Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Kızlar bu arada kıl payı birinciliği kaçırdık ve ikinci olduk. zambak86 zambak86 ı listeye almasaydım birinciydik :KK70::KK70: ama olsun ikincilikte çok güzel ayrıca yanlış görmediysem ada81 ada81 bireysel de 3. sün :KK9:

Kilo veren herkesi tebrik ediyorum vermeyenlerden de haftaya daha iyi bir netice bekliyorum. Ve herkesten bir haftalık hedef istiyorum. Benim hedefim 65.5
Benimkisi 95 olsun :KK76:

Iyi geceler güzellikler :KK200: biz şimdi geldik eve. Şehir dışına gezmeye gitmiştik. Kız kardeşim ve eşim pasta yediler oturduğumuz mekanda ve beeen sadece türk kahvesi içtim kendimi tuttum onların ısrarlarına rağmen. Eve gelince minik bir muz yedim. Daha sağlıklı olduğunu düşünüyorum :KK24::nazar::deli::deli:

selam kızlar

23 kasım cuma listem gelsin

10.30

çok az yağda 1 yumurta
1/2 kk kadar çökelek
3 zeytin
1 dilim dukan ekmek

14.00
salata
3 sarma

18.00
çok az yağlı, kiremitte et
1 dilim dukan ekmek

20.00

4 fındık
1 baklava

su 2 L
LAydLiNe LAydLiNe

Kızlar bu arada kıl payı birinciliği kaçırdık ve ikinci olduk. zambak86 zambak86 ı listeye almasaydım birinciydik :KK70::KK70: ama olsun ikincilikte çok güzel ayrıca yanlış görmediysem ada81 ada81 bireysel de 3. sün :KK9:

Kilo veren herkesi tebrik ediyorum vermeyenlerden de haftaya daha iyi bir netice bekliyorum. Ve herkesten bir haftalık hedef istiyorum. Benim hedefim 65.5
Nasıl ya tamam da iyi kötü 500 gr verdim ama :)

Nasıl ya tamam da iyi kötü 500 gr verdim ama :)

Listeyi incele canım. 65 Kiloyla izne ayrıldığın için şuan kilo almış görünüyorsun. O yüzden yüzden eksiydi. :KK70::KK70: Ama dediğim gibi olsun önemli olan ilk üçe girmemizdi ha birinci olmuşuz ha ikinci farketmiyor. Ama haftaya sadece sen, ben ve ada 3 kişiyiz ana listede ona göre iyi bir sonuç bekliyorum senden. :KK5:

Iyi geceler güzellikler :KK200: biz şimdi geldik eve. Şehir dışına gezmeye gitmiştik. Kız kardeşim ve eşim pasta yediler oturduğumuz mekanda ve beeen sadece türk kahvesi içtim kendimi tuttum onların ısrarlarına rağmen. Eve gelince minik bir muz yedim. Daha sağlıklı olduğunu düşünüyorum :KK24::nazar::deli::deli:

Süpersin seni tebrik ediyorum. İleride bunun ödülünü çok güzel alacaksın. Yeter ki hep böyle kararlı ve istekli ol.
selam kızlar

23 kasım cuma listem gelsin

10.30

çok az yağda 1 yumurta
1/2 kk kadar çökelek
3 zeytin
1 dilim dukan ekmek

14.00
salata
3 sarma

18.00
çok az yağlı, kiremitte et
1 dilim dukan ekmek

20.00

4 fındık
1 baklava

su 2 L
LAydLiNe LAydLiNe

Anlaşılan baklava hala verilememiş. :KK70::KK70: Sen de benim gibisin akşama kadar iyi geliyorsun, geliyorsun akşam bir şeyler oluyor. Ben aştım bu meseleyi darısı sana inşallah. Akşamki patates kızartmasından bir lokma dahi yemedim ve bu sabah ödülünü çok güzel aldım. Şükürler olsun yaklaşık 3 aydır göremediğim 65 li rakamları gördüm tartıda. :KK71::KK71:

Süpersin seni tebrik ediyorum. İleride bunun ödülünü çok güzel alacaksın. Yeter ki hep böyle kararlı ve istekli ol.

