Günaydın kızlar![]()
Günaydın cnm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günaydın kızlar![]()
Etimek tatlısı olmasaymış eğer tam nazarlık harika bir menü olacakmış.Bugünkü menum
Sabah 8 buçukta
1 haşlanmış yumurta
1 bardak süt
Saat 10 buçukta
1 armut
1 avuç ceviz fındık
Saat 1 de
1 kaşe yoğurt
Saat 5 te
1 tabak pırasa yemeği
Salata
1 kaşe yoğurt
1 tane etimek tatlısı
Şu 2lt
Spor 45dk.yuruyus
Egzersiz hareketleri
LAydLiNe
Aynen canım yaaaa arada böyle oluyor inşallah çabucak düzelir, bugün daha iyiyim şükürCanım benim...malesef çalışan kadın..çalışan anne..olunca böyle olabiliyor sen kendine iyi bak moralini sağlam tut düzelir inş. Benimde zaman zaman böyle oluyor Rabbim yardımcımız olsun .
Öyle deme yaaaa temizlik önemli sporlardan bence küçümsemeKeşke temizlik yapmakla zayıflansaydı36 beden olurdum 1 ayda
![]()
Tatlılar, pilavlar derken Prenses dua et bana uzaksın yoksa şimdiye sopalamıştım ben seniCanım ya ben aldım ama hiç yapamadım bugün tatlılar pilavlar derken günü kapattımyarın deneyeceğim
![]()
Aynen canım akşam ciddi anlamda zor oluyor. Gün boyu iyi gidiyorsun bir bakmışsın akşam çatırdamış. Akşam işini çözebilirsek eğer kısa zamanda hedefe ulaşırız.İyi akşamlar arkadaşlar şu ana kadar günüm gzel geçti ama benim için işin zorlu kısmı şimdi başlıyor. Akşam eve gidince çayın yanına illa birşey istiyorum. Gündüz irademe daha kolay hakim olabiliyorken akşam iş zorlaşıyor.
Kek hiç olmamış canım, patatesten de uzak durmamız lazım. Yediğimiz ekmekleri yazarken de ne ekmeği olduğunu belirtmemiz lazım. Bir de ara öğün de olsa yediğimiz yiyeceklerin saatleri önemlidir.İyi aksamlar
Sabah sat 7 30
Zeytin 6 tene
Peynir kiprit kutusu buyuklunde
Ekmek kepekli 2 dilim
Cay sekersiz
Ara ogun sat 10
Yogurt 5 kasik
Elma
Olen 12
Yayla corbasi ortaboy corba kasesi
Haslanmis tavuk but 2 tane
Patatesli
3 ekmek
Ara ogun
Ev yapimi
Kek 0rta boy
Cay sekersiz bir fincan
Aksam 7 30
Tarhana corbasi
Salata mevsim
Ara ogun
Findik
Bir avuc
Cay 2 fincan sekersiz
Geçmiş olsun canım dikkat et kendine. Kış mevsiminde bol bol c vitamini şart.Herkese iyi geceler güzelliklerhapsura hapsira bir hal oldum hasta olucam galiba üşüttüm
![]()
çok uykum var cok yemekten sonra yatarım diye düşünmüştüm ama uyuyamadım şimdi yatıcam televizyon karşısında
![]()
Canım menün de aslında bir şey yok ama çok sağlıksız olmuş.Bugün benim menü berbat
Sabah 11de
1bardak süt
Öğlen 14.00
3tane lahmacun
Salata
Akşam 19.00
1tane armut
2litre su
30dk spor
Canım yaaa bitterler olmamış bir de sabahları bir süre şu form ekmeği çıkartsan menünden sanki bir değişiklik olur gibi hissediyorum. Denesene bir süre, olmazsa yeniden eklersin.Bugun menu
Sabah 09.45
1 yagda yumurta
1 dilim beyaz peynir
9 yesil zeytin
Yesillik
1 adet kizarmis form ekmek
1 mandalina
Ara
8 findik
2 kare bitter
Aksam 16.20
3 adet kuru biber dolması (bulgurlu)
2adet patlican
1 kase yogurt
Ara
2 dilim ayva
LAydLiNe 2 lt su içildi.. bugün hareketsizdim acikcasi ...spor yapmayi ozledim.. pazar günü babam gidiyor haftaya sporlarimla geliyorum...
