçırdık ve ikinci olduk.zambak86 ı listeye almasaydım birinciydik
ama olsun ikincilikte çok güzel ayrıca yanlış görmediysem
ada81 bireysel de 3. sün
Kilo veren herkesi tebrik ediyorum vermeyenlerden de haftaya daha iyi bir netice bekliyorum. Ve herkesten bir haftalık hedef istiyorum. Benim hedefim 65.5
Yürüyüş var aslında ama yazmıyorum yani spor olarak yapmıyorum ama illaki gün içinde ordan oraya yürüyorumAfiyet olsun canim bu menuye bide yürüyüş eklesek süper)
İnşallah çok sağol canım :)zambak86 hayırlı olsun canım artık listedesin. Bundan sonra çok daha iyi sonuçlar istiyorum inşallah senden
![]()
Nasıl ya tamam da iyi kötü 500 gr verdim ama :)Kızlar bu arada kıl payı birinciliği kaçırdık ve ikinci olduk.zambak86 ı listeye almasaydım birinciydik
ama olsun ikincilikte çok güzel ayrıca yanlış görmediysem
ada81 bireysel de 3. sün
Kilo veren herkesi tebrik ediyorum vermeyenlerden de haftaya daha iyi bir netice bekliyorum. Ve herkesten bir haftalık hedef istiyorum. Benim hedefim 65.5
Nasıl ya tamam da iyi kötü 500 gr verdim ama :)
Iyi geceler güzelliklerbiz şimdi geldik eve. Şehir dışına gezmeye gitmiştik. Kız kardeşim ve eşim pasta yediler oturduğumuz mekanda ve beeen sadece türk kahvesi içtim kendimi tuttum onların ısrarlarına rağmen. Eve gelince minik bir muz yedim. Daha sağlıklı olduğunu düşünüyorum
![]()
selam kızlar
23 kasım cuma listem gelsin
10.30
çok az yağda 1 yumurta
1/2 kk kadar çökelek
3 zeytin
1 dilim dukan ekmek
14.00
salata
3 sarma
18.00
çok az yağlı, kiremitte et
1 dilim dukan ekmek
20.00
4 fındık
1 baklava
su 2 L
LAydLiNe
Teşekkür ederimmSüpersin seni tebrik ediyorum. İleride bunun ödülünü çok güzel alacaksın. Yeter ki hep böyle kararlı ve istekli ol.
Anlaşılan baklava hala verilememiş.Sen de benim gibisin akşama kadar iyi geliyorsun, geliyorsun akşam bir şeyler oluyor. Ben aştım bu meseleyi darısı sana inşallah. Akşamki patates kızartmasından bir lokma dahi yemedim ve bu sabah ödülünü çok güzel aldım. Şükürler olsun yaklaşık 3 aydır göremediğim 65 li rakamları gördüm tartıda.
![]()
GünaydınnGünaydın Kızlar
Hafta sonu diye bırakmayın sakın kendinizi ben burada eli sopalı bekliyorum ona göre herkes kendini hazırlasın affetmem sopalarım![]()
Anlaşılan baklava hala verilememiş.Sen de benim gibisin akşama kadar iyi geliyorsun, geliyorsun akşam bir şeyler oluyor. Ben aştım bu meseleyi darısı sana inşallah. Akşamki patates kızartmasından bir lokma dahi yemedim ve bu sabah ödülünü çok güzel aldım. Şükürler olsun yaklaşık 3 aydır göremediğim 65 li rakamları gördüm tartıda.
![]()
Düğün evveli dukan yapmıştık bizde annemle o 16 17 kg vermişti ben sadece 1 hafta yapmıştım 6 7 kg vermiştim. Gerçekten yaptığın zaman çok güzel gidiyor kilolar her gün -1 kg. Ama devam etmek lazım yoksa bir anlamı kalmıyor çabucak geri alıyorsun koruma yapmadığın zaman misal bensorma... dün akşam çooooook sevdiğim bir arkadaşım kahveye geldi. gelirken hem su böreği hem baklava getirmiş.
yeni açılan bir yer çok övdüler ... illa tadına bak... kıramadım resmen... ama bak su böreğinin tadına bakmadım... hala da bakmış değilim. yarısını buzluğa attım. kalanı eşim öğütüyor...
annem yanımda... kulağıyla ilgili sorunu var. tedavisi ile uğraşıyoruz. dün 92.9 kiloydu. şekeri de var. dukan başlattım. bugün 91.9 kilo. ki 1 dilim baklava da o yedi... birazcık ona da eşlik ediyorum. bir arkadaşım vardı. 98 kiloydu ve 2 farklı antidiyabetik ilaç kullanıyordu. dukan ile 55 kiloya düştü. diyabeti de ortadan kalktı. dukan onayladığım bir yol değil aslında ama bir kaç hafta annemi zorlayacağım.
seni de tebrik ediyorum bu arada![]()
Günaydın Kızlar
Hafta sonu diye bırakmayın sakın kendinizi ben burada eli sopalı bekliyorum ona göre herkes kendini hazırlasın affetmem sopalarım![]()
Düğün evveli dukan yapmıştık bizde annemle o 16 17 kg vermişti ben sadece 1 hafta yapmıştım 6 7 kg vermiştim. Gerçekten yaptığın zaman çok güzel gidiyor kilolar her gün -1 kg. Ama devam etmek lazım yoksa bir anlamı kalmıyor çabucak geri alıyorsun koruma yapmadığın zaman misal ben![]()