Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Kızlar menum
Sabah 2 has yumurta Peynir domates zeytin çay

Saat 14 de
2 sıkım mercimek köfte salata

Saat 17 de yarım ekmek li tost yedim. Battı bugün

Su 2 lt Spor yok
Yarın telafi edecem söz
Tost yerine mercimek kofte yeseydin tam bi karatay menusu olurdu canim...

26.11.2018

08:15 = 1 haşlanmış yumurta
8s zeytin
Salatalık
1.5 kk peynir

13:30 = 1 kase peynirli salata
1 minik içli köfte

16:00 = 1 dilim normal ekmek
Üstüne salçalı sos sürüp yedim

18:15= 1 tabak karnıbahar kızartma
3 çatal makarna

2 lt su LAydLiNe LAydLiNe Bugün hiç beğenmedim menüyü çok yedim galiba
Karnabahari yogurtla yeseydin canim daha iyi olurmuş ...

Bugün menü
Sabah 10.15
1 haslanmis yumurta
1 yk lor peynir
9 yesil zeytin
1 salatalık
Yeşillik
1 adet kizarmis form ekmek
1 mandalina

Ara
8 findik
8 badem
2 kare bitter

Aksam 16.10
Küçük tabak tavuklu pilav
1 kase yoğurt

Ara
1 avuc kuru uzum
1 avuc kabak cekirdegi

2 lt su icildi... ev temizleme spor yok

LAydLiNe LAydLiNe

Kötü olsa bile yazayım mıı? Hatta şimdi yazayım:
Sabah uyanır uyanmaz 1 bardak su
Kahvaltı: 1 kibrit kutusu beyaz peynir
1 haşlanmış yumurta
1 yemek kaşığı lor peyniri
1 tatlı kaşığı gül reçeli
domates, salatalık
şekersiz çay
2 dilim ekmek

Öğle: 1 dereotlu poğaça
2 üzümlü pastane kurabiyesi
2 şekersiz nescafe

toplam şuana kadar da 1 litre su içtim.
Canım menünü akşam en son yemeğinden sonra yaz ki hepsini yorumlayabilelim. Bir de öğünlerini yazarken yanlarına saat yazmalısın. Ekmeğinin cinsini de belirtmen lazım.
çalışsaydım kadın tutar keyfime bakardım,benim abimin eşi öğretmen günlük kadın geliyor çocuklarına bakıyor evi temizliyor yemeği yapıyor (3 çocuğu var)yengem öğlene kadar yatıyor okuldan gelince de dinlenip sadece çocuklarıyla ilgileniyor
Ohhhh valla iyiymiş keşke ben de öyle birini bulsam ama denk gelmiyor herkese iyi birisi. Güvenmek kolay değil
Kızlar yaa benim canım acayip hamur kızartması çekiyor şöyle yanına peynir zeytin çay domates :deli: sabah kahvaltıya yapsam olurmu LAydLiNe LAydLiNe :KK76:
Yok canım yeme ada81 ada81 de söylemiş biraz sabret geçecektir o isteğin. Zayıflama yolunda bazen böyle canın çekecek ama sen erteleyeceksin o istekleri. Kilolar gittikçe iyi ki yememişim aferin bana diyeceksin.
Kızlar menum
Sabah 2 has yumurta Peynir domates zeytin çay

Saat 14 de
2 sıkım mercimek köfte salata

Saat 17 de yarım ekmek li tost yedim. Battı bugün

Su 2 lt Spor yok
Yarın telafi edecem söz
Menün de bişey yok ana ekmeğin beyaz ekmekse akşamın olmamış. Gün içinde az yiyorsun akşama gümlüyor. Öğleni ve sabahı sıkı tut akşamın hafif olsun
26.11.2018

08:15 = 1 haşlanmış yumurta
8s zeytin
Salatalık
1.5 kk peynir

13:30 = 1 kase peynirli salata
1 minik içli köfte

16:00 = 1 dilim normal ekmek
Üstüne salçalı sos sürüp yedim

18:15= 1 tabak karnıbahar kızartma
3 çatal makarna

2 lt su LAydLiNe LAydLiNe Bugün hiç beğenmedim menüyü çok yedim galiba
Makarna ve beyaz ekmek haricinde güzel menü. Akşamına yoğurt ekleyebilirdin. Bir de bir dahaki karnabaharda kızartma değilde haşlamasını tüket canım daha sağlıklı olur
Gune hamurla baslarsan insulin direncin oynar gun boyu açlık hissin devam eder... bence gune cevizle başla gun boyu toklu hissini yaşa..
Ben de bugün ceviz aldım kendime bitmişti evde en sağlıklı yiyeceklerden
Bugün menü
Sabah 10.15
1 haslanmis yumurta
1 yk lor peynir
9 yesil zeytin
1 salatalık
Yeşillik
1 adet kizarmis form ekmek
1 mandalina

Ara
8 findik
8 badem
2 kare bitter

Aksam 16.10
Küçük tabak tavuklu pilav
1 kase yoğurt

Ara
1 avuc kuru uzum
1 avuc kabak cekirdegi

2 lt su icildi... ev temizleme spor yok

LAydLiNe LAydLiNe
Bitterler ve akşamki kabak çekirdeği fazla olmuş. Yarın daha dikkatli ol derim.