Bitter yasak bitter hepsi çikolata neticedeAfiyet olsun cnm
Benimde yarın bitter almam lazım evde dursun
Tatlı krizinde ihtiyacım olur :)
Dürüm derken canım nasıl bir dürüm lavaşla mı? Sabah ki helva, akşam ki pirinç pilavı ve saat 20:00 de yediklerin olmamış.menüm
08,00 yoğurt kürü
9,00 2 haşlanmış yumurta ve bol maydonozlu dürüm.
peynir, zeytin, şekersiz çay , 1 dilim helva
13,00 1 kase türlü, 1 dilim ekmek
17,30 kaşarlı, salatalıklı, tahıllı denge ekmeğine sandviç ve 1 mandalina (güya bu akşam yemeğim olacaktı)
19,30 10 tane kadar hamsi 2 kaşık pirinç pilavı
20,00 1/2 dilim kek, 2 hurma, 1 ceviz, 10 tane kadar beyaz leblebi şekersiz çay.
2 lt su
20 dk bildiğim hareketlerle plates
Boyun kaçtı canım? Dünkü yediklerine göre aslında kilon az görünüyor. Seninle tanışamadık bu arada hoş geldin aramızaGünaydınlar, pazartesi yani diyetimin ilk günü 56 gösteriyordu tartı. Bugün 54.8Çok mutlu oldum, tabi bu düzenli beslenmenin sağladığı ödemlerden kurtulmadır.
kendimi çok iyi hissediyorum. Yorgunluk yok, ki hep şikayet ederdim, daha zindeyim. Önüme ne gelirse yediğim zamanlara kıyasla Yiyeceklerden daha çok lezzet alıyorum
Mantı ve kaşar haricinde güzel bir menü canım. Dışarıda olmana rağmen çok kötü olmamış menün. Su önemli mutlaka çok içmemiz lazım. Sen de aramıza hoş geldin kusura bakmayın biraz geç olduSabah dokuz
sucuklu yumurta (eşime yaptım yemedi )
Domates salatalık
Biraz peynir ve az kaşar
Yeşil çay
Bir dilim tahıllı tost ekmeği
Öğlen 13 (çarşıdaydım)
Meyve salatası ve simit
Akşam 18
Karışık salata koyun peynirli
Bir mandalina
3 yemek kaşığı mantı
Dışarda olduğum için su pek içemedim
Etimek tatlısı olmasaymış eğer tam nazarlık harika bir menü olacakmış.
Aynen canım yaaaa arada böyle oluyor inşallah çabucak düzelir, bugün daha iyiyim şükür
Öyle deme yaaaa temizlik önemli sporlardan bence küçümseme
Tatlılar, pilavlar derken Prenses dua et bana uzaksın yoksa şimdiye sopalamıştım ben seni
Aynen canım akşam ciddi anlamda zor oluyor. Gün boyu iyi gidiyorsun bir bakmışsın akşam çatırdamış. Akşam işini çözebilirsek eğer kısa zamanda hedefe ulaşırız.
Kek hiç olmamış canım, patatesten de uzak durmamız lazım. Yediğimiz ekmekleri yazarken de ne ekmeği olduğunu belirtmemiz lazım. Bir de ara öğün de olsa yediğimiz yiyeceklerin saatleri önemlidir.
Geçmiş olsun canım dikkat et kendine. Kış mevsiminde bol bol c vitamini şart.
Canım menün de aslında bir şey yok ama çok sağlıksız olmuş.
Canım yaaa bitterler olmamış bir de sabahları bir süre şu form ekmeği çıkartsan menünden sanki bir değişiklik olur gibi hissediyorum. Denesene bir süre, olmazsa yeniden eklersin.
