Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Misafir geliyo. Mercimekli Köfte yaptım 2 sıkım ondan yicem ve salata

Selam kızlar bende kurstan yeni geldim. Bugün nöbetçiydim orda bulaşıkları ve yerleri süpürdüm. Şimdi biraz biseyler yiyecegim sonra da biraz işlerim var evde onları halledeceğim :KK25:

Ben de iş yerindeyim. Evde olanlar evin keyfini çıkartın valla. Şimdi ayaklarımı uzatıp yatasım var ama nerdeeeeeeeee :KK70::KK70::KK70:

Akşama yemek önerisi olan var mı? Yine aklıma hiç bir şey gelmiyor. Hem pratik olmalı hem de sağlıklı. Çünkü hafta sonu iki gün dengem alt üst oldu. Saçma sapan beslendim. Toparlanmam lazım fakat şuan kendimi berbat hissediyorum. Öğle yemeği yediğim halde bir açlık var, hafif bir mide bulantısı. Umarım hastalık belirtisi değildir bunlar.

Akşama yemek önerisi olan var mı? Yine aklıma hiç bir şey gelmiyor. Hem pratik olmalı hem de sağlıklı. Çünkü hafta sonu iki gün dengem alt üst oldu. Saçma sapan beslendim. Toparlanmam lazım fakat şuan kendimi berbat hissediyorum. Öğle yemeği yediğim halde bir açlık var, hafif bir mide bulantısı. Umarım hastalık belirtisi değildir bunlar.
Ben taze fasulye, biber dolması ama bulgurlu yapacağım salata cacık falan yapmayı düşünüyorum ama akşama Allah kerim karar veremedim

Regl den dolayı mı? Yoksa geçmiş olsun diyeceğim :-) Aynı dert bende de var malesef. Ağrıdan yatak döşek kıvranırım her ay ağrı kesiciler ilaçlar ağrıyı azaltmaz mutlaka iğneye giderim acile. Bir ara ne güzel anlamıyordum bile olduğumu o kadar ağrısız olmuştu bir kaç ay. Sonra yine başladı :KK64:
Üşütmüş olabilirsin canım

umarım herşey yoluna girer canım. yalnız sen temizlik yapmadan nasıl duracaksın....:temizlik: ay ayyyyyyy.... gözünü kapat bari. göz görmeyince gönül katlanırmış :KK70:

:KK70:duruyorum duruyorum sorun yok
Kucuk bi el supurgem var. Kizin dokduklerini onunla topluyorum o kadarcik. Geri kalan yemek bulasik.
Tehlikeli donemi atlatayim da acisini cikaririm dip kose temizlik yaparak :KK70:

Bugun bizde lahmacun var bizde her pazar lahmacun tarzi yemek oluyor (ya ispanakli borek ya tavuklu lahmacun yada normal lahmacun ) icini evde kendim hazirliyorum... market alisveris oncesi veriyoruz fırına donuste aliyoruz... kizim lahmacuna bayiliyor pazar menusu bizde hep boyle :KK66:
Tavuklu lahmacun nasıl oluyor canım?

Ben kizima hamileyken bir kere kustum oda benim hatam o gun deli gibi yemis herseyi karistirmistim...9ay boyunca tek sıkıntım mide yanmasi olmustu deli gibiydi gunde 4-5 kere ilac alıyordum...

Ilk 2 ay tatlidan ve caydan tiksinmistim kiiii ben cikolata canaviri 2 ay boyunca agzima cikolata tatli surmemistim... biraz kilo vetmistim... sonraaaa hoooppp tekrar kilo aldim 86 ile doguma girmistim... son iki hafta kanim cok dusmustu dr sezaryana boyle alamam dedi... 3 serum verdi kan ilaci bu ilacdan sonra balon olmustu yusyuvarlak biseydim :KK70::KK70::KK70:
Yaaa o kan serumu şişiriyor mu? Bana da verdiler hamileyken

zambak86 zambak86 ada81 ada81 nerdesiniz kızlar huuuuuuuuuu sesiniz çıkmıyor :işsiz:
Burdayım canım, hafta sonu pek menümü not alamadım biraz yoğun bir haftasonuydu ama yediklerime dikkat etmeye çalıştım, cumartesi ve pazar 1 er saat zumba yaptım ama tartı banamısın demiyor moralim çok bozuk, wc sorunum da var ondan kaynaklanıyor sanırım, metabolizma hızlandırıcı sütümü etkilemeden ne yapabilirim acaba?

