- 15 Eylül 2017
- 75
- 38
- 18
Çok haklısın ama bugun o kadar kötü beslendim ki 16.00 a çektim.Canim , onerim 18 den sonra hicbisey yeme inan cok farkettiriyor...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok haklısın ama bugun o kadar kötü beslendim ki 16.00 a çektim.Canim , onerim 18 den sonra hicbisey yeme inan cok farkettiriyor...
Bugün ilk günümdü ama pek sağlklı beslenemedim. kahvaltı hariç... Ama 4 ten sonra bişey yemeyi düşünmüyorum. Belkii sadece mercimek çorbası ama o da çok acıkırsam :) Gün boyu toplam 4000 adım atmışım. Onu da arttırmalı!
çocuk var mı?Yok canım ya benim her ay öyle oluyor senelerdir aynı bir iki kere olsa tamam diyeceğim de
Kötü olsa bile yazayım mıı? Hatta şimdi yazayım:Akşam en son yatmadan önce menünü yaz canım lütfen.
çalışsaydım kadın tutar keyfime bakardım,benim abimin eşi öğretmen günlük kadın geliyor çocuklarına bakıyor evi temizliyor yemeği yapıyor (3 çocuğu var)yengem öğlene kadar yatıyor okuldan gelince de dinlenip sadece çocuklarıyla ilgileniyorTuvalet sorunun için sabahları aç karnına ayakta bir bardak oda sıcaklığında su iç canım. Sonra git tuvalete otur. Olsa da olmasa da bekle bir süre. Her gün aynı saatte tekrarla bu döngüyü. Bir süre sonra wc problemin kalmıyor. Vücut alışkanlık kazanıyor kendiliğinden. Sütünü etkilemeden de karbonhidratı azaltabilirsin tartı için.
Hem çalışıp hem de iki çocukla ev olunca daha da zor oluyor emin ol. Ama senin işinde normalden daha zor. 3 ÇOCUKBenim iki tane biri 12, diğeri 5,5 yaşında. Üçüncüyü düşünemiyorum
![]()
yani lahmacuna konulan malzemeler mi konuluyor sadeceCanim tavuk göğsünü aldigim yerde kiyma seklinde cekiyor makinada.. icinede birazcik kuyruk yagi kiyma seklinde cektiriyorum...
Ayni kiymali lahmacun gibi evde icini hazırliyorum firina veriyorum...cok lezzetli oluyor tavsiye ederim)
Yokçocuk var mı?
Havalar soğudu yaa hep ondan bende ogun öyle oldumKızlar yaa benim canım acayip hamur kızartması çekiyor şöyle yanına peynir zeytin çay domatessabah kahvaltıya yapsam olurmu
LAydLiNe
![]()
Açken canım karbonhidrat istiyor alışkanlığım böyle. Birde abur cubur aramadığımı farkettim maşallah diyeyim kendime normalde duramam asla ve 1 2 güne regl olucam inşallah sağlıklı bir şekilde atlatırım. Ama bugün menümü beğenmedim hiç zaten şuan midem bulanıyor çok tokum. Bende mutlaka telafi edeceğim cuma gününe kadar eksi görmem lazımKızlar menum
Sabah 2 has yumurta Peynir domates zeytin çay
Saat 14 de
2 sıkım mercimek köfte salata
Saat 17 de yarım ekmek li tost yedim. Battı bugün
Su 2 lt Spor yok
Yarın telafi edecem söz
Bu mesajını alıntılayacağıma menünü alıntılamışımHavalar soğudu yaa hep ondan bende ogun öyle oldum
Karbonhidrat fazla olmuş tıpkı bendeki gibi. Yarın pro yapalım26.11.2018
08:15 = 1 haşlanmış yumurta
8s zeytin
Salatalık
1.5 kk peynir
13:30 = 1 kase peynirli salata
1 minik içli köfte
16:00 = 1 dilim normal ekmek
Üstüne salçalı sos sürüp yedim
18:15= 1 tabak karnıbahar kızartma
3 çatal makarna
2 lt suLAydLiNe Bugün hiç beğenmedim menüyü çok yedim galiba
Bu mesajını alıntılayacağıma menünü alıntılamışımanla işte sen
![]()
Gune hamurla baslarsan insulin direncin oynar gun boyu açlık hissin devam eder... bence gune cevizle başla gun boyu toklu hissini yaşa..Kızlar yaa benim canım acayip hamur kızartması çekiyor şöyle yanına peynir zeytin çay domatessabah kahvaltıya yapsam olurmu
LAydLiNe
![]()
Ayyy ayni durum bende de varKızlar regl den dolayi galiba kendimi aşırı şiş hissediyorum yaa