Bitter yasak bitter hepsi çikolata neticede
Dürüm derken canım nasıl bir dürüm lavaşla mı? Sabah ki helva, akşam ki pirinç pilavı ve saat 20:00 de yediklerin olmamış.
Boyun kaçtı canım? Dünkü yediklerine göre aslında kilon az görünüyor. Seninle tanışamadık bu arada hoş geldin aramıza
Mantı ve kaşar haricinde güzel bir menü canım. Dışarıda olmana rağmen çok kötü olmamış menün. Su önemli mutlaka çok içmemiz lazım. Sen de aramıza hoş geldin kusura bakmayın biraz geç oldu![]()
Etimek tatlısı olmasaymış eğer tam nazarlık harika bir menü olacakmış.
Aynen canım yaaaa arada böyle oluyor inşallah çabucak düzelir, bugün daha iyiyim şükür
Tatlılar, pilavlar derken Prenses dua et bana uzaksın yoksa şimdiye sopalamıştım ben seni
Aynen canım akşam ciddi anlamda zor oluyor. Gün boyu iyi gidiyorsun bir bakmışsın akşam çatırdamış. Akşam işini çözebilirsek eğer kısa zamanda hedefe ulaşırız.
Kek hiç olmamış canım, patatesten de uzak durmamız lazım. Yediğimiz ekmekleri yazarken de ne ekmeği olduğunu belirtmemiz lazım. Bir de ara öğün de olsa yediğimiz yiyeceklerin saatleri önemlidir.
Canım yaaa bitterler olmamış bir de sabahları bir süre şu form ekmeği çıkartsan menünden sanki bir değişiklik olur gibi hissediyorum. Denesene bir süre, olmazsa yeniden eklersin.
Dürüm derken canım nasıl bir dürüm lavaşla mı? Sabah ki helva, akşam ki pirinç pilavı ve saat 20:00 de yediklerin olmamış.
Boyun kaçtı canım? Dünkü yediklerine göre aslında kilon az görünüyor. Seninle tanışamadık bu arada hoş geldin aramıza
Mantı ve kaşar haricinde güzel bir menü canım. Dışarıda olmana rağmen çok kötü olmamış menün. Su önemli mutlaka çok içmemiz lazım. Sen de aramıza hoş geldin kusura bakmayın biraz geç oldu![]()
Pardon canım ben öbür yorumla karıştırdımEki Görüntüle 2214648 Eki Görüntüle 2214648
Eki Görüntüle 2214648
Canim yediğim bu kadar bunu yemezsem wc sorun yasiyorum kahvaltida baska ne yiyebilirim ki?? kepek ekmek marketlerde paketli olanlardan aldim hic sevmedim tadını...
Hiç sorma hep artıkçılık yapıyorum omdan oluyor birde mantı bu kendimi zor tuttum sadece 3 kaşık yedim gerçekten eskiden olsa belki o açlığın üstüne 2 tabak yerdim eski yediklerime göre o kadar azalttım ki. Hoşbulduk artık tanışırız buralardayım birde şu işin yarışma kısmını merak ediyorum nasıl oluyorEtimek tatlısı olmasaymış eğer tam nazarlık harika bir menü olacakmış.
Canim 13 takim var ve her takimda bizim gibi kilo vermek isteyen üyeler var ama bunlar takim listesinde olan kisiler...her cuma kilo bildirim gunu o gun herkes takiminda kilo bildirimi yapiyor..Hiç sorma hep artıkçılık yapıyorum omdan oluyor birde mantı bu kendimi zor tuttum sadece 3 kaşık yedim gerçekten eskiden olsa belki o açlığın üstüne 2 tabak yerdim eski yediklerime göre o kadar azalttım ki. Hoşbulduk artık tanışırız buralardayım birde şu işin yarışma kısmını merak ediyorum nasıl oluyor
Ayrıca gerçekten burada zayıflayıp başarıya ulaşan var mı buna inanmak istiyorum
Selam kızlar kurstan şimdi geldim oturuyorum siz neler yapıyorsunuz![]()