Kabak musakka:)

Burdayım canım, hafta sonu pek menümü not alamadım biraz yoğun bir haftasonuydu ama yediklerime dikkat etmeye çalıştım, cumartesi ve pazar 1 er saat zumba yaptım ama tartı banamısın demiyor moralim çok bozuk, wc sorunum da var ondan kaynaklanıyor sanırım, metabolizma hızlandırıcı sütümü etkilemeden ne yapabilirim acaba?
Tuvalet sorunun için sabahları aç karnına ayakta bir bardak oda sıcaklığında su iç canım. Sonra git tuvalete otur. Olsa da olmasa da bekle bir süre. Her gün aynı saatte tekrarla bu döngüyü. Bir süre sonra wc problemin kalmıyor. Vücut alışkanlık kazanıyor kendiliğinden. Sütünü etkilemeden de karbonhidratı azaltabilirsin tartı için.
Sanki evde olunca yatıyomuyuz, oturmaya fırsatım bile olmuyor yemeğimi zor yiyorum 3 çocukla:)
Hem çalışıp hem de iki çocukla ev olunca daha da zor oluyor emin ol. Ama senin işinde normalden daha zor. 3 ÇOCUK :KK57::KK57: Benim iki tane biri 12, diğeri 5,5 yaşında. Üçüncüyü düşünemiyorum :rolleyes::rolleyes:

Merhaba kizlar ,
Iki gun sinav olunca hafta sonu temizlik yapamamistim....gece kizim kulagim agriyor diye cok agladi. Sabah dr goturdum dr ilac verdi . Eve gel kahvalti temizlik derken bu saat oldu ...
Birazdan bi gecmis yaparim insallah...

Regli fena sıkıştırıyor beni bi olsamda kurtulsam artik...

Tavuklu lahmacun nasıl oluyor canım?
Canim tavuk göğsünü aldigim yerde kiyma seklinde cekiyor makinada.. icinede birazcik kuyruk yagi kiyma seklinde cektiriyorum...

Ayni kiymali lahmacun gibi evde icini hazırliyorum firina veriyorum...cok lezzetli oluyor tavsiye ederim ;))

:KK70:duruyorum duruyorum sorun yok
Kucuk bi el supurgem var. Kizin dokduklerini onunla topluyorum o kadarcik. Geri kalan yemek bulasik.
Tehlikeli donemi atlatayim da acisini cikaririm dip kose temizlik yaparak :KK70:
9 ay tadini cikar canim yat dinlen yorma kendini ;)

Al bendende o kadar dun bende utandim menu yazmaya bugun toparlamaya başladım şükür ... bidaha hafta sonu cozutmayacam.. beni regli sıkıstiriyor..

Merhaba kizlar ,
Iki gun sinav olunca hafta sonu temizlik yapamamistim....gece kizim kulagim agriyor diye cok agladi. Sabah dr goturdum dr ilac verdi . Eve gel kahvalti temizlik derken bu saat oldu ...
Birazdan bi gecmis yaparim insallah...

Regli fena sıkıştırıyor beni bi olsamda kurtulsam artik...
Geçmiş olsun canım :KK36:

Bugün ilk günümdü ama pek sağlklı beslenemedim. kahvaltı hariç... Ama 4 ten sonra bişey yemeyi düşünmüyorum. Belkii sadece mercimek çorbası ama o da çok acıkırsam :) Gün boyu toplam 4000 adım atmışım. Onu da arttırmalı!

Bugün ilk günümdü ama pek sağlklı beslenemedim. kahvaltı hariç... Ama 4 ten sonra bişey yemeyi düşünmüyorum. Belkii sadece mercimek çorbası ama o da çok acıkırsam :) Gün boyu toplam 4000 adım atmışım. Onu da arttırmalı!
Canim , onerim 18 den sonra hicbisey yeme inan cok farkettiriyor...

Back
X