Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

http://deli-anne.com/?p=28586
Kızlar bunu daha önce deneyen var mı? Kursa gittiğim bir bayan önerdi bana bunu. Vücuda çok iyi geliyormuş hem ruhen hem fiziken. Ben deneyeceğim yarın hurma alıp. Linki açamayanlar için yazayım hurma ve su ile besleniyorsun sadece. Aslında biz bunu perşembe günü yapsak takımı her hafta birinci yaparız :KK70:

Bugunku menu sabah 11 35 kahvalti recel bir cay kasigi 4 zeytin bir kucuk dilim peynir haşlanmiş yumurta 1 tane ekmek 3 dilim çay sekersiz Sat 3 te Mevlit Vardi pilav Kavurma Ayran akşam yemegi sat 7 balik istafirt salata mevsim
Canim menüleri alt alta yazsan daha anlasilir olur gecmis sayfada ornekler var ;)) miktarlarda onemli ne kadar yedin bunlarida belirtirsen yorumlanmasi daha kolay olur.

Kızlar bunu daha önce deneyen var mı? Kursa gittiğim bir bayan önerdi bana bunu. Vücuda çok iyi geliyormuş hem ruhen hem fiziken. Ben deneyeceğim yarın hurma alıp. Linki açamayanlar için yazayım hurma ve su ile besleniyorsun sadece. Aslında biz bunu perşembe günü yapsak takımı her hafta birinci yaparız :KK70:
Gruplarda yapanlar olmuştu 7 gun degilde 3 gun hatta 1 gun bile yapanda vardi

Kızlar benden bu kadar bu akşamlık çok yorgunum uyuyacağım sabah görüşürüz inşallah herkese musmutlu geceler diliyorum:KK36:

Ben biraz geç kaldım kusura bakmayın bütün gün temizlik yaptım bugun çok yorgundum. Düzgün yiyemedim haliyle.
Sabah 10.00
2 yemek kaşığı kadar yumurta salatası
1 bardak süt

Ara 13.00
1 muz

Öğle 15.00
1 bardak süt
1 dilim reçelli ekmek

Akşam 19.00
1 tabak yoğurtlu makarna ( temizlik dolayısıyla daha hafif birşey yapamadım pratik olsun diye makarna tercih ettim günü de hafif geçirmenin verdiği rahatlıkla yedim.)
Son olarak 1 tane portakal yedim.

Bunu biliyorum cnm ben annemin arkadaşı yaptı kadın çok iyi kilo verdi ama o çorbada iciyordu

Ben biraz geç kaldım kusura bakmayın bütün gün temizlik yaptım bugun çok yorgundum. Düzgün yiyemedim haliyle.
Sabah 10.00
2 yemek kaşığı kadar yumurta salatası
1 bardak süt

Ara 13.00
1 muz

Öğle 15.00
1 bardak süt
1 dilim reçelli ekmek

Akşam 19.00
1 tabak yoğurtlu makarna ( temizlik dolayısıyla daha hafif birşey yapamadım pratik olsun diye makarna tercih ettim günü de hafif geçirmenin verdiği rahatlıkla yedim.)
Son olarak 1 tane portakal yedim.

Afiyet olsun cnm

Bende bugün yediklerimi yazayım ama hatırladığım kadarıyla bundan sonraki günlerde daha dikkat edeceğim ne yediğime ve ne kadar yediğime
Sabah 9 gibi
Yeşil çay
Bir mini pizza kıymalı ve biraz ekmek bir 2 dilim
Peynir zeytin domates salatalık taze soğan kırmızı ve yeşil biber
Yarım haşlanmış yumurt
Bir çay kaşığı tahin pekmez

Öğle;
Beyaz lahana salatası
Bir mandalina

Ara
Ceviz ve hurma

Akşam üzeri dört gibi
Bir yemek tabağı sebzeli kuzu haşlama

Ve son olarak bir iki dilim portakal

Çocuklarla dans ettik evde yakalamaç kudurmak yarım saat kadar onları ayaklarımın üstüne alıp uçak yaptım indir kaldır vallahi dayak yemiş gibi Pertim çıktı diyebilirim

Back
X