Ya kan çwkti gördün mü bende aslen adanalıyımUnutmusum yazayim osmaniyede yasiyorum canim.. aslen malatyaliyim) esimin isi dolayisiyla osmaniyedeyiz 2 yıldır..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ya kan çwkti gördün mü bende aslen adanalıyımUnutmusum yazayim osmaniyede yasiyorum canim.. aslen malatyaliyim) esimin isi dolayisiyla osmaniyedeyiz 2 yıldır..
Şuan hangi ülkede yasiyorsun canim ?Ya kan çwkti gördün mü bende aslen adanalıyım
Hosgeldin canim aramiza ...her aksam menü veriyoruz bu aksam menünü bekliyoruz)
Benimde sauna esofmanim var onu giyip yürüyüş bandina ciktigimda guzel terliyorumspor yarislari yapariz
![]()
Aaa ne guzel bizde boyle uygulama yok gecen sene yapiyorlarmis bu sene yapmadilar... haftanin cocugu ne yapiyor?Burdayım canım burdayım çok şükür bir sorun yok ama hiç zamanım yoktu buraya gelmek için. Bu hafta benim ufaklık haftanın çocuğu olacak. Onun hazırlıklarını tamamladım. Ama ben de bittim![]()
Kizlar boollll su iciyoruz unutmayin![]()
Lesli super canim duzenli yapinca cok inceltiyorBen de leslie ye başlamayı düşünüyorum yürüyüş bandım yok. Bir de revoflex var onunla da rutin birkaç hareket yaparım yeterli olur sanırım. :)
Evet canim sise iyi fikir ne kadar ictiginide bilirsin... su cok onemli ihmal etmeyelim ara ara buradan hatirlatalim birbirimize su icelimmmmm diyeeeAsla bol su içemiyorum unutuyorum sürekli gözümün önünde duracak bir şişe ayarlayayım en iyisi
Lesli super canim duzenli yapinca cok inceltiyor![]()
Kizlar mumkunse saat 18 den once yemegimizi yemis olalim ...18.00 dan sonra ağzımıza bisey atmayalim sabaha hafif uyanalım)
![]()
Ben geçtiğimiz persembe b12 ignesi yaptırdım.. cook acikiyorum midem kaziniyor gibi oluyorum bol su iciyorumEvet cnm ac yatalım
Sabah mutlu kilo vermiş olarak uyanalım
Ben geçtiğimiz persembe b12 ignesi yaptırdım.. cook acikiyorum midem kaziniyor gibi oluyorum bol su iciyorum![]()
B12 vitamini canim ayda 1 igne vuruluyordum 5. Igne vermisti dr.. son iğnemdiNey için cnm o iğne
Ben ac yatınca mutlu oluyorum sabah kesin kilo vermişimdir diye
B12 vitamini canim ayda 1 igne vuruluyordum 5. Igne vermisti dr.. son iğnemdi
Canım ilk olarak bir tane tacı oluyor. O hafta her gün takıyor. Yani bir hafta boyunca en özel o oluyor. İlk gün fotoğraflardan oluşan bir kolay hazırlanıyor. Bebeklikten günümüze kadar olan fotoğraflardan seçtiklerimizi bir karton ya da başka bir madde üzerine yerleştiriyoruz. Ben keçe aldım. Yaklaşık 30 tane çıktı fotoğraf. Hepsini Gülce' ye seçtirdim. Keçeyi pembe kocaman bir bulut gibi kestim. Fotoğrafları teker teker çatal iğneyle tutturdum keçenin üzerine. Hoş bir görüntüsü oldu. İlk gün o kolajı sınıfa götürüyor ve orada arkadaşlarına fotoğraflarını anlatıyor. Burada bunu yapıyordum, şurada şunu yapıyordum gibi. Sonra o kolaj bir hafta sınıfta asılı kalıyor. Yanında bebeklik eşyalarını da götürecek. İlk elbisesi, ilk ayakkabısı. Küçük bir kutu yaptım. Onu da gösterecek arkadaşlarına. İkinci gün hikaye günü. Evde bizim okuduğumuz bir hikayeyi okula götürecek arkadaşlarına bizim anlattığımız gibi okuyacak. Üçüncü gün deney günü. Basit bir deneyi arkadaşlarına yapacak. Dördüncü gün mektup günü. Evde herkes mektup yazacak, öğretmeni okuyacak sınıfta. Son gün aile katılım günü. Anne ya da baba ya da her ikisi sınıfa gidip çocuklarla istedikleri bir konuda vakit geçirecekler. Mesela mesleğini tanıtan var, kek ya da pasta yapan var. Ben basit işaret dili işaretleri öğretmeyi planladım. Kısaca bir hafta boyunca bütün ilgi alaka haftanın çocuğunda olacak. Dört gözle bekliyorduAaa ne guzel bizde boyle uygulama yok gecen sene yapiyorlarmis bu sene yapmadilar... haftanin cocugu ne yapiyor?
Cok guzelmis , yaptiginiz hazirladiginiz resimleri durumuna koyabilirmisin bakayim banada fikir verirCanım ilk olarak bir tane tacı oluyor. O hafta her gün takıyor. Yani bir hafta boyunca en özel o oluyor. İlk gün fotoğraflardan oluşan bir kolay hazırlanıyor. Bebeklikten günümüze kadar olan fotoğraflardan seçtiklerimizi bir karton ya da başka bir madde üzerine yerleştiriyoruz. Ben keçe aldım. Yaklaşık 30 tane çıktı fotoğraf. Hepsini Gülce' ye seçtirdim. Keçeyi pembe kocaman bir bulut gibi kestim. Fotoğrafları teker teker çatal iğneyle tutturdum keçenin üzerine. Hoş bir görüntüsü oldu. İlk gün o kolajı sınıfa götürüyor ve orada arkadaşlarına fotoğraflarını anlatıyor. Burada bunu yapıyordum, şurada şunu yapıyordum gibi. Sonra o kolaj bir hafta sınıfta asılı kalıyor. Yanında bebeklik eşyalarını da götürecek. İlk elbisesi, ilk ayakkabısı. Küçük bir kutu yaptım. Onu da gösterecek arkadaşlarına. İkinci gün hikaye günü. Evde bizim okuduğumuz bir hikayeyi okula götürecek arkadaşlarına bizim anlattığımız gibi okuyacak. Üçüncü gün deney günü. Basit bir deneyi arkadaşlarına yapacak. Dördüncü gün mektup günü. Evde herkes mektup yazacak, öğretmeni okuyacak sınıfta. Son gün aile katılım günü. Anne ya da baba ya da her ikisi sınıfa gidip çocuklarla istedikleri bir konuda vakit geçirecekler. Mesela mesleğini tanıtan var, kek ya da pasta yapan var. Ben basit işaret dili işaretleri öğretmeyi planladım. Kısaca bir hafta boyunca bütün ilgi alaka haftanın çocuğunda olacak. Dört gözle bekliyordu![]()