Ben de tam düzeltemedim menüyü ama olduğu kadar artık çünkü şuan açlıktan ölüyorum. Hafta sonunun acısı kötü çıkıyor.

Kahvaltı (09:00)
Dereotlu poğaça

Öğle (12:20)
2 kase buğdaylı yayla çorba
1 avuç içi büyüklüğünde snitzel

Ara (14:45)
2 parça ceviz

Akşam (19:30)
4 tane ceviz

2 lt su 6450 adım

Ben de tam düzeltemedim menüyü ama olduğu kadar artık çünkü şuan açlıktan ölüyorum. Hafta sonunun acısı kötü çıkıyor.

Kahvaltı (09:00)
Dereotlu poğaça

Öğle (12:20)
2 kase buğdaylı yayla çorba
1 avuç içi büyüklüğünde snitzel

Ara (14:45)
2 parça ceviz

Akşam (19:30)
4 tane ceviz

2 lt su 6450 adım
Hiçbişey yememissin ki

Hiçbişey yememissin ki
Hafta sonu çok kaçırdım canım bir şekilde telafi etmem lazım yoksa böyle olmaz menülerim. Mesela dereotlu poğaça olmamalıydı sabah. Evden öyle hızlı çıkmışım ki sabah haşladığım yumurtayı yanıma almayı unutmuşum yoksa menü daha iyi olacaktı

Hafta sonu çok kaçırdım canım bir şekilde telafi etmem lazım yoksa böyle olmaz menülerim. Mesela dereotlu poğaça olmamalıydı sabah. Evden öyle hızlı çıkmışım ki sabah haşladığım yumurtayı yanıma almayı unutmuşum yoksa menü daha iyi olacaktı
Aynen.sen poğaça yemezdin aslında simit yerdin.hiç görmedim menunde bugüne kadar.ama telafi etmişsin akşamla..bende yarından itibaren bomba gibi geliyorum inş. Buaksam epey sartlandirdim kendimi hadi bakalım. 1 ay zaman koydum kendi.kendime bakalım nekadar gidecek.

26 kasım pzt

bugün bütün günüm çok iyiydi. taaaaa ki akşama kadar

9.00
2 haş. yumurta
2 çatal peynir
5 y.zeytin
1/2 dilim dukan ekmek

12.30
ton balıklı yağsız salata

18.30
ciğer kavurma
salata
1/2 dilim dukan ekmek

20.00
2 yk peynirli irmik helvası :kızgın::kızgın:
2 litre su

LAydLiNe LAydLiNe

Canım menünü akşam en son yemeğinden sonra yaz ki hepsini yorumlayabilelim. Bir de öğünlerini yazarken yanlarına saat yazmalısın. Ekmeğinin cinsini de belirtmen lazım.

Bu benim son yemeğimdii o kadar çok hamur işi yedim ki dengelemem gerekiyordu. Ekmek beyaz ekmek ne yazık ki.. Kahvaltıyı yaptığım yerde başka çıkmadığı için sabahları alternatifim yok . :/

26 kasım pzt

9.00
2 haş. yumurta
2 çatal peynir
5 y.zeytin
1/2 dilim dukan ekmek

12.30

18.30
ciğer kavurma
salata
1/2 dilim dukan ekmek

20.00
2 litre su

LAydLiNe LAydLiNe
Diğer menülerin az zaten helvayı çokta yememişin çok sorun olacağını sanmıyorum, helvanın kalorisine bak kaç kalori ise o kadar spor yap bence

Günaydın güzellikler sabah bi uyandım saat 8.30 hemen hazırlanıp çıktım kursa geldim kahvaltı yapamadım 1 tane mandalina yedim :110:

Aynen.sen poğaça yemezdin aslında simit yerdin.hiç görmedim menunde bugüne kadar.ama telafi etmişsin akşamla..bende yarından itibaren bomba gibi geliyorum inş. Buaksam epey sartlandirdim kendimi hadi bakalım. 1 ay zaman koydum kendi.kendime bakalım nekadar gidecek.
menulerinle birlikte bekliyoruz canim ;)

Süpersin canım bekliyoruz o zaman menülerinle aramıza. Ne güzel takip etmişsin benim menüleri haklısın kolay kolay poğaça yemem ama dere otlusunu seviyorum. Migrosun yaptığı çok güzel de bizim hastanenin kini beğenmedim. Yani yemem bi daha. :KK70::KK70:
26 kasım pzt

9.00
2 haş. yumurta
2 çatal peynir
5 y.zeytin
1/2 dilim dukan ekmek

12.30

18.30
ciğer kavurma
salata
1/2 dilim dukan ekmek

20.00
2 litre su

LAydLiNe LAydLiNe
Evet harika gitmişsin ama telafisini yaparsın sen. :KK39:
Diğer menülerin az zaten helvayı çokta yememişin çok sorun olacağını sanmıyorum, helvanın kalorisine bak kaç kalori ise o kadar spor yap bence
Canım latiska latiska nın çok az kilosu var verilecek ve gram gram gidiyor. O yüzden yaptığı bir lokma kaçamak bile kilosunu etkiliyor. O nedenle dikkatli olması lazım. Bir de günü kaçamaksız kapatmıyor :ıslık::ıslık:

Bende şimdi eve geldim birazdan kalkıp evi toparlayacağım 1 2 saat temizlik yapıp pazara ineceğim bu araya bir yere yemek sıkıştıracagim

Back
X