Anlaşılan baklava hala verilememiş. :KK70::KK70: Sen de benim gibisin akşama kadar iyi geliyorsun, geliyorsun akşam bir şeyler oluyor. Ben aştım bu meseleyi darısı sana inşallah. Akşamki patates kızartmasından bir lokma dahi yemedim ve bu sabah ödülünü çok güzel aldım. Şükürler olsun yaklaşık 3 aydır göremediğim 65 li rakamları gördüm tartıda. :KK71::KK71:
Teşekkür ederimm:KK200: böyle dikkatli beslenince kendimi harika hissediyorum :KK76: herşey çok güzel olucak :nazar::KK71:

Günaydın Kızlar :KK200:

Hafta sonu diye bırakmayın sakın kendinizi ben burada eli sopalı bekliyorum ona göre herkes kendini hazırlasın affetmem sopalarım :sinirli::sinirli:
Günaydınn:KK200: Ben az önce sağlıklı güzel bir kahvaltı yaptım haşlanmış yumurtalı peynirli:kk77: kız kardeşim ve eşim uyuyorlar, dedim bunlar uyanmaz sen kalk sağlıklı kahvaltını yap onları beklemedim :deli:

sorma... dün akşam çooooook sevdiğim bir arkadaşım kahveye geldi. gelirken hem su böreği hem baklava getirmiş. :rolleyes::rolleyes:
yeni açılan bir yer çok övdüler ... illa tadına bak... kıramadım resmen... ama bak su böreğinin tadına bakmadım... hala da bakmış değilim. yarısını buzluğa attım. kalanı eşim öğütüyor...

annem yanımda... kulağıyla ilgili sorunu var. tedavisi ile uğraşıyoruz. dün 92.9 kiloydu. şekeri de var. dukan başlattım. bugün 91.9 kilo. ki 1 dilim baklava da o yedi... birazcık ona da eşlik ediyorum. bir arkadaşım vardı. 98 kiloydu ve 2 farklı antidiyabetik ilaç kullanıyordu. dukan ile 55 kiloya düştü. diyabeti de ortadan kalktı. dukan onayladığım bir yol değil aslında ama bir kaç hafta annemi zorlayacağım.

seni de tebrik ediyorum bu arada :KK50:

sorma... dün akşam çooooook sevdiğim bir arkadaşım kahveye geldi. gelirken hem su böreği hem baklava getirmiş. :rolleyes::rolleyes:
yeni açılan bir yer çok övdüler ... illa tadına bak... kıramadım resmen... ama bak su böreğinin tadına bakmadım... hala da bakmış değilim. yarısını buzluğa attım. kalanı eşim öğütüyor...

annem yanımda... kulağıyla ilgili sorunu var. tedavisi ile uğraşıyoruz. dün 92.9 kiloydu. şekeri de var. dukan başlattım. bugün 91.9 kilo. ki 1 dilim baklava da o yedi... birazcık ona da eşlik ediyorum. bir arkadaşım vardı. 98 kiloydu ve 2 farklı antidiyabetik ilaç kullanıyordu. dukan ile 55 kiloya düştü. diyabeti de ortadan kalktı. dukan onayladığım bir yol değil aslında ama bir kaç hafta annemi zorlayacağım.

seni de tebrik ediyorum bu arada :KK50:
Düğün evveli dukan yapmıştık bizde annemle o 16 17 kg vermişti ben sadece 1 hafta yapmıştım 6 7 kg vermiştim. Gerçekten yaptığın zaman çok güzel gidiyor kilolar her gün -1 kg. Ama devam etmek lazım yoksa bir anlamı kalmıyor çabucak geri alıyorsun koruma yapmadığın zaman misal ben:KK70:

Merhaba kizlar ,
Icimizde ogretmen olan arkadaslarin öğretmenler günü kutlarim :KK200:

Bugun kosusturmali bi gune basladim.. sabah acik ogretim sinavim vardi sinava gittim...esim kizimi kapali oyun evine götürdü sinav cikisi gelip beni aldilar..arabaya bindim ki her taraf kusmuk kizim oyun evinden cikmak istememis aglamis aglamis kusmus :kusmuk:

Derin bi nefes aldim hemen eve geldik kizimi yikadim pakladim tekrar kahvalti hazirladim ona....azcikda soylendim:ukala::ukala:

Sinav cikisi çarşıya gidecektim butun plan altust oldu..

Düğün evveli dukan yapmıştık bizde annemle o 16 17 kg vermişti ben sadece 1 hafta yapmıştım 6 7 kg vermiştim. Gerçekten yaptığın zaman çok güzel gidiyor kilolar her gün -1 kg. Ama devam etmek lazım yoksa bir anlamı kalmıyor çabucak geri alıyorsun koruma yapmadığın zaman misal ben:KK70:

ben bi 5 kilo verip korumaya geçmek isityorum. dukandaki güçlendirme evresi gerçekten önemli.

Back
X