Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Bugün ilk günümdü ama pek sağlklı beslenemedim. kahvaltı hariç... Ama 4 ten sonra bişey yemeyi düşünmüyorum. Belkii sadece mercimek çorbası ama o da çok acıkırsam :) Gün boyu toplam 4000 adım atmışım. Onu da arttırmalı!

Akşam en son yatmadan önce menünü yaz canım lütfen.

Akşam en son yatmadan önce menünü yaz canım lütfen.
Kötü olsa bile yazayım mıı? Hatta şimdi yazayım:
Sabah uyanır uyanmaz 1 bardak su
Kahvaltı: 1 kibrit kutusu beyaz peynir
1 haşlanmış yumurta
1 yemek kaşığı lor peyniri
1 tatlı kaşığı gül reçeli
domates, salatalık
şekersiz çay
2 dilim ekmek

Öğle: 1 dereotlu poğaça
2 üzümlü pastane kurabiyesi
2 şekersiz nescafe

toplam şuana kadar da 1 litre su içtim.

Tuvalet sorunun için sabahları aç karnına ayakta bir bardak oda sıcaklığında su iç canım. Sonra git tuvalete otur. Olsa da olmasa da bekle bir süre. Her gün aynı saatte tekrarla bu döngüyü. Bir süre sonra wc problemin kalmıyor. Vücut alışkanlık kazanıyor kendiliğinden. Sütünü etkilemeden de karbonhidratı azaltabilirsin tartı için.
Hem çalışıp hem de iki çocukla ev olunca daha da zor oluyor emin ol. Ama senin işinde normalden daha zor. 3 ÇOCUK :KK57::KK57: Benim iki tane biri 12, diğeri 5,5 yaşında. Üçüncüyü düşünemiyorum :rolleyes::rolleyes:
çalışsaydım kadın tutar keyfime bakardım,benim abimin eşi öğretmen günlük kadın geliyor çocuklarına bakıyor evi temizliyor yemeği yapıyor (3 çocuğu var)yengem öğlene kadar yatıyor okuldan gelince de dinlenip sadece çocuklarıyla ilgileniyor

Canim tavuk göğsünü aldigim yerde kiyma seklinde cekiyor makinada.. icinede birazcik kuyruk yagi kiyma seklinde cektiriyorum...

Ayni kiymali lahmacun gibi evde icini hazırliyorum firina veriyorum...cok lezzetli oluyor tavsiye ederim :KK66:)
yani lahmacuna konulan malzemeler mi konuluyor sadece

Kızlar menum
Sabah 2 has yumurta Peynir domates zeytin çay

Saat 14 de
2 sıkım mercimek köfte salata

Saat 17 de yarım ekmek li tost yedim. Battı bugün

Su 2 lt Spor yok
Yarın telafi edecem söz

26.11.2018

08:15 = 1 haşlanmış yumurta
8s zeytin
Salatalık
1.5 kk peynir

13:30 = 1 kase peynirli salata
1 minik içli köfte

16:00 = 1 dilim normal ekmek
Üstüne salçalı sos sürüp yedim

18:15= 1 tabak karnıbahar kızartma
3 çatal makarna

2 lt su LAydLiNe LAydLiNe Bugün hiç beğenmedim menüyü çok yedim galiba

Kızlar menum
Sabah 2 has yumurta Peynir domates zeytin çay

Saat 14 de
2 sıkım mercimek köfte salata

Saat 17 de yarım ekmek li tost yedim. Battı bugün

Su 2 lt Spor yok
Yarın telafi edecem söz
Açken canım karbonhidrat istiyor alışkanlığım böyle. Birde abur cubur aramadığımı farkettim maşallah diyeyim kendime normalde duramam asla ve 1 2 güne regl olucam inşallah sağlıklı bir şekilde atlatırım. Ama bugün menümü beğenmedim hiç zaten şuan midem bulanıyor çok tokum. Bende mutlaka telafi edeceğim cuma gününe kadar eksi görmem lazım LAydLiNe LAydLiNe

26.11.2018

08:15 = 1 haşlanmış yumurta
8s zeytin
Salatalık
1.5 kk peynir

13:30 = 1 kase peynirli salata
1 minik içli köfte

16:00 = 1 dilim normal ekmek
Üstüne salçalı sos sürüp yedim

18:15= 1 tabak karnıbahar kızartma
3 çatal makarna

2 lt su LAydLiNe LAydLiNe Bugün hiç beğenmedim menüyü çok yedim galiba
Karbonhidrat fazla olmuş tıpkı bendeki gibi. Yarın pro yapalım

Kızlar yaa benim canım acayip hamur kızartması çekiyor şöyle yanına peynir zeytin çay domates :deli: sabah kahvaltıya yapsam olurmu LAydLiNe LAydLiNe :KK76:
Gune hamurla baslarsan insulin direncin oynar gun boyu açlık hissin devam eder... bence gune cevizle başla gun boyu toklu hissini yaşa..

